2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
#193 ma 27 éve...
-
#192 -
lammaer #191 "Dez0wave szerintem először moddb-re dobja ki ha kijött és második útja ide vezet.
Csak ő a megmondhatója de ahogy írta,már csak csiszolnak rajta mert nem akarnak bughalmaz modot kidobni" :) -
LordA #190 Valaki tud új infót? :D
-
#189 -
zmok #188 http://www.nuclearflower.com/highres21_jpg.htm -
zmok #187 Ennél lebilincselőbb,... elgondolkodtatóbb oldalt még nem láttam a "neten" !
elenafilatova.com -
#186 + ma jött egy rakat kép Dez0wave jóvoltából mivel az elmúlt napokban volt 6 éves a S.T.A.L.K.E.R. frencsájz :) -
zmok #185 A viccet félretéve, már alig várom!!! -
zmok #184 Az idén megjelenik..., vagy nem...
De az biztos!!! -
#183 Kössz a válaszokat ...
igaz már nem emlékszem ,hogy mekkorát csalódtam mert a legizgalmasabb része kimaradt a megjelenéskor ...
erre viszont kíváncsi vagyok ... -
#182 Dez0wave szerintem először moddb-re dobja ki ha kijött és második útja ide vezet.
Csak ő a megmondhatója de ahogy írta,már csak csiszolnak rajta mert nem akarnak bughalmaz modot kidobni -
#181 2020! -
#180 facca !, mikor kapható ? -
#179 -
zmok #178 Beleolvastam a PH fórumba, remélem, hogy lesz L.A. magyarul is! -
zmok #177 Szerintem Dezodor Mester, és csapata ezerrel dolgozik, ezért nincs idejük ide írogatni... (remélem )
A Moddb-n vannak új képek!!!! -
LordA #176 Valaki valami új infót tud? :)Nagyon nagy a csend ^^ -
alienhun79 #175 Hát nagyon süti lett az új videó, mit mondjak ha kész lesz a játék, szabadság, infúzió, katéter s a kedves barinőt beiratom zongora leckére addig se kérdezket, "te most mit csinálsz" -
#174 Köszi!
Ott a link YT-ra. :)
-
#173 http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/videos/stalker-lost-alpha-gameplay-trailer
-
#172 -
#171 -
#170 -
#169 Hahahaha :D én is bólogattam és mosolyogtam! -
#168 jó kis cikk volt.
Ahol sűrűn bólogattam az ez a rész volt:"végig is vittem vagy tízszer, mint ahogy kb. mindenki."
-
#167 nini, egy interjau a pcgurunál: http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/fuggetlen_magyarok_s_t_a_l_k_e_r__shadow_of_chernobyl_lost_alpha_interju -
#166 -
frentzen91 #165 A videók, képek alapján már simán kiadható állapotban van a cucc, remélem nem húzzák sokáig -
frentzen91 #164 Elvileg a Happy New Year videó után adják ki. Legalábbis szeptemberben még erről volt szó. Remélem ezt tartják is, ha jól tudom már csak a bugtesztelés megy szeptember óta -
#163 Az iden biztos. Bocs de ennel pontosabb info egyelore nincs. -
steweee #162 előreláthatólag mikor lesz ebből vmi ? -
#161 -
#160 Beza,mindenkinek Boldog Új Évet! -
#159 -
zmok #158 Képződményekben, és kalandban gazdag Boldog Új Évet Stalkerek !!! -
#157 Jó ez a videó.
Régen játszottam a S.T.A.L.K.E.R-rel, de úgy látom eljön az újrajátszásnak is az ideje, ha kijön ez a mód. -
#156 Gratulálok a sikerekhez és a csodás modhoz !!! -
#155 -
ntex #154 Elvileg leállították a projectet, mert a GSC feloszlott vagyis valami gubanc volt náluk, de dez0wave szerint nem törölték csak leálltak vele bizonytalan időre. Stalker sorozat elvileg az oroszoknál van vagy lesz csak, úgy tudom. SMRTER mod-nak egyelőre csak a 0.41-es verziója elérhető, ez túl sok plusz tartalmat még nem ad hozzá a játékhoz, bugot annál inkább. A készülő 0.45-ös már sok plusz területet is fog tartalmazni, 2 éve készül már a mod, de még mindig nem tudni mikor fog megjelenni. Viszont a LA mellett ezt várom a második leginkább.