472
A kód
-
Ironman2 #32 Én se emlékeztem volna rá -
Coolfire #31 Le a kalappal az öreglány előtt.Én tuti nem tudtam volna. -
#30 utolsónál elbaszni ilyen rohadt szar és hosszú szavak után :OOO
grat. nem rossz memóriája van a nagyinak.
ám én azthittem csak sorban fel kell sorolni, így nehezebb jóval -
xido #29 tehát bárhol mondhat bármit? -
xido #28 na lássuk mi ez
a pénznemes kód szopás -
Coolfire #27 Micsoda figurák.:) -
Coolfire #26 Elbasszák. -
Ironman2 #25 Nyanya tuti tévedni fog! -
Ironman2 #24 Nem rossz -
Coolfire #23 Bizony,ehhez kurva jó memória kell.Az országok pénznemei szopatósak voltak.. -
xido #22 jaaaj..Heather TJhooker lány volt -
Béka Benő #21 Hát ez eddig nagyon gyenge !
A műsor a Széf szellemi szintjén van, és a játékosok is. -
xido #20 ezt a végén vissza kell mondaniuk?? -
xido #19 spanyol..azt mondja..real madrid..amivel én is kötném..de brazilia
ez keményvolt -
Ironman2 #18 Aki ott volt a felvételen az használja a spoilert! Előre is köszönjük! -
Ironman2 #17 Elkezdődött!!! -
xido #16 Na lássuk az első adást -
IXEMGabeo #15
Kérem szépen így kell játszani ezt a játékot.
Magyar viszonylatban ez a páros 54,8 millió Ft-ot nyert, ezt érdemes végignézni. -
IXEMGabeo #14 kéne majd egy kódos banner, vagy jó az exit list is -
IXEMGabeo #13 ironman lassan indul ez a műsor, ami elég érdekes lesz:)
Amerikai változatnál nem sokban fog különbözni, de többet nem árulok el miben fog:)))
Mindenesetre nekem bejött a műsor,a kérdések lehettek volna nehezebbek, de így is jó. -
Ironman2 #12 -
IXEMGabeo #11 Na a mai 24-ei forgatáson 3 adás ment le.:) Többek között két páros is egy házaspár és 2 barátnő hazatérhettek 1,3 illetve 2 millióval.
2 úriember kezdett, akik szintén barátok voltak ám ők a végén 450 ezerrel térhettek haza. Egyikük újságíró volt
Nem tudom mikor kerülnek ezek adásba, a forgatások 14-én elkezdődtek -
Ironman2 #10 Jelentkezz akkor! -
IXEMGabeo #9 Játék nem tűnik rossznak, főképp, hogy nem pont ugyanilyen lesz a menete, a cikkben is benne van, hogy a studió át lesz alakítva, gondolom a játékmenet is kissé. -
IXEMGabeo #8 "Istenestől" mentsen meg a kurvaanyám...
Felőlem a Stohl is vezethetné, csak ne az a pondró. Hihetetlen, hogy 1-2 normális műsorvezető tanonc nincs az országban -
Ironman2 #7 Nem sok húzós név van az RTL-en akivel müsort tudnának vezettetni.Talán még az Istenes Bence aki erre megfelelne szerintem. -
#6 nekem is a tököm tele van azzal a faszival :\ -
xido #5 1 perc és nyersz...aztán 1 ember vitte az egész műsoridőt,mert mindig nyálaskodott a családdal 3 percig minden perc között:)) -
#4 Miért vezeti az összes műsort a Balázs?! Nekem már egy kicsit uncsi... -
#3 Unalmas lesz úgy érzem. Megint sok lesz a síró picsogó, érzelmileg rokkant, hiteltől szenvedő ember. Mint az előző rtles játékban. Minek ennyi érzelmet belevinni nem értem. Nyugdíjasoknak jó műsor lesz. -
Ironman2 #2 Az új müsorról még bemutató nincsen,viszont egy blogbejegyzésben megtalálták az eredeti változatot:
BLOG ITT
-
Ironman2 #1 RTL klub ősszel induló új kvízmüsora Sebestyén Balázs vezetésével