2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
LordA #153 Helló!
Bennem is felmerült pár kérdés. Valaki tud vmit stalker 2-ről?Hallottam vmilyen stalker sorozatról.Lehetséges ez? :) Továbbá S.M.R.T.E.R. prypiat mod jó? :P (Amíg nincs kész L.A. vmit játszani kell ^^) -
#152 Sziasztok!
Épp mostanában járt az eszemben hogy újra el kellene kezdenem a STALKER-t. Régebben nem fejeztem be, jobban mondva csak szinte az elején voltam. Ha jól emlékszem mind a három részhez (kieg.)-hez meg vannak a patch-ek, magyarosítások, de ezek a mod-okat nem ismerem. Single-hez vagy multihoz van, esetleg ha valaki kicsit bővebben kifejtené, megköszönném.
-
#151 -
#150 Karácsonyi akció a Steam-en!
S.T.A.L.K.E.R. Bundle -
#149 Gratula! Erről van valami komolyabb magyar leírás ,hogy mit ad a játékhoz mik változnak stb. -
#148 -
#147 Mire hazaértem ünneplésből egy hatalmas meglepetés fogadott, megnyertük a MOTY 2012 Most Anticipated mod of 2012 díját, 18200 modból elsők lettünk \o/
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/features/moty-players-choice-upcoming-2012
Nagyon jó érzés, és most készülünk is 1 kis videóval, nem naggyal, mivel az majd jön januárban, ahogy minden évben szokott lenni...
-
http://www.pcgamer.com/2012/12/19/stalker-lost-alpha-mod/ -
zmok #145 Sziasztok!
A Priboi Story-hoz van magyarítás?
Keresgéltem, de nem találtam. -
#144 hú meg is találtam egyet ha azt Guest néven publikáljátok:) -
#143 megjegyezném a moddb oldalunkon van rengeteg új kép, és most 1 héten át minden nap elrejtünk 1 újabb képet a moddbs galéria képeinek kommentjei között. :) -
#142 ez így van, teljesen hűen visszaadja az "elhagyott ruszki laktanya" /katonai létesítmény stílust. A Bakony tele van ilyenekkel, az épületek, járművek, de még a növényzet, fák is stimmelnek. Egyszerűen ilyennek kell lennie -
ntex #141 két különböző játék két különböző atmoszférával és látványvilággal. Nem mondtam én sem hogy rossz a FC3, most is azt nyomom, viszont a S.T.A.L.K.E.R. világának megjelenítéséhez tökéletes az xRay motor, még ha lenne is mit csiszolni rajta. -
#140 Egyetértek.
A FC gyönyörű lagúnás/szigetkés tájaihoz tökéletesen passzol a harsány, világos színű, élettel teli képi világ, de ugyanez igaz a S.T.A.L.K.E.R. radioaktivitás sújtotta, mutánsokkal, és lepusztult épületekkel teli, hátborzongató, de mégis csodálatos anomáliákkal tarkított látképére. -
#139 fc3hoz illik,sőt!
nem leszólom azt a grafikai engine-t,csak azért xray-re azt mondani hogy nem szép még mindig eléggé fura. -
ntex #138 Teljesen rendben van a látvány még mindig. Inkább nézek ilyen szineket mint szétblurozott szét HDR-ezett FC3 vagy akármilyen grafikát -
zmok #137
Pontosan ezt a látványt várom el a Zónától. :)
-
#136 azért egy far cry3 motorjával megnézném a stalkert,valszeg kiégne a retinám a kéktől meg a zöldtől.
A GSC anno azért csinálta ilyenre a motort hogy a komorságot mutassa nem pedig hogy tűéles a fa odújában a mókuscsalád bajsza..
Egyébként aki ezekre a képekre azt mondja hogy régmúlt annak ajánlom az ofotert.hu-t :) -
zmok #135 használd..... -
#134 Senkit nem megbántva részemről inkább az elavult szót használnám! -
zmok #133 http://www.dezowave.com/shot-93/
Eszméletlen..., lehidaltam...
Ez egyszerűen: GYÖNYÖRŰ!!!! -
zmok #132 Ja, nem árt,ha az ember a fél szemét a többieken tartja.(Azt, amelyik a céltávcsőbe néz.) -
lammaer #131 Vagy távcsövesen keresztül nézhetném a posztoló őr kobakját... :) -
zmok #130 Bárcsak már ott állhatnék abban a kapuban.... !!!! -
#129 -
#128 igaz,és annak is van moddb-n oldala,bár asszem ott eléggé le vannak maradva.
Én szavaztam arra is:D
Meg még vagy 20 játékra -
#127 Csak mert elotte az SGM modrol volt szo. :) -
zsozef #126 Hálás köszönetem a linkekért és a a gyors válaszért is -
#125 hát ez a topik neve :) -
#124 Lost Alpha-ra gondolsz. :) -
#123 Ja és Tessék szavazni Moddb.com-on a modra!!! -
#122 A mod
Érdemes végigolvasni először.
magyarítás
Elvileg ez a legfrissebb amint GReddy csinált. -
zsozef #121 Sziasztok.
Örömmel találtam rá erre a fórumrészre,nem tudtam,hogy van.
Kipróbálnám ezt az SGM módot,nem tudna engem megszánni valaki a mód és a magyarítás linkjével esetleg? -
#120 Az se kis munka és használtam tehát a köszönet jár!:) -
ntex #119 az SGM modot nem, csak a magyarítását :D -
#118 TE csináltad az SGM-et?
Fogadd gratulációmat!
nagyon jó mod -
ntex #117 Igazából nem ismerem, csak a nickjét: LeoDelux PH! fórumon. -
zmok #116 Köszi! -
zmok #115 Jó a referenciád, szerintem Dezodor fel fog kérni!
Köszönet a segítő társadnak!!!
(Azért megnevezhetnéd!? ) -
ntex #114 Köszi :) Bár csak az SGM 1.7-et csináltam egyedül, a 2.2-höz már volt egy segítőtársam is mert gyakorlatilag az egész SGM modot újra kellett fordítani. Mindenesetre én felajánlottam a segítséget Dezodornak, ha kell besegítek, ha nem akkor nem :D