Itthon tarolt a The Expendables 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól, hogy "csapatösszeállós", még nem érdemes összehasonlítani a kettõt. Amúgy az Avengers képregényben régóta létezik - nekem személy szerint tetszett.
Tegnap megnéztük, klasszisokkal jobb mint az elsõ rész !!! Jó dumák, jó jelenetek ,klasszikus akció film !!! Jöhet még vagy 5 rész.
Osztom, szerintem is nagyon ott volt Lundgren és Van Dame alakítása, látszik, hogy tudnak õk, csak megfelelõ szerepet és szöveget kell írni számukra.
"második részét ráadásul jelentõsen többen látták az elsõ napokban, mint a 2010-es elsõ epizódot. "
Talán nem véletlenül !
Talán nem véletlenül !
Segalt szerintem a 3,. részre tartogatják, simán el tudom képzelni valami buddhista-kardozós-rugdosós fõgonosznak 😊
Elsõ résznél fényévekkel jobb és számomra izgalmasabb volt a “Bosszúállók” filmnél.(Ez is csapat összeállós ügye)
Legnagyobb meglepetés Dolph Lundgren volt,nem csak belõlem,de sok nézõbõl csalt ki nevetés, nagy figura volt!
Van Damme kiemelkedõen jó volt, de kár, hogy Segallal nem látjuk harcolni.. 😞
Avangers volt nálam 10/7 akkor ez a film 10/9
Legnagyobb meglepetés Dolph Lundgren volt,nem csak belõlem,de sok nézõbõl csalt ki nevetés, nagy figura volt!
Van Damme kiemelkedõen jó volt, de kár, hogy Segallal nem látjuk harcolni.. 😞
Avangers volt nálam 10/7 akkor ez a film 10/9
Én is tegnap néztem meg, többet röhögtem rajta mint egy vígjátékon. Nagyon király film. Várom a 3. részt.