Szekeres Viktor

Nem viccel a Bourne-rejtély 4 magyar plakátja

Itthon csak szeptemberben lesz látható a Bourne-sorozat legújabb része, melynek már nem Matt Damon a főszereplője, de a film reklámozására készített plakátot már most be tudjuk mutatni.

Amerikában már látható egy ideje A Bourne-hagyaték (The Bourne Legacy), nálunk azonban csak szeptember hatodikán fogja bemutatni a UIP-Duna Film, s erről többek között az alábbi plakát is tanúskodik. Hazai premierje idején a Jeremy Renner főszereplésével készült film nem nagyon fog komoly vetélytársat kapni, hiszen ugyanazon a napon mindössze egy másik negyedik rész, a Step Up 4: Forradalom kerül bemutatásra Hollywoodból, a másik két új film, a Havanna, szeretlek! és a Valaki más élete nem a széles közönséget fogja megcélozni, s csak pár kópián érkezik.

Amerikában az már bizonyossá vált, hogy a tervezett új Bourne-sorozat nyitóepizódja nem lesz olyan sikeres, mint a Matt Damon főszereplésével készült részek, hiszen a film bő két hét (17 nap) alatt "csak" 85,5 millió dollár bevételt szerzett. Összehasonlításképp A Bourne-rejtély 2002-ben 122 millióig jutott, A Bourne-csapda 176 millióig, míg A Bourne-ultimátum 227 millióig. Az új Bourne-film Amerikán kívül eddig 28 millió dollárt kalapozott össze.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    A plakát nem viccel, SzV viszont igen, ilyen szar címet nem gondolhat ő se komolyan.
  • Zombee #7
    Nem vagy normális, ha emiatt nem nézed meg. A Bourne Legacy egy 2004-ben megjelent regény, igaz, nem Ludlum tollából.
    Egyébként Matt Damont is ki kell rúgni, mivel Jason Bourne eredetileg Richard Chamberlain volt még 1988-ban.
  • pokolfiu #6
    nem Bourne karakterét játssza, az előzetesben mondják is a nevét ti dinnyék... egy másik agymosott ügynök, Bourne vonal van a háttérben, csak épp nem jelenik meg a filmben...
  • cS6Szi #5
    Az alap trilógia részei a kedvenc filmjeim. De én ennek is adok egy esélyt. Sztem a trailer nem rossz. Sőt ha a motoros jelenet nem lenne benne, akkor kifejezetten jó kis trailer lenne. Én azért csak váltok rá jegyet. Itt nálunk asszem talán 900F egy jegy annyi bele fér, hátha jó lesz.
  • alien47 #4
    Tudom, ezért adhattak volna neki ,ás címet és nem kellene megpróbálni eladni
    Jason Bourne - Matt Damon nevével a filmet. Csak akkor kisebb a bevétel és az nem jó. Lehetett volna pl Renner ébredése stb a címe. De mindegy nem nézem meg és a probléma meg van oldva.

  • Axlkenobi #3
    Renner nem is Jason Bourne-t játssza benne.
  • alien47 #2
    "nem Matt Damon a főszereplője" Ez a legnagyobb baja a filmnek.

    Semmi bajom Jeremy Renner de nem tudok Matten kívül mást elképzelni Bourne szerepére.
    Akkor inkább hagyták volna a filmet a fenébe és ittak volna helyette.

  • Ender Wiggin #1
    nem viccel, mert viccnek is rossz.