8
-
#8 A plakát nem viccel, SzV viszont igen, ilyen szar címet nem gondolhat ő se komolyan. -
#7 Nem vagy normális, ha emiatt nem nézed meg. A Bourne Legacy egy 2004-ben megjelent regény, igaz, nem Ludlum tollából.
Egyébként Matt Damont is ki kell rúgni, mivel Jason Bourne eredetileg Richard Chamberlain volt még 1988-ban. -
pokolfiu #6 nem Bourne karakterét játssza, az előzetesben mondják is a nevét ti dinnyék... egy másik agymosott ügynök, Bourne vonal van a háttérben, csak épp nem jelenik meg a filmben... -
cS6Szi #5 Az alap trilógia részei a kedvenc filmjeim. De én ennek is adok egy esélyt. Sztem a trailer nem rossz. Sőt ha a motoros jelenet nem lenne benne, akkor kifejezetten jó kis trailer lenne. Én azért csak váltok rá jegyet. Itt nálunk asszem talán 900F egy jegy annyi bele fér, hátha jó lesz. -
alien47 #4 Tudom, ezért adhattak volna neki ,ás címet és nem kellene megpróbálni eladni
Jason Bourne - Matt Damon nevével a filmet. Csak akkor kisebb a bevétel és az nem jó. Lehetett volna pl Renner ébredése stb a címe. De mindegy nem nézem meg és a probléma meg van oldva.
-
Axlkenobi #3 Renner nem is Jason Bourne-t játssza benne. -
alien47 #2 "nem Matt Damon a főszereplője" Ez a legnagyobb baja a filmnek.
Semmi bajom Jeremy Renner de nem tudok Matten kívül mást elképzelni Bourne szerepére.
Akkor inkább hagyták volna a filmet a fenébe és ittak volna helyette.
-
Ender Wiggin #1 nem viccel, mert viccnek is rossz.