Swansea City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írj a modi topikba és beteszik majd
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142290245
ain't got no history
More to come 😉
ain't got no history
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jó 24 órája már megnyitottad topikodat, de a csapat bemutatása (jelenlegi játékosok, legendák, stadion ...stb.) még várat magára. Kérlek ezt mielõbb pótold!
Köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ain't got no history
Sztem hibát követ el. Nem az a baj, hogy nagy csapatba igazolt, mert lenne olyan nagyobb csapat, ahol lenne esélye a kezdõre, de nem hiszem, hogy a Cityben lesz, annak ellenére, hogy Milnernél szerintem értékesebb játékos és a Pool ellen láthattuk mennyit ért a City szélsõ játéka.
Mindenesetre sok szerencsét neki, sajnáltam, mikor elengedte a Chelsea(alapvetõen Chelsea-s vagyok), de akkor jó döntést hozott.
ain't got no history
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
címerük mindenképp legyen rajta a banneren😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És ugye most se gyengén kezdték a szezont. 2 meccs alatt 8 rúgott gól, 0 kapott. Kicsit féltem Rodgers távozása után, de látszólag nagyon nem vetette vissza õket.
Az idei hazai mezük meg rohadt szép.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most épp gõzerõvel csinálom a bannert! Egyelõre csak képet (ahhoz értek), de ha tud valaki segíteni, hogy összedobjunk tabellát vagy gólszerzõk, gólpasszok ról egy kis dinamikus felületet, lehetne olyan is!
ain't got no history
walesi csapat, stadion, egykori neves játékosok...stb
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lee Trundle volt a kedvenc aki tud nézzen róla videókat, eszméletlen miket mûvelt, a nyakán pörgette a labdát meg stb.😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...