Farmville 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Elfogyott a quest...Így elég uncsi lett.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fenrir
Egy egész TSZ-t lehet akkor már kreálni 😛

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Viszont bevezették a community friend-eket. Szomszédok lesznek, de nem kerülnek a FB barátaid közé.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na fasza. Nektek is visszavették 40-rõl 30-ra a vizet?

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
Nagyon jól kivan találva a craftolás. Az egész játék tök jó, el lehet vele lenni 2 üzenet között, legalább nem arra kell várni mire vissza írnak.
Ha egy iOSre vagy andoridra készült kis játék lenne, pár dollárért (és nem ilyen FBs "zaklasd az ismerõseid" vagy vegyél játékpénzt) akkor szerintem simán eladnának belõle jó párat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
Szokásos... known issue. Majd javítják.

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
A kerítés még kicsit bugos, a csirkék simán átmennek rajta. XD De még a kecske is.

Carlos
Fura... de ok, hiszek neked.
Nemtom a mostaninál megjátszható-e ez.

Þór vígi þessi rúnar

Lazarus
Lehet tõlük segítséget kérni, volt pár 100 szomszédom USAból, Azerbajdzsánból meg a világ minden pontjáról, így azoktól tudtam segítséget kérni akik játszottak is a játékkal. Az facebookos ismerõseim közé viszont nem kerültek be természetesen
Carlos
hmmm...nem rémlik ez a feature az elsõ részbõl. Miért vennél fel invalid embereket?
Úgyis kell a segitségük (kút, stb)

Þór vígi þessi rúnar

Lazarus
A régiben lehetett felvenni farmville friendeket akiket nem is ismertem. Itt viszont úgy láttam csak a valódi ismerõsöket lehet spammelni
Carlos
Én pont fordítva látom.
Most elég 4-5 barát aki játszik. A régivel vagy cityville-el 20-30 aktiv barát nélkül neki se érdemes kezdeni.

Þór vígi þessi rúnar

Lazarus
Kicsit zavaró hogyha senkit nem akarok baszogatni az ismerõseim közül akkor lvl8-on vége a játéknak és ez igaz minden zinga játékra az utóbbi idõben. Az elsõ rész még jó volt, ennek szép a grafikája és az engine is remek, de maga a játékmechanika rossz irányba fejlõdött az elsõhöz képest. 10/4
JethroHUN
Érdekes, nálam nem vagy a listában, Farmville szomszéd meghívás ablakban. Pedig 2x is felvettelek.

Frank99
már nem.
magától frissít a háttérben.
csak fel kell tenni a 15-ös verziót....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Carlos
köszi a tippet.
Ha találsz oldalt amin free cuccokat dobálnak (mint simcity social) akkor linkeld nyugodtan.

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
Na végre, mûködik a szomszéd rendszer, egy ismerõst sikerült felvennem. Mégis csak elõröl kezdtem. De voltam olyan buta h lv3nál a share (jutalom megoszátására mentem) így asszem én nem kaptam meg az ingyen csirkét 😄

Azért le a kalappal elöttük! Az ültetés,és aratás is tök egyszerü.CSak végig kell húzni az egeret a szántón folyamatos tüzgomb mellett,és végig szántja,aratja az egészet!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor nem csak én vagyok igy... és a forumokat olvasgatva nem is csak 2 en vagyunk
Nekem se rakta még be minden szomszédot,gondolom egy kicsit várni kell.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
A szomszédokkal nekem és Ironman-nek is gondja van. SZóval bugos ez a része.

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
Én hagyom ezt a játékot... nálam se stimmel valami a programmal, pedig minden oké(flash, böngészõ stb) Elindítom, resetelve van amit eddig csináltam, lv1rõl kezdõdik tutoriallal. Szomszédokat nem rakja be hiába fogadják el az elküldött meghívót. Érdekes. Na mind1.

Kösz a bannert a modiknak!<#eljen>

Carlos
vagy kétes oldalak látogatása elõtt érdemes tiltani a scriptek futását...
Merthogy vicces dolgok tudnak ám történi.

Þór vígi þessi rúnar

Sok "kétes" oldal letölteni akar plugineket.PL Realplayer,Unityplayer.Ezeket én vagy eltávolítom,vagy letiltom a böngészõben

Carlos
Sajna nemtom. Jó lenne.
3 paradicsomot egy almáért!!! stb... klassz lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel egyetértek.
Ugyanis nálam még SOHA nem volt gond játékokkal egyik gépemen sem.
Igaz, nem is szedek le minden szart, nem nagyon járok "vicces" oldalakon sem. Szóval szerintem az ilyen esetekben 98% hogy a user a hunyó és nem a játék. Javítást várni meg ilyenekre majdnemhogy felsleges.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy piac nincs még a játékban? Mert csak ilyen közvetlen eladás van.Vagy tervezik azt?

Attól hoyg friss a rendszer,még leszedhettél különbözõ plugineket valahogy.Ha minden tényleg friss lenne,akkor ilyen elõ nem fordulhat,csak akkor ha szar a neted

Szerintem meg összeakadnak nálad a pluginek.A feleslegeseket tiltsd le.Divx,vagy realplayer,vagy nem tudom mik futnak nálad.Csak az Adobe flashplayer,és aktivex 11 legyen engedélyezve

nem lehet hogy hülyének nézel? 😊 végigolvastad az elõzõ kommentet? ott a kulcsszó "friss" MINDEN friss! kivétel talán én az éjszakás mûszak után....
Chrome pedig magától frissít,meg se kérdezi.Firefox az ami figyelmeztet hogy új frissítés elérhetõ

Carlos
Azért ugye nem gondolod ,hogy a játék a rossz?
Csakmert mindenkinek megy, csak nálad nem.
Nem lehet hogy csillió éves böngészõket futtatsz?

Þór vígi þessi rúnar

éh most mégrosszabb lett nem értem friss rendszer friss böngészõk (4be is megpróbáltam) egyik sem jó... remélem majd megoldják...
3 barát is tud segíteni a farmon,csak ugye meg kell várni azt a bizonyos 8 órát két segitség közt

Próbáld meg törölni a böngészõ sütijét,gyorsítótárát.Vagy futtatsd le az ingyenes CCleaner progit,az is megcsinálja.

ugyot ott megáll mintha a csajnak nem esne le a tantusz hogy megettem szerencsétlen állatot
épp ezt mondom hogy azzal sem jó...
Carlos
Nem egyszerûbb lenne chrome-ot telepíteni?

Þór vígi þessi rúnar

sajna nem jó lehet nekem is a rágebbi javát kellene felrakni?
Carlos
Chrome

Þór vígi þessi rúnar

Chrome-t.Firefoxot ne nagyon használjatok,mert a Simcity social se megy rendesen az új flashpalyerrel.Vissza kellett hozzá rakni az elõzõt

nekem felugrik egy javascript ablak:
Whoops-a-Daisy! We had some problems saving your Farm! Refresh and keep farming!

ti milyen böngészõt használtok? mert a amikor az elején 2x etettem a csirkét nem csinál semmit.
JethroHUN
Amúgy nálam is ez van, küldtem ismerõseimnek inveket, jött róla vmi vissza jelzés h elfogadta, de alul a sorban nincs ott a képük. Lehet bug.

tutituti
Felvettelek,de nem tudlak add-olni Fv2-ben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JethroHUN
Küldtem invet.

Carlos
A második kúthoz (14.000 gold) már 4 ember kellett. A harmadik kút 50.000. No az még nekem is sok... szóval egyelõre nem lesz harmadik kutam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rájöttek hogy semmire se elég a 30.Gondolom sokan reklamáltak érte

Na az szuper! Amúgy itt a profilom,aki akar vegyen fel:

https://www.facebook.com/vas.ember.56

Carlos
a 30 vizes limitet ma reggelre megemelték 40-re. 😊

Þór vígi þessi rúnar