11
-
#11 Még jó hogy a videóban és promó képeken szereplő karakter nem Snake hanem Big Boss...De ez se zavarja a cikkírót,legyen a játékban ismét Snake a főhős...:D
-
#10 Kulcsszó:
"Elvileg"
A tények: Az eddig bemutatott multiplatform címek egytől egyig rondábbak képen és videóban egyaránt mint a jelen gen....
Egyébként a cikkíró azért tájékozódhatna látszik netről ollózta össze minden MGS tudását..:D -
#9 Asztem amikor a múltkor a MGS Rising-ből valami demót láttam, hogy ez a széria is kifújt.
De ez a videjó viszont elég súlyosan űt, mint a szelesmónika.
Vasza, nemtom mikor vártam utoljára játékot, de ezt most nagyon!
-
#8 Akkor végre lesz másik játék is a telómon a zengribőrc mellett!
-
#7 A wiiuban elvileg egy közepes dx11es kártya lesz, meg 2gb ram(a mai konzolokban 512 mega van), ehatehat azért egy közepes előrellépés a ps3 után, annyi persze jogos hogy 6 év után nem elég. -
#6 A cikkben az áll, hogy ez mindenre jön. -
jeti00 #5 az MGS-ben sosem kellett még csalódni, nem csak látvány de a sztori is mindig jó -
Old PS Fanboy #4 Kojima már tavaly kifejtette, hogy a Wii U részükről mehet a levesbe.
PC-re fogom megszerezni.
Amúgy meg ODABASZARINT!
-
#3 Wiiu-n... Persze..:D
A wiiu a mai napig nem mutatott fel szebbet mint a két 5 éves konzol. Mindig csak a hírekben mondják hogy szebb lesz,de az eddigi képek mást mutatnak, sőt egy két játék nemhogy nem szebb, rondább mint a jelenlegi generációs cuccok..:D -
#2 Úgy értem ha x360on és ps3mon lesz ilyen akkor ez tényleg az optimalizálás csúcsa felé közelít. -
#1 Elég látványos, de gondolom ezt a grafikát csak pcn, esetleg wiiun élvezhetjük.