472
A kód
-
xido #72 ez jobb ajánlat,mint tegnap volt az 5.9M-hez képest -
IXEMGabeo #71 simán elfogadnám a 3,5 milkót.:) -
#70 szerintem nem hülye (annyira) -
IXEMGabeo #69 lol Eszter fog kimenni:D
mibe h ki fog jutni valami csoda folytán -
xido #68 ez a Fincher?..najó..Eszter