2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
lammaer #313 Hó van a moszkvai metróban? :) -
#312 Az ég világon semmi. Csak alaposan utánajárok a dolgoknak.:) Aki fenn van Facebookon az csatlakozhat ehhez a csoporthoz és akkor némi információhoz is hozzájuthat. :) -
#311 Neked egyébként van valami kapcsolatod a fejlesztőkkel? -
#310 Ezt a képet az egyik programozójuk tette fel a facebookra. Azt írja még a (moszkvai) metrón utazva is a bugok megoldásán töri a fejét.
-
lammaer #309 Szegény Moha, ahányszor berak egy új naptárt, mindig ugyanaz a verkli jön :D -
LordA #308 Ez azt jelenti hogy már gyakorlatilag kész már csak bugokat keresnek és már csak a grafikát bütykölik? :) -
#307 DX10-et buherálják és élénken tesztelik. -
Ikraja #306 nagyon váromár hogy kijöjjön! hol tartanak a készítésében??? -
#305 Jövő husvétra talán. -
Húsvétra kijön?
-
#303 -
#302 hát mivel még 2012-ben éve meg kellett volna jelennie, most már nem mindegy hogy áll? :D
talán jövőre megjelenik...vagy utána...
(talán hogyha sima modként adják ki a gsc támogatása nélkül akkor már rég megjelent volna)
türelem lost alphát terem :)
azért persze várjuk szeretettel! -
LordA #301 Sziasztok! :) Nagyon-nagy csend van... :) Valaki tudja hogy hogy áll a játék? :) Tesztelik már? Van már valami hozzávetőleges dátum hogy mikorra saccolják a kiadását? :D -
#300 Agropromban van a Duty bázis. -
zmok #299 Szerintem is az, csak hozzá illesztettek pár épületet. -
#298 Én nem ismerem fel, de valaki azt írta hogy ez az Agroprom. :) -
#297 Ez nem a Duty bázis? -
#296 -
lammaer #295 Remek remek, a sok naptár után végre vmi kézzelfogható :D
Egy dolog hiányzott csak a trailer végéről:
COMING
IN
2014
Q1
:D -
#294 Húú de várom már...
-
#293 Remélem az idén már megjelenik. -
#292 Kemény lesz, ha a katonaság Gauss-puskával fog ránk lövöldözni. -
#291 Überfasza, istencsászár!
Mikor lesz kész? -
#290 röviden tömören -
#289 Video!!! -
#288 -
#287 -
#286 http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/news/merry-christmas29 -
#285 -
#284 -
#283 Nem, helyesen "megn-e merő sítetT". -
#282 Megnemerősített pletyka szerint a legoptimistább megjelenési idő junius. Viszont karácsony környékén vagy inkább utána lesz új videó.
(megnemerősített -ezt egybe kell írni? ) -
#281 Tudom drága barátom... tudom.... -
#280 Nem vagy egyedül. -
#279 Nekem már inkább a játék kellene....
-
#278 -
ntex #277 100 Rads Bar -
#276 -
ntex #275 Hülyeség :) Ha kijön úgyis ráveti magát mindenki aki kicsit is STALKER fan, még ha 2 év múlva is jön ki. -
#274 Ki tudja, már nagyon régóta csinálják, ha meg a kiadó ül rajta akkor meg igyekezhetnének egy kicsit jobban, mert mire kijön senkit nem fog érdekelni :/ már engem is jobban foglalkoztat a következő Fallout lassan, pedig arról még kevesebb az infó.