Szekeres Viktor

Újabb rosszfiú csatlakozott a Thor 2-höz

Újabb rosszfiúval gyarapodott a Thor második részének szereplőgárdája, ami azt jelenti, hogy a szuperhősnek újabb fenyegetéssel kell megküzdenie. A premierre jövőre kerül sor.

A Variety értesülései szerint Adewale Akinnuoye-Agbaje is szerepelni fog a Marvel Studios egyik soron következő szuperhősfilmjében, a Thor második részében, mely a Thor: The Dark World címet viseli. A többek között a Lost - Eltűntek című tévésorozat Mr. Ekójaként is ismert színész "kettős szerepben" fog feltűnni a filmben, ő lesz Kurse, illetve természetesen Algrim, az erős (Algrim the Strong) is.

Ugyancsak friss hír a 2013. november nyolcadikán bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban, hogy benne vissza fog térni Kat Dennings is, aki az első részben Darcy Lewist alakította, s nagyon úgy tűnik, hogy szerepét ki fogják bővíteni a folytatásra. Az már korábban kiderült, hogy természetesen a címszereplőt játszó Chris Hemsworth ismét látható lesz, akárcsak Natalie Portman, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jaimie Alexander, Stellan Skarsgard, Rene Russo és Anthony Hopkins, "újoncként" pedig Christopher Eccleston, aki a főgonoszt, Malekith, az elátkozottat fogja alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #8
    A Salvatore-féle ponyva fantasy és a 80-as évek Thor-füzetei ugyanazt a színvonalat hozzák, kellemesen szórakoztatóak és populárisak. Abból, amit írsz, nem úgy látszik, mintha rettentő mód képben lennél Algrim történetszálával - ráadásul filmet emlegetsz, ami még el sem készült, így végképp fogalmad nem lehet róla, hogy milyen lesz.
  • sandor8206 #7
    most teljesen komolyan kérdem, ez a Drizzt egy dark elf, vagy tényleg néger elf?
    teljesen más sztem
  • GaborT28 #6
    Inkább nem tartom jó ötletnek, hogy egy nagyszerűen kidolgozott karaktert a harmadosztályú Marvel-filmel emlegessük egy lapon. Kétlem, hogy sok köze lenne a két "fajnak" egymáshoz;max a név ugyanaz.
    Ha nem látott még "feka elfet" ott a google. Bár ő bizonyára "néger-elfre" gondolt - amihez meg nem kell nagy képzelőerő - a hozzászólása is maximum azt jelzi mennyire van képben. Dehát ezeket a 0 sztori filmeket ilyen embereknek gyártják. Nem kell hozzá különösebb előtörténet.(Még a képregényt sem kell ismerni; úgyis mindenki zabálja a látvány miatt)
  • dresden1 #5
    Ha nem látott még "fekete" elfet, ne linkeljek neki? Vagy mert ő sötét elf és a Thor 2-ben is a sötét elfek a rosszfiúk?
  • GaborT28 #4
    csak Drizztet ne keverjük ide....
  • dresden1 #3
  • dresden1 #2
  • sandor8206 #1
    remek választás, feka elfet még úgysem láttam