9
-
#9 dgr -
#8 Már a First Decadeból telepítve is fut szépen 64bites Windows 7-en a Generals, nem lehet gond.
A Red Alert 2 is jól működik, az eredeti verzió már kissé túlpörgött egy Sempron 3100+ procival is nálam anno, játszhatatlan volt. -
gumibéka #7 Ezt írják az egyik random gugli oldalon: "All 17 classic games have been updated to support Windows 7/Windows Vista. Find the full list after the jump, along with details of the Ultimate Edition's included bonuses." Szóval ha jól értem fel lesznek készítve új Windowsra. -
torcipepe #6 arról nincs infó, hogy tuningolnak-e rajta windows támogatás tekintetében?
csak mert nem kellene úgy járni a régi részekkel, mint ahogy én jártam pár hete a generals-al, hogy win7-en baszik futni, bármilyen kompatibilitási módot is kapcsolok be neki. -
gumibéka #5 Huhh mióta várok egy ilyet. És lesz dobozos verzió is :) Ugyan nálunk lehet-e majd kapni? -
Merces #4 most kapsz egy + -
#3 Mit keresne az a Generals 2-ben? Más világ, más kor.
A Tiberian Sun amúgy valóban ingyenes lett, ahogy a C&C és a Red Alert első része is. Én a First Decade kiadást vettem meg 1990-ért két éve, abban benne van minden, ami számít a C&C univerzumban nekem. Igaz, hogy nincs Red Alert 3 és C&C 3-4. rész, de annyira nem is hiányzik, ha előveszem, úgyis csak a Red Alert 2 és a Generals megy, de kiegészítőkkel együtt már ezért a kettőért is megérte az árát. -
KRTuning #2 A teljes TS itt is fentvan sg.hu-n, legálisan letölthető. De hogy visszahozzák-e CABALt valahogy kétlem. De úgy legyen. -
Jagdgeschwader #1 A kedvenc részem a T.S. Firestorm volt, azt hiszem CABAL miatt. Remélem a Generals második részében is szerepeltetik! Apropó, az első pár rész ingyenesen letölthető, nem? Mármint legálisan!