Újabb rosszfiú csatlakozott a Thor 2-höz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Salvatore-féle ponyva fantasy és a 80-as évek Thor-füzetei ugyanazt a színvonalat hozzák, kellemesen szórakoztatóak és populárisak. Abból, amit írsz, nem úgy látszik, mintha rettentõ mód képben lennél Algrim történetszálával - ráadásul filmet emlegetsz, ami még el sem készült, így végképp fogalmad nem lehet róla, hogy milyen lesz.
most teljesen komolyan kérdem, ez a Drizzt egy dark elf, vagy tényleg néger elf?
teljesen más sztem
teljesen más sztem
Inkább nem tartom jó ötletnek, hogy egy nagyszerûen kidolgozott karaktert a harmadosztályú Marvel-filmel emlegessük egy lapon. Kétlem, hogy sok köze lenne a két "fajnak" egymáshoz;max a név ugyanaz.
Ha nem látott még "feka elfet" ott a google. Bár õ bizonyára "néger-elfre" gondolt - amihez meg nem kell nagy képzelõerõ - a hozzászólása is maximum azt jelzi mennyire van képben. Dehát ezeket a 0 sztori filmeket ilyen embereknek gyártják. Nem kell hozzá különösebb elõtörténet.(Még a képregényt sem kell ismerni; úgyis mindenki zabálja a látvány miatt)
Ha nem látott még "feka elfet" ott a google. Bár õ bizonyára "néger-elfre" gondolt - amihez meg nem kell nagy képzelõerõ - a hozzászólása is maximum azt jelzi mennyire van képben. Dehát ezeket a 0 sztori filmeket ilyen embereknek gyártják. Nem kell hozzá különösebb elõtörténet.(Még a képregényt sem kell ismerni; úgyis mindenki zabálja a látvány miatt)
Ha nem látott még "fekete" elfet, ne linkeljek neki? Vagy mert õ sötét elf és a Thor 2-ben is a sötét elfek a rosszfiúk?
csak Drizztet ne keverjük ide....

remek választás, feka elfet még úgysem láttam