Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Star Trek 2 címe?

Lehet, hogy vége a Paramount stúdió titkolózásának, ami a Star Trek második részének címét illeti, ugyanis egy igencsak beszédes nevű domaint foglaltak le a napokban.

Egyelőre még mindig nem lehet tudni hivatalosan, hogy mi lesz az Amerikában 2013. május 17-én, 2D, 3D és IMAX 3D formátumban bemutatásra kerülő második "újkori" Star Trek-mozifilm címe, azonban egyes jelek arra mutatnak, hogy egy alcímet fog kapni J.J. Abrams rendezése, ami nem más lesz, mint az 'Into The Darkness'. Ezt az információt egyesek arra alapozzák, hogy a tegnapi nap során bejegyezték a www.startrekintodarkness.com és a www.startrekintodarknessmovie.com domain neveket. Persze mindez akár véletlen egyezés is lehet, de a bejegyzést az a névtelenséget biztosító Markmonitor végezte, mely segítségével a Star Trek 2-t gyártó Paramount Pictures a G.I. Joe: Megtorlás domainjeinek regisztrációját is végezte.

A filmmel kapcsolatban tehát egyelőre csak a premier dátum vehető biztosra, no meg persze a készítő- és szereplőgárda. Utóbbiak közül jó páran visszatérnek az első részből, de Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Anton Yelchin mellett lesznek új arcok is, például Benedict Cumberbatch, Alice Eve és Peter Weller.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #22
    na ha annyira hangoztatod, hogy nem ST,akkor kérnék egy pontos definiciót ami illik OST-re, TNG-re, DS9, VOY, ENT és az összes mozifilmre és az újra meg nem
  • adampierson #21
    Lordom! Ebben a filmben, szerinted mi nincs meg az előzőekből? Mitől nem "olyan"? :)

    "az ember pedig már a legapróbb jelét sem mutatja mai gyarlóságának, negatív tulajdonságainak, mert szinte tökéletesen túllépett azokon"

    Kirk eredetileg is csalt a Kobayashi Maru teszten.(Példa a negatív, gyarló viselkedésre.) A Romulánokkal pedig mindig is nehezen lehetett szót érteni.
    Vagy az ábrázolás szempontjából nem tetszik? Nem kötexem, nincs nekem energiám arra. Csak kíváncsi vagyok. :)
  • wraithLord #20
    Elárulnád, hogy ennek a kommentednek mi értelme van? :D
    Egyébként nem trollkodtam. Normálisan kommenteltem. Aztán jöttek az igazságharcosok, "jól lerendeztek", jött Sááándor, és lehülyézett, jöttél te, és letrolloztál... Think again, kedves Dresden1 kolléga... ;)
    Az ember arra nem reagál, ami nem érdekli. Amit szeret vagy utál, arra igen.

    Amúgy nem akartam megsérteni a drágaszágodat. Bocsánat, csak leírtam, hogy nekem nem tetszik... Biztos van, ami nekem tetszik, és neked nem. Nem vagyunk egyformák.

    Ui.: Jah, és az a két gomb ott (a zöld meg piros gomb) nem lájk/diszlájk gomb, hanem jelezni lehet vele, hogy egy hozzászólás hasznos-e, avagy nem. Igaz, részben átfed a két dolog, de ne keverd a kettőt. ;) Persze nem tilos használni arra sem...
  • dresden1 #19
    Ne etesd a trollt. Neki nem volt egy vagy két komment arra, hogy elsírja milyen rossz neki, már 8-nál tart és hol van még a vége.
  • wraithLord #18
    Igazán érdekes logika. És mégis miért nem lehet az a véleményem, hogy ez nem Star Trek? :O Még néhány hír, és már az sem lehet, hogy szar a film? Változik a világ...

    Amúgy tényleg, igazad van, a film elején mintha kiírták volna, hogy Star Trek, meg volt benne valami Kirk és Spock nevű fószer is, úgyhogy ez Star Trek!

    És mindenki, aki eddig nem ismerte a Star Trek világát, elsőre felfogta, hogy ez nem egy disztopisztikus tucatszkifi, és Roddenberry úgy álmodta meg az emberiség jövőjét (a hidegháború idején!), hogy a Föld a 2100-as évek második felére maga lesz a "paradicsom", egyben egy több száz bolygót összefogó föderáció középpontjává válik, az ember pedig már a legapróbb jelét sem mutatja mai gyarlóságának, negatív tulajdonságainak, mert szinte tökéletesen túllépett azokon... X) És még ragozhatnám a végtelenségig.

    Látom baromira belemélyedtél a Star Trek világába.
  • sandor8206 #17
    ha azt mondod, hogy szar az új film aláírom, a te dolgod, ízlésed DE hogy nem Star Trek az a kifogásod, na az szimplán egy hülye nyávogása
  • wraithLord #16
    "egy a közös az univerzum" Sajnos. Látom, téged sem az eszedért szeretnek.
  • kisspepe #15
    Én láttam az összes Star Trek filmet, és sorozatot. Szerintem semmi gond nincs az új Star Trek-el, ahogy megoldották. Jól összehozták a régivel. Azt viszont sajnálom, hogy a Vulkán bolygó megsemmisült. Várom már nagyon az új részt. Meg nagyon várnék már egy új sorozatot is.
  • sandor8206 #14
    hihetetlen, hogy még mindig van egy hülye aki az új ST nem fogadja el, mert az nem ST
    Ahogy mindegyik sorozat különbözik a másiktól + a mozifilmek a sorozatoktól, ez is más
    egy a közös az univerzum
  • adampierson #13
    Azért azt el kell ismerni, hogy Abrams rendes volt a rajongókkal. Manapság, amikor egyre-másra jönnek a rebootok, és kőkeményen szarnak rá, illetve veszik semmibe az elődeiket, J.J. úgy rebootolta a Star Treket, hogy nem baszta szét az egészet, hanem a eredeti történet részeként alakított ki újat. Nem si beszélve a részletekről, és az utalásokról (a régi filmekre/eseményekre). Az csak a hab, a tortán, hogy az én kedvenc Star Trek szereplőm Kirk, és még soha nem volt alkalmam Kirk-ös epizódot moziban megnézni (2009-ig). Végül pedig: A TOS. több mint 40 éve ment. A világ változott, az emberek változtak, és az elvárások is változtak. Én, ott leszek a moziban. Atélem azt amit 1982-ben nem tudtam. :)