70
Swansea City
-
#70 Uj idenyt gyozelemmel kezdte a Swansea a MU ellen! Jok az uj jatekosok, foleg ez a montero gyerek, na meg a regi uj Sigurdsson! -
IXEMGabeo #69 grat utólag is! -
#68 2. PL szezonjában!
Grat nekik. -
#67 Liga kupa győztes a csapat!!! -
IXEMGabeo #66 Swansea - Bradford liga kupa döntő:D:D ezt látni kell -
#65 Michut nyáron tuti elviszi valami nagyobb klub -
#64 Érdekes meccs volt, anagy hibák meccse. Michu meg rohadt jó. -
IXEMGabeo #63 lol 0-2 lett a Swansea javára -
IXEMGabeo #62 vezet a Chelsea ellen a csapat:D Liga kupa elődöntő -
IXEMGabeo #61 Swansea-Chelsea 1-1
88. percben egyenlített Hernandez
loool, de jó, hogy nem fogadtam meg:D -
IXEMGabeo #60 Swansea-Wigan 2-1 -
#59 2-1 re vezet a csapat a Wigan ellen! Pablo 1. gólja, a másik a menetrendszerű Michu gólja. -
#58 áá csak nem FIFA topikos vagy:D -
IXEMGabeo #57 Contraste-Manchester United 5-0 -
IXEMGabeo #56 szegény:D -
#55 Sajnos nem megy túl jól most a csapatnak, Dyer pirosat kapott, köv meccset biztosan kihagyja, sok a sérült, nehéz lesz! De Hajrá! -
#54 Az Ashley Williams-szel felálló, 65 percen át 10 emberrel játszó Wales kikapott Belgiumtól, akiknél pedig 6 kezdőjátékos is a PL ben szerepel. -
#53 korrekt srác! de rossz helyre igazolt -
#52 Scotty búcsúja..
-
#51 Pedig sajnos mindenhol ezt írják:S -
#50 Én csak 2-3hónapot olvastam. -
#49 Hát az x megvolt, aminek olyan szempontból lehet örülni, hogy kiállították Chico-t a 70.p-ben, 20.p-ben a tehetséges balbekk, Taylor, olyan sérülést szenvedett, hogy egész szezonban nem játszhat már. -
#48 ma ütni kell a Sunderlandot :) -
#47 Sztem alapvetoen pablo jott Sinclair helyere es talan Dyer jon at balra, de ki tudja mit akar Laudrup:) -
IXEMGabeo #46 az egy nagy jó eladási ár egy kis költségvetésű csapatnak:) Mondjuk eléggé felszöktek az árak sorra dőlnek meg átigazolási rekordok -
#45 minőségi pótlása lenne Sinclairnek! -
#44 Sinclair végül csak 8m fontért engedte a vezetőség, sok sikert neki! -
#43 Jerson Cabral az ujabb kiszemelt, o is szelso, Feyenoordtol erkezhet! -
#42 Na Pablo mar hivatalos! Nagy igazolas! Kivancsi leszek h lesz, Dyer lesz balon Pablo jobb vagy Routledge lesz baloldali?:s -
#41 Bocs, nem sertesnek szantam, tenyleg jo csak ott felul kene kicsit valtoztatni, h ne legyen annyira ugyan olyan:) -
#40 Jó,hátha nem,nem:) -
#39 Kozben: Pablo Hernandez erkezhet klubrekordot jelento 5.5 m fontert. -
#38 Oda mondjuk tabellat nem lehetne vagy hazi statokat?:) -
#37 A hatterek nagyon jok, de nekem tulzas h a bannerban mar meglevo "fejlec" ott van fent megegszer -
#36 Esetleg topikdizájnak mit szólnátok? -
#35 Biztos a kedves modi volt:) -
#34 Köszönöm szépen a banner miatt, de őszintén szólva a háttérrel valaki meglepett minket:) -
IXEMGabeo #33 na ez a topik szépen útjára indult, grat a bannerhez és a háttérhez igényes munka lett -
#32 fu de mocskos jó a banner!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekünk (Barca topik) is összedobhatna valaki valamit...:PP -
#31 Swansea - Barnsley 3:1
Ligakupa 2. fordulója volt.