20
 • nismoka
  #20
  Mondjuk a képminösége jobb mint a csamuké.
 • Zoliz
  #19
  Most őszintén mi ebben az újdonság amit egy olcsó (160-180e brutto) Samsung 3D Tv nem tud???
 • narumon
  #18
  ".mkv formátumot, azt előtte meglehetősen hosszas idő és energiabefektetéssel át kell konvertálnunk mp4-re."

  Nem elég csak mp4 konténerbe átrakni???? Hisz mindkettőnek ugyanaz a h264 a belseje. Ha meg csak a konténert kell "kicserélni" akkor az meg max 2-3 perc, és nem kell újratömöríteni érte a filmet.
 • donceleger
  #17
  Na mert most írtál egy őrületes baromságot, azt hiszed te vagy a jani????
  30 giga 5 perc alatt kompletten konvertálással???? Tán nálad van az új szuperszámítógép?
  Nekem van egy gyorsabb megoldásom! Total Commander megnyit, és átírom a kiterjesztést mkv-ról m2ts-re! 8 mp az egész! muhahahahaaaaaaa
 • DeviloftheHell
  #16
  m2ts, és blueray állományt egy az egyben játszik usbr öl :) orákba telik átkonvertálni? :D m2ts re kb 5 perc alatt végez a 30 gigás mkv állománnyal :) ja hogy nem egy oocso kinai tableten kéne konvertálni :)
 • Omega
  #15
  Így leírva elég használhatatlannak tűnnek az "okos" funkciók, hogyha ez lenne a szempont biztos nem venném meg.
 • laca133
  #14
  Ubuntu-t használok és nálam eddig, még nem omlott össze semelyik silverlight-s oldal. Az EB és az Olimpia alatt semmiféle problémát nem tapasztaltam a moonlight-al, az MTV-nél. És bármelyik silverlight-t használó oldalnál.
 • [email protected]
  #13
  "Tehát nem tudom. Mi az, ami nem lehetséges???"

  Azt leszámítva, hogy mivel api verzió terén a silverlight mögött kullog, így vagy simán nem működik, vagy rommáhal a browser tőle a francba ... valóban minden a legnagyobb rendben.

  Én még nem láttam linux alatt olyan silverlight oldalt, ami probléma nélkül működött volna, bár szerencsére túl sok silverlight oldalt egyébként sem láttam.
 • laca133
  #12
  "...mivel a weben át történő megtekintéshez Silverlight kell, aminek telepítése a linuxos böngészőre nem lehetséges..."

  Pedig lehet alkalmazni a Silverlight-t Linux böngészőben. Moonlight a neve Linux alatt. De a laikus kezdő Linux felhasználó rámegy a hivatalos SILVERLIGHT weboldalra, az automatikusan átdobja ide.
  Tehát nem tudom. Mi az, ami nem lehetséges???
 • Inquisitor
  #11
  " .mkv formátumot, azt előtte meglehetősen hosszas idő és energiabefektetéssel át kell konvertálnunk mp4-re. "

  WTF? Az egy dolog, hogy nem ismeri, de miért pont MP4-re? Nem egyszerűbb .TS-re, azt kétlem ne támogatná.

  Amíg aktív szemüvegs a cucc, addig az sem érdekel ha leviszi a kutyát sétálni és kávét főz, kenjék hajukra. A billentyű+egér kiváltására meg rendkívül jó kész megoldásokat lehet kapni, nem értem miért nem veszi meg valamelyiket a gyártó?
 • levente68
  #10
  Szívemből szóltál.

  Én egy 50"-os Samu plazmán pár éve vidáman nézem az mkv-kat akár USB-re dugott pendrive, vagy HDD segítségével, de leginkább hálózatban levő PC-ről.
  Eddig egyetlen mkv-t nem játszott le, később végül azt is.

  Okostévének van valamennyi értelme, bár nekem se kell.

  Sajnos a Sony nem az élvonal már.

  A cikk valóban mosolyogtató, hibáit már leírtátok.

