70
Swansea City
-
#30 Igen, hát sztem 8 ért már elengedik. -
#29 akkor nincs mese,vagy télen adják el piaci áron,vagy szezon végén júniusban jóval olcsóbban -
#28 Hát igen, mondjuk Spursbe simán el tudnám képzelni, Bale ott már amúgy is sokkal szabadabb szerepkörben mozog.. vagy egy Newcastle, Pool, akár Everton! -
#27 2013 Aug.-ig van szerződése, hát igen már csak 1 év.. -
#26 meg amúgy ha el is menne,inkább egy Arsenalban,vagy egy Liverpoolban tudnám elképzelni,ahol nem lenne meg a veszélye annak,hogy egy nyári mercato alatt hoznak rá 3 új embert... -
#25 meddig van papírja a csapattal? amúgy nagyon max 10 millióig elmennek az arabok,tovább nem -
#24 Sajnos nagyon őt akarják Johnson helyett, és Sinclair kijelentette, hogy nem hosszabbít a Swanseavel.
Szerintem még korai elmennie, egy évet legalább maradjon, és nem hiszem, hogy ennyit érne csak:S -
#23 még rá se mentem a linkre de már tudtam,hogy a Sinclair gyerek kéne a Citynek...:D -
#22 Igen, ezeket már láttam, nem rosszak!
Köszi, megkértem őket, remélem no para. (első topik, amit nyitottam)
Egyelőre jó hír : Man City offer rejected -
#21 (remélem ez nem számít reklámnak)
Van magyar fb rajongói oldala is:
Meg van szurkolói blogja is, ahol az aktuális hírek olvashatóak:
Ja a banner jó lett, mehet ki. -
#20 A banner nagyon szép lett, minőségi munka!!!
Írj a modi topikba és beteszik majd
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142290245 -
#19 Amúgy bannerről valami vélemény? Ha tetszik, be tehetnénk, abban tud valaki segíteni? -
#18 Így töltöttem fel, mert wordben írtam meg, és ha bemásolom a tabokat meg mindent eltolt volna.
More to come ;) -
#17 -
#16 nagyon klassz stadionjuk van,igazi ékszerdoboz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15 Rendben. Köszönöm, hogy szóltál, van egyéb, aminek eleget kell tennem? -
#14 Kedves topiknyitó!
Jó 24 órája már megnyitottad topikodat, de a csapat bemutatása (jelenlegi játékosok, legendák, stadion ...stb.) még várat magára. Kérlek ezt mielőbb pótold!
Köszönöm -
#13 Ja, és annyi még, hogy a helyére Laudrup szeretné Pablo Hernandezt a Valenciatól. -
#12 Sajnos, ma hivatalossá válik nagy valószínűséggel Scott Sinclair átigazolása a Citybe, ha minden igaz 6.5 m Font ellenében.
Sztem hibát követ el. Nem az a baj, hogy nagy csapatba igazolt, mert lenne olyan nagyobb csapat, ahol lenne esélye a kezdőre, de nem hiszem, hogy a Cityben lesz, annak ellenére, hogy Milnernél szerintem értékesebb játékos és a Pool ellen láthattuk mennyit ért a City szélső játéka.
Mindenesetre sok szerencsét neki, sajnáltam, mikor elengedte a Chelsea(alapvetően Chelsea-s vagyok), de akkor jó döntést hozott. -
#11 -
#10 naaaaa :D ez erős volt :D:D -
IXEMGabeo #9 irigy vagy, mert nem te nyitottad:P -
#8 jó csapat a svenszi ,remélem kiesnek...
millwallt,middleborought,leedset az premier ligába!!!! -
IXEMGabeo #7
címerük mindenképp legyen rajta a banneren:) -
#6 Remélem egy időre megvetik a lábukat a PL-ben, jó kis csapat, és tavaly újoncként amit csináltak az hatalmas volt.
És ugye most se gyengén kezdték a szezont. 2 meccs alatt 8 rúgott gól, 0 kapott. Kicsit féltem Rodgers távozása után, de látszólag nagyon nem vetette vissza őket.
Az idei hazai mezük meg rohadt szép. -
#5 Ha van rá igény hogyne:)
Most épp gőzerővel csinálom a bannert! Egyelőre csak képet (ahhoz értek), de ha tud valaki segíteni, hogy összedobjunk tabellát vagy gólszerzők, gólpasszok ról egy kis dinamikus felületet, lehetne olyan is! -
IXEMGabeo #4 apró bemutatást kapunk?:)
walesi csapat, stadion, egykori neves játékosok...stb -
#3 Nekem is tetszik ahogy játszanak. Jó csapatuk is van és sztem az idei évük nagyon is jó lehet. Persze kérdés h a nagyobb csapatok ellen mire lehetnek képesek de az eddigi játék mindenképp pozitív. Graham, Sinclair, Dyer mind képesek meccseket eldönteni. -
#2 szimpatizálok velük én is,a 2005-ös football managerben volt velük egy karrierem azóta figyelgetem őket.érdekes, hogy én is 2011-re jutottam fel velük a PL-be :)
Lee Trundle volt a kedvenc aki tud nézzen róla videókat, eszméletlen miket művelt, a nyakán pörgette a labdát meg stb.:D -
#1 Helló!
Nekem nagyon szimpatikus ez a kis csapat, ami magához képest komoly eredményeket mutat fel hétről-hétre már 3 éve.
Régóta figyelem őket, és mostanra már szurkolójuknak is mondhatom magamat.
Hátha van még, aki így van ezzel:)