Kell venni egy androidos médialejátszót a tv mellé (60 dollártól dobálnak egész jókat az ebayen), aztán azon is kényelmesen lehet kapcsolgatni az online filmeket/animéket/sorozatokat, aztán nem kell fizetni a kábeltvt.
thrawnguru#2
Én csak a reklámblokkok alatt netezek, azt is csak azért, hogy ne kelljen annyiszor cigizni menni, 2x annyi kellene egy nap, ha minden esti filnél, amit megnézek, mindig kijárkálnék...
Szefmester#1
"a közösségi tévézés ma már tömegpiaci jelenségnek tekinthető."
Szerintem meg annak hogy a tévéműsorok színvonala elérte azt a szintet amikor az átlagnéző is elfoglalja magát közben és inkább csak mint zajforrás megy a háttérben, amire akkor néz oda ha érdekességet hall. Én Netezés közben zenét hallgatok, esetenként online rádiót.. akkor ez most közösségi rádiózás?
Volt már olyan hogy egy ismerősömmel egy időben néztük meg ugyanazt a filmet és közben ment a webcamerás beszélgetés és a film kitárgyalása, de ennyi.. ez még nem olyan mintha a lúzere felmenne az FB-re és ott megosztaná hogy "láttátok hogy nézett a Zsolt a bk-ban? tuti forral valami szegény Sanyi ellen!" Aki így nézi az menjen orvoshoz. :D