29
-
sanyicks #29 vótmá!
kaki.hu
-
Bannedusermail #28 A jelszód legyen mindig nyolc darab csillag és akkor azt hiszik, hogy ,ás, csak nem látszik. :-)
Egyébként a kérdés jogos. -
FxS #27 Nekem csak az a kerdesem, hogy honnan tudja majd ez a billentyuzet, hogy eppen jelszot potyogtem be? -
GaborT28 #26 Én most egy olyan forradalmian új vécén dolgozom, ami kakkantás közben képet küld az ismerősöknek a természetes tevékenységről. Mindezt azért, hogy haladjunk a korral. Mert ugye "közösségek" nélkül AZT sem lehet..... -
atomkrumpli #25 a pendrive azt jelenti glicerines végbélkúp, szóval menj el a dokihoz és kérd meg hogy toljon fel neked egy pendrájvot mert meg akarsz gyógyulni -
Ferrer #24 Ez az ember hogy nem kapott még Nobel-díjat?? -
csimmasz #23 Pedig csak apránként adagolom neki, nehogy rendszeressé váljék mert akkor az lesz a standard és jajj nekem ha egyszeris alul teljesítek! -
nlght #22 multiorgazmusnak hívják, a feleséged szereti, annyit panaszkodik rád, nem gondoltam volna, hogy te is megoldod vele :D -
csimmasz #21 Mi a sz*r történt hogy ment el kétszer?
-
csimmasz #20 Csak úgy! -
csimmasz #19 Csak úgy! -
#18 Miért pont a külső HDD-t hasonlítjátok össze a pennel? Már évek óta van SSD alapú külső meghajtó, sőt, ez az utóbbi időben már elérhető áron is kapható. -
#17 http://www.upc.nl/horizon/#intcmp=promo1_horizon
Már megy is a promo. És már nem csak a TV-den de az okoskütyüeiden is nézheted az UPC-s vackot. -
#16 "Egy olyan platform megalkotásán dolgoznak, amelynek keretében a felhasználók megoszthatják egymással a gondolataikat, érzelmeiket, véleményüket akár tévézés közben is."
Ezt már most is meg lehetne csinálni. Ott vannak a Smart TV-k, amik állandóan online kapcsolatban lehetnek és akár egy gombnyomással be lehetne hozni a szintén ezen rendszerben TV-zőkkkel közös fórumot, bármit, digitális csatornák esetében megosztani faszbúkon a nézett műsor címét, stb.
Sőt, a UPC az anyaországban ma-holnap jelenti be az új 'forradalmi' találmányát, amivel nem csinál egyebet, csak az okosTV-k nyújtotta extra szolgáltatásokat kiteszi egy settopbox típusú készülékbe, amin netezhetsz, appokat tölthetsz le, játszhatsz, és ugyanúgy pl egy UPC rendszerben lévő közösségi szolgáltatást is indíthatnának rajta, amiben véleményezel, megosztasz, stb-stb-stb .......
Hozzánk ez valamikor 2013-ban fog jönni.
Szóval ez nem új találmány. -
nlght #15 mond meg apádnak, hogy zárja be a méh-telepeket, de sürgősen, mert a magyaroknak szúrja a szemét, hogy mindent átvesztek a fajtátoktól, ami mozdítható fém -
Adenoma #14 apám milliárdos. mit jelent, hogy dolgozni? még nem hallottam ezt a szót. -
csimmasz #13 Ja, adatmentésre meg két külső HDD, a nas is jó de egy villám és egyszerre kinyírja mindkettőt ha viszont a szekrénybe van az eszköz és csak időszakos mentésekkor kötjük a gépre, örökké tart mint a nyomorúság. -
WoodrowWilson #12 Na látod, ez a baj. Ha Magyarországon élnél, már hallottad volna, és tudnád, hogy magyarul ez a neve. -
csimmasz #11 Igazából miért ne, nem 3,5colost de 2,5 est simán akkora mint egy telefon házzal együtt.
Szerintem egy jól kiválasztott külső HDD simán helyettesíthet pendrájvot, CD, DVD, BLuray-t nyilván adat hordozásra gondolok nem telepítgetésre.
Egy 500GB os usb/esata a legtutibb. -
#10 Mitől lenne elavult az USB pendrive...? Ki ne találják már, hogy az online adattárolás és elréhetőség miatt. Az optikai adattárolás vicc, HDD-ket meg nem rángatok csak úgy ki be, még ha lenne rackem, akkor sem... -
csimmasz #9 Először csak tv-n keresztül majd már személyi interfészen keresztül ami a gondolatainkat köti a mobilhoz, majd a mobil szépen bekerül a testen belülre egy állandó kapcsolattal a netre és rá kis idővel:
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile. -
BakoSanyi #8 mi az a pendrive?? amerikaban elek, es nem hallottam meg ezt a szot. -
endrev #7 Hát mit mondjak, tévézés közben én inkább odafigyelnék arra amit nézek, ahelyett, hogy párhuzamosan mások gondolataira figyeljek, meg a sajátomat osszam meg.
Nem jó, ha az ember egyszerre csak egyvalamire tud figyelni, de az sem jó, ha képtelen csak egyvalamire figyelni, mert arra kondicionálódott az agya, hogy folyamatosan figyeljen egyszerre több dologra. Ez csökkenti a személyes intelligenciát, márpedig azt pont hogy növelni kellene. Nem mindig áll rendelkezésre a közösségi hozzáférés, márpedig ez sebezhetőséget jelent. -
kiralysanyi #6 "Egy olyan platform megalkotásán dolgoznak, amelynek keretében a felhasználók megoszthatják egymással a gondolataikat, érzelmeiket, véleményüket akár tévézés közben is. "
Azért a pendrive ennél némileg hasznosabb találmány.... -
Alfonzso #5 Te sem gondolhatod komolyan hogy 20 év kell rá -.-', én is középiskolában tanultam meg 2 év alatt ( és első évben leszartam a gépírást ... ) . -
dzsagon #4 "felhasználó pontosan látja gépelés közben, hogy mit ír le" ezt már bazmeg több ezer éve feltalálták és az a neve: kézírás -
#3 Ja és ez megy évek óta, úgyhogy fölösleges várni a fejlődést :)
-
#2 Nem mindeki gépel 20 éve. Anyum egy ujjal gépel, apum meg netezni szokott, ugyan videókat tud nézni meg az összes oldalt, de nem ír be semmit, mert nem találja meg a betűket. De legalább ketten tudnak egymásnak segíteni :D -
Cat #1 Elárulok a billentyűzettel kapcsolatban egy nagy titkot: ha megtanul az ember gépelni akkor nem a billentyűzetet, hanem a képernyőt fogja nézni... Nekem kifejezetten zavaró lenne, ha egy lcd kerül a billentyűre, ott villogna mindig rajta valami, folyton ránéznék, váltanám a fókuszt a bill és a monitor között, amit most nem teszek meg.