  Amit én mondanék: nagyszerű 3D élményeken vagyunk túl a TV-nk segítségével, de aki az IMAX mozit kezdi temetni, annak gőze nincs a témáról. Az IMAX technológia otthon messze nem érhető el, természetesen a nem az ócska konvertálásokról beszélek. Vannak olyanok is, igen, azoknál a 3D élmény messze sehol nincs. Vannak viszont nagyon komoly élményt adó kiadások, de az IMAX a király a mai napig és nem tudok trónkövetelőről ;o)

  Mi háromszor néztük meg a Hubble-t IMAX moziban, kétszer az után, hogy otthon is megnéztük, szerintem ez rávilágít a dologra.... Ha nem, sajnálom :o)
 • Kovász
  #9
  Személy szerint nem értem, mire jó ez az "okostévé" dolog. Az ember ráköti a számítógépet, és mindjárt ugyanott van, sőt.
 • donceleger
  #8
  Érdekes meglátás, főleg úgy, hogy a Sony a Samsungtól veszi a paneleket, mert nem gyárt sajátot. Tesz bele egy Bravia Engine képjavító áramkört és minden faszább lesz? Kétlem!
  Olcsóbb, de szarabb is! Nem ismeri az mkv fájlt, nálam az ilyen alapból elhasal. Na meg USB-n nem ismer fel billentyűzetet, ez szégyen 2012 vége felé.
  Nekem Samsung Plazmám van, mert nekem tényleg fontos a képminőség, egy LED sosem ér fel egy Plazma színvilágával. Mondhatni a legalapabb Plazma, de hálózatba bírom kötni és még a Full HD-s mkv-el is elboldogul!
  Ez a Sony felejtős, de nagyon! A 3D szemüvege sem valami szép, és az a talp, egyenesen ocsmány, mintha a garázsomban hajlítottam volna meg egy fémszálat és a tévé aljára ragasztottam volna.
 • atomkrumpli
  #7
  itt egy hx753 teszt kb. ugyan az a panel lehet ebben is, hát elég béna értékeket produkál szerencsétlen lcd.
  300e forintért ilyen felhősödés és egyéb lcd nyavajákkal aki megveszi az nincs jól

  Cat:
  kíváncsi vagyok a képen lévő lcd csodán gurul-e a labda vagy pedig folyik? :-D (inkább egy plazmán néznék focit)
 • Cat #6
  Haveromnál van egy samsung okostévé, és ugyan nem tudom hogy pontosan mit tud, de az biztos, hogy abban pl. van hangvezérlés (csatornaváltás, hangerő, kikapcsolás), lejátszik .mkv-t, és szerintem a cikkben szereplő tévénél nagyságrendekkel szebb a vékony fém kerete.  Japánt rég lehagyta dél-korea, észre kéne már venni, hogy a Sony a múlt.
 • Sippie
  #5
  Mondjuk érdekes dolog ez, mennyibe telne hogy felismerjen egy billentyűzetet? PS3-on sem szoktam böngészni (pedig arra még kis kiegészítő is lenne) pont azért mert körülményes, pedig egyébként lehet hogy simán használnám. Ez szerintem marha nagy hátrány.
  A mozi lesajnálása szerintem nem helyén való, hiába a 3d tv, ha nincs blu-ray-en kint a film a megjelenéstől számítva fél évig. Aki CAM-os verziót nézett az eddig se járt moziba, aki meg eddig is járt, az nem fog fél évet várni egy új filmre szvsz.
 • csuszi
  #4
 • cloud.strife
  #3
  Kissé izzadságszagó és szenvedős ez a cikk nem?

  Arról miért nem írtok hogy majd 100e-rel olcsóbb, mint a hasonló csamcsung pl? Vagy arról, hogy a képminősége simán leveri a 8-as csamu képét? Valamint nem 200hz hanem 400hz, ha már itt tartunk.
 • grizzly21
  #2
  Az olimpiat miert netrol akartatok nezni? A foldi digitalis mindigtv-n miert nem volt jo?
 • DeviloftheHell
  #1
  nem tudom a kedves cikkironak mekkora szemüvegek kellenek de én 4 méterröl és a tévétöl 1 méterre is tökéletesen látom a böngészö betüit ha egyáltalán hajlando vagyok használni az interenetet rajta, kép kristálytiszta még a kevésbé szenny divx böl is élvezhetöbb képet csinál a tévé kevesebb fekete folt stb. billenytüzettel még ugyan nem probáltam de egy alap usb-s egeret simán kezel igaz kiirja nem kompatibilis de kezeli. mivel nekem egy kdl40hx756 van a falon igy hozzátudom füzni a mühold vevöje is vetekszik a komolyabbakkal igaz nincsenek olyan részletes beállitások de nagyon megvagyok vele elégedve. ha vki a vásárlásán töri a fejét akkor ebböl a száriábol mindneképpen a 756ost érdemes venni mivel árban nincs külömbség a 3 altipusa közül a hx75x sorozatnak, beépitett wifinél érdemes kapásbol kikapcsolni a távoli vezérléses baromságokat mivel automatikusan osztja a wifi jelét, kodot/ssid-t nem lehet modositani, mobilimádoknak meg lehet az okostelefonokat távirányitoként használni akár másik szobábol is. 3 honap alatti használattal elégedetten mondhatom megvagyok vele elégedve