Apple helyett Samsungot érdemes most vásárolni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom látta-e valaki, pár nappal ezelõtt volt a Samsung tabletjénak a bemutatója és a Miss Röfi (Kate Upton) mellei reklámozták a táblát, miközben a csaj iPhoneja ott volt remier plánban az asztalon...

de az elmelájtos alma drone vs normális ember topik tetszene...:-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

narumon
Igaz a másik forumban is beszoptad de olyankor nálad Goto 10 van 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Most én kötözködöm: milyen i7-es gépek azok? Apple?
Remélem érted, mire gondolok.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Bár gondolom, illetve remélem, poénnak szántad, sok az általad leírthoz hasonló vásárló létezik.
Tudom, csak személyeskedés megy, de azért van igazság abban, amit a srác írt.
Örülnék, ha te olyan helyzetben lennél, hogy nem találkoztál olyan emberrel, akire az a hozzáállás nem lenne jellemzõ körülbelül...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Erre a két csoportra osztható nézeted szerint a világ?

Te a megítélésed szerint melyikbe tartozol akkor?
Gondolom, érted miért kérdezem.

A cikkre pedig annyit, ez nem iOS vs. Android hír, bár szorosan köthetõ hozzá.
Egyik cég sem egy termékkel van a piacon, de igaz, leginkább a telefonok piaca befolyásolja az árfolyamokat most.

Ja és képzeld szóltam a kollégáknak - a hülyék i7-es gépeken 3D renderelgettek eddig -, hogy azonnal vegyenek 900 MHz-es Celeronokat és tegyenek rá Ubuntut. Most mindenki örül és órák óta az ablakokat lengetik! Köszönjük MESTER!
Hát tudod nekünk legalább telik rá...
gyereknek is megvettem a retinás macbookot, már másnap rábüfizett, persze befolyt a püré az unibodyba, kimentem a mûhelybe, kiflexeltem az alma lógót és odaadtam neki csörgõnek, végülis az a lényeg no!
Én Ki Más
Nem is tudom mit tudnék én még ehhez hozzáfûzni?... <#eplus2>

...igaz bár drágább, igaz bár közel nem tud annyit mint az Android, de azért az epl lógó mindenért kárpótol, hiszen egyben garantálja a minõségi vagizás élményét. <#idiota>

autista apple-hater vs normalis ember fixed. de a felvetesed jogos.

killall imagent

zola2000
Inkabb csinaljatok egy iphone vs android temat a forumba...

A

folytassuk itt, ide kevesebbet kell gorgetni

killall imagent

zola2000
Flame on

happy ready go!

A

Ehm... ez a cím... legalább látszólag úgy kellene csinálni, mintha nem a flame generálás lenne a cél.