22
  • sandor8206
    #22
    na ha annyira hangoztatod, hogy nem ST,akkor kérnék egy pontos definiciót ami illik OST-re, TNG-re, DS9, VOY, ENT és az összes mozifilmre és az újra meg nem
  • adampierson
    #21
    Lordom! Ebben a filmben, szerinted mi nincs meg az előzőekből? Mitől nem "olyan"? :)

    "az ember pedig már a legapróbb jelét sem mutatja mai gyarlóságának, negatív tulajdonságainak, mert szinte tökéletesen túllépett azokon"

    Kirk eredetileg is csalt a Kobayashi Maru teszten.(Példa a negatív, gyarló viselkedésre.) A Romulánokkal pedig mindig is nehezen lehetett szót érteni.
    Vagy az ábrázolás szempontjából nem tetszik? Nem kötexem, nincs nekem energiám arra. Csak kíváncsi vagyok. :)
  • wraithLord
    #20
    Elárulnád, hogy ennek a kommentednek mi értelme van? :D
    Egyébként nem trollkodtam. Normálisan kommenteltem. Aztán jöttek az igazságharcosok, "jól lerendeztek", jött Sááándor, és lehülyézett, jöttél te, és letrolloztál... Think again, kedves Dresden1 kolléga... ;)
    Az ember arra nem reagál, ami nem érdekli. Amit szeret vagy utál, arra igen.

    Amúgy nem akartam megsérteni a drágaszágodat. Bocsánat, csak leírtam, hogy nekem nem tetszik... Biztos van, ami nekem tetszik, és neked nem. Nem vagyunk egyformák.

    Ui.: Jah, és az a két gomb ott (a zöld meg piros gomb) nem lájk/diszlájk gomb, hanem jelezni lehet vele, hogy egy hozzászólás hasznos-e, avagy nem. Igaz, részben átfed a két dolog, de ne keverd a kettőt. ;) Persze nem tilos használni arra sem...
  • dresden1
    #19
    Ne etesd a trollt. Neki nem volt egy vagy két komment arra, hogy elsírja milyen rossz neki, már 8-nál tart és hol van még a vége.
  • wraithLord
    #18
    Igazán érdekes logika. És mégis miért nem lehet az a véleményem, hogy ez nem Star Trek? :O Még néhány hír, és már az sem lehet, hogy szar a film? Változik a világ...

    Amúgy tényleg, igazad van, a film elején mintha kiírták volna, hogy Star Trek, meg volt benne valami Kirk és Spock nevű fószer is, úgyhogy ez Star Trek!

    És mindenki, aki eddig nem ismerte a Star Trek világát, elsőre felfogta, hogy ez nem egy disztopisztikus tucatszkifi, és Roddenberry úgy álmodta meg az emberiség jövőjét (a hidegháború idején!), hogy a Föld a 2100-as évek második felére maga lesz a "paradicsom", egyben egy több száz bolygót összefogó föderáció középpontjává válik, az ember pedig már a legapróbb jelét sem mutatja mai gyarlóságának, negatív tulajdonságainak, mert szinte tökéletesen túllépett azokon... X) És még ragozhatnám a végtelenségig.

    Látom baromira belemélyedtél a Star Trek világába.
  • sandor8206
    #17
    ha azt mondod, hogy szar az új film aláírom, a te dolgod, ízlésed DE hogy nem Star Trek az a kifogásod, na az szimplán egy hülye nyávogása
  • wraithLord
    #16
    "egy a közös az univerzum" Sajnos. Látom, téged sem az eszedért szeretnek.
  • kisspepe
    #15
    Én láttam az összes Star Trek filmet, és sorozatot. Szerintem semmi gond nincs az új Star Trek-el, ahogy megoldották. Jól összehozták a régivel. Azt viszont sajnálom, hogy a Vulkán bolygó megsemmisült. Várom már nagyon az új részt. Meg nagyon várnék már egy új sorozatot is.
  • sandor8206
    #14
    hihetetlen, hogy még mindig van egy hülye aki az új ST nem fogadja el, mert az nem ST
    Ahogy mindegyik sorozat különbözik a másiktól + a mozifilmek a sorozatoktól, ez is más
    egy a közös az univerzum
  • adampierson
    #13
    Azért azt el kell ismerni, hogy Abrams rendes volt a rajongókkal. Manapság, amikor egyre-másra jönnek a rebootok, és kőkeményen szarnak rá, illetve veszik semmibe az elődeiket, J.J. úgy rebootolta a Star Treket, hogy nem baszta szét az egészet, hanem a eredeti történet részeként alakított ki újat. Nem si beszélve a részletekről, és az utalásokról (a régi filmekre/eseményekre). Az csak a hab, a tortán, hogy az én kedvenc Star Trek szereplőm Kirk, és még soha nem volt alkalmam Kirk-ös epizódot moziban megnézni (2009-ig). Végül pedig: A TOS. több mint 40 éve ment. A világ változott, az emberek változtak, és az elvárások is változtak. Én, ott leszek a moziban. Atélem azt amit 1982-ben nem tudtam. :)
  • wraithLord
    #12
    Most, hogy mondod... Eddig hülyeségeket írkáltam. Mert/és ez nem szerencse kérdése, direkt csinálták ilyenre... :)
  • dresden1
    #11
    Szerencsére a többség nem így gondolja.
  • wraithLord
    #10
    "...tele van rettenetesen béna dolgokkal".
    Ez igaz, Abramsnak mégis sikerült elég rendesen alulmúlnia. Pedig az eredeti Star Trek 44 éve volt a reboothoz képest, ez idő alatt pedig készítettek pár igencsak erős sci-fit (sorozat, film), szóval lett volna miből tanulnia...
  • wraithLord
    #9
    Kíváncsi leszek, mikor fogják a Star Wars-t is rebootolni, ahol Darth Vader hellokitty-s biciklin, rózsaszín tapadós ruciban röpköd az Endor egyik erdeje felett, buborékokat fújva, kosarában egy kis ewokkal. :D

    (Persze ez még véletlenül sem párhuzam akart lenni a Star Trek reboottal, csak egy reboot ötlet, aminek a Star Wars rajongók - köztük én - biztos nagyon örülnének... )
  • duke
    #8
    "Star Trek 2 címe?"

    Nem ertem, hogy hogy csak ketto ? Mar legalabb 10 Star Trek film keszult, hogy lehet ez most a masodik ? Nem inkabb a 12. ?
  • dresden1
    #7
    Ki hurrogott le? Senki. Eggyel több hely. Ennyi. Intelligens riposzt volt. Roddenberrynek meg sok mindent köszönhet a scifi világ, de neki köze volt az első Star Trek sorozathoz is, ami valljuk meg szörnyen gyenge, hogy tele van rettenetesen béna dolgokkal. És még véletlenül sem a technikai megvalósításra gondolok.
  • Carbine
    #6
    Hagyjad... mi vagyunk itt már azok akiket lehúrognak. Én is inkább megnézem a TNG-t megint, ahhoz legalább Roddenberrynek is köze volt.
  • Midas
    #5
  • wraithLord
    #4
    J.J. Abrams vagy nem látott még Star Treket, vagy nem szereti. Ugyanez magára a sci-fi műfajra is igaz. De szórakozásnak jó (lenne, ha a címe miatt nem mást várnék tőle).
  • Yodafon
    #3
  • bencus11
    #2
    Eggyel többen férünk be a moziba..
  • wraithLord
    #1
    Én pedig ezt már biztosan kihagyom. Ha nem hívnák Star Treknek, egynek nagy nehezen elmenne.