Jelenti a szoftvertelepítéseket a Windows 8 egyik funkciója

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Valóban, mivel az MSE része lett a Windows Defendernek. A kérdés csak az, hogy ez hogy jön ide 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

"A funkció minden böngészõ alatt használható lesz, így mindenki értesülhet arról, ha az adott cím veszélyes vagy az oldal kártevõket tartalmaz."
Magyarán meglesz a teljes böngészési elõzményed a M$-nél, akkor is, ha nem IE-t használsz.<#ejnye1>
Furcsa, hogy mindenki éljenez az url szûrõkre, pedig az ellenõrzéshez el kell küldeni az url-t a cég szerverére (akik persze megígérik, hogy jó kisfiúk módjára nem fogják letárolni és reklámkampányhoz használni). Ráadásul a tiltólista egyáltalán nem életképes, mert túl gyorsan elavul, képtelenség lépést tartani a kamu dns regisztrációkkal.

Én valamelyik nap telepítettem fel a Win8-at és szerettem volna telepíteni mellé MSE-t és nem engedte fel, mert állítása szerint az integrált védelem mellett nincs szükség már MSE-re sem.

Én Ki Más
szóljon akinek valami nem világos !

Én Ki Más
"A szakértõ elsõsorban attól tart, hogy a nem demokratikus államok kormányai megpróbálják majd megszerezni ezeket az adatokat, hogy így gyûjtsenek információkat a politikailag megbízhatatlan személyekrõl, s azok internetezési és felhasználói szokásairól. Kobeissi ugyanakkor lehetségesnek tartja azt is, hogy hackerek elfoghatják a Microsoft szervereihez irányuló adatforgalmat és így hozzáférhetnek a továbbított információkhoz. Mindezt lehetõvé az is, hogy a társaság - legalábbis a szakember állítása szerint - egy elavult és ezért egyáltalán nem biztonságos módszert alkalmaz a https titkosításokhoz."

Magyarra fordítva a Microsoft elõkövezte az utat a harmadik félre való kenésre a felelõsség elhárítására a szuperbiztonságosnak behirdetett rendszerük "külsõ fél" általi megtörögetésére, amit valójában a Cionista titkosszolgálatokkal kötött paktumok miatt végez, hogy így tartsák nyomorban a világ gój rabszolgáit az új világrend jegyében. <#violent>

Vorpal
Úristen, ez a faszi még mindig itt ugrál a híreken -.-

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"ps: Arrakistor megjelenese egy vaskos frocsogessel... 3...2...1... 😊"

Voila!!!

Én Ki Más
a v@l@g@mba nem akarnak véletlenül egybõl belekukkantani? <#falbav>

a trójai megfigyelõrendszerüket már nem is titkolják, hanem pofátlanul és nyíltan , sõt büszkén teszik mindezt <#violent>

Amen.

killall imagent

Hihetetlen, hogy huszadjara sem vagyok kepes lezarni.

killall imagent

"En maga a 2 rendszer fejlodesi iranyaban velek hasonlosagokat felfedezni, s nem a megvalositasukban"

Gatekeeperrel semmi bajom nincs es nem is lesz soha, amennyiben a jelenlegi implementacion nem szigoritanak... ha igen, akkor azonnal otthagyom az OSX-t.

Szoval remeljuk, hogy a hasonlosag az itt meg fog szakadni 😊

Az, hogy jelenti az en velemenyem szempontjabol irrelevans. Mint mondtam az cel azonos:
"A SmartScreen alapvetõen úgy van beállítva, hogyha a telepítõfájlt a Microsoft nem ismeri, akkor a szoftvereket kizárólag rendszergazdai jogokkal lehet telepíteni. Lehetõség van a szûrõ kikapcsolásra, illetve beállítható úgy is, hogy az ismeretlen telepítõfájlok esetében csak figyelmeztessen, de tegye lehetõvé a telepítést."
Atlag felhasznalo csak megbizhato appokat telepithessen.

killall imagent

"A szakember kiderítette, hogy a SmartScreen funkció minden szoftvertelepítést jelent a Microsoftnak már akkor, amint a felhasználó a telepítõfájlt letöltötte az internetrõl. "

Semmi hasonlo nincs OSX-en. Ne keverjuk itt a dolgokat!

Felreertettel. En maga a 2 rendszer fejlodesi iranyaban velek hasonlosagokat felfedezni, s nem a megvalositasukban. (gatekeeper <-> smartscreen)

killall imagent

minek ilyen felesleges funkciókat belerakni, ahelyett hogy normáisan mûködõ OS-t adnának ki??

ilyenkor forr az agyvizem, meg
"A funkció minden böngészõ alatt használható lesz"
ja igen, a firefoxhoz is plugineket telepít (már az xp is) kérdezés nélkül!

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Arra leszek kíváncsi,hogy pl Libreoffice és hasonló programokat hova sorolja ez a védelem..
Ezt a funkciot eloszor az ios hasznalta, ott nem is lehet mast telepiteni csak a jovahagyott alkalmazasokat. Windows alatt regebben csak a driver-eket ellenorizte, azokat is csak offline egy hivatalos alairas utan kutatva. Aztan ezt a funkciot megkapta az android is, ott le is lehet tiltani, sot igazabol le is kell, mert egyebkent nem lehet kulso forrasbol telepiteni a market-rol. Aztan a legutobbi macos is megkapta, ezert most mar tenyleg be kellett rakni a windows-ba is. Persze biztonsagos https-el es man in the middle ellen vedett ssl certificate digest-et ellenorozo modon kellene. Ha az xbox arcade-nal meg tudtak csinalni, akkor itt sem artana. Onnantol fogva meg mindenki eldonti, hogy akar-e online malware ellenorzest vagy kikapcsolja. Mindenesetre arra jo, hogy a netrol a bongeszobe beeso virusokat ne kezdje el kapasbol futtatni a rendszer. Ha meg a felhasznalok kikapcsoljak, akkor az lesz mint android alatt kikapcsolt vedelem eseten, tehat szabadon szet hack-elheto a gep.
Sir Quno Jedi
Idiótáknak tán ez is segít megvédeni a gépüket, profi meg elsõ blikkre letiltja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]FaTaL
Nehéz ám letiltani, ráadásul az elsõ indításkor kérdezi is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Na...most áldom az Urat (ha hinnék benne), hogy OSX-re váltottam.
Mindennek van határa kedves MS.
"ala osx"

Mutatnal arrol valami forrast, hogy az OSX a sideloaded alkalmazasokkal kapcsolatban is kommunikal barmilyen szerverrel? En ilyesmirol nem tudok.

ps: Arrakistor megjelenese egy vaskos frocsogessel... 3...2...1... 😊

"Kobeissi ugyanakkor lehetségesnek tartja azt is, hogy hackerek elfoghatják a Microsoft szervereihez irányuló adatforgalmat és így hozzáférhetnek a továbbított információkhoz."

én pedig ugyanakkor lehetségesnek tartom, hogy hackerek kiiktatják ezt a faszba és így az égvilágon senki nem fog hozzáférni az így nem továbított információkhoz.
mint a windows update...
ala osx

killall imagent

← ElőzőOldal 2 / 2