13
-
Prof William #13 A minap elgondolkodtam rajta hogyha már egy nyamvadt vértelen leszúrást is kivágtak a múltkor a Trója-ból, akkor mondjuk egy Spartacus rész, ha valaha leadnák hogy nézne ki? Sztem olyan 10 percig tartana egy epizód és abban is csak beszélgetnének.
-
#12 -
#11 "Az RTL Klub és a TV2 még mindig magasan a magyarok kedvence"
Nem véletlenül él ebben az országban ennyi totális ködben élő birka.... -
BIZ0906 #10 Azért is jó kereskedelmi csatornákat nézni mert szanaszét vágják a filmeket, sorozatokat lásd Viasat3: Harmadik Műszak és még sorolhatnám. Hát nem szuupppper?? Hát kúrvára nem! És persze mindenkinek a kedvence a pénznyelő (f)o(s)rtt. Mi változott 20év alatt amiért mindent cenzúrázni kell? Semmi! Akkor is voltak gyílkosok most is vannak. Akkor is voltak pszihopaták most is vannak. -
#7 A film+ és a Cool sikere a retekklubnak nem baj, mivel egy cég. -
duke #6 Hat nem vagyok naprakesz a tv2 rtl musoraban, de bizonyara adnak helyette valami hasonloan szinvonalas musorszamot. -
Artyy #5 Amíg fizetős meg kódolt jelet sugároznak addig nem is lesz ország kedvenc... idióták. -
kossza #4 Akik nemre szavaznának azok most is ezeket nézik -
#3 Én sokat nézem a tvt, USB hdd módban :) -
Gater #2 Azok már rég megszüntek :D -
duke #1 RTL-en és TV2-n kívül?
Csak más csatornát nézek. (55%)
Eleve nem nézek tévét. (34%)
Nem. (5%)
Igen. (5%)
Ez valoszinuleg nem reprezentalja az orszagos atlagot, pedig jo lenne. Mert a valosagban a sok hulye remegve varja napi maunika sot, meg balazs sot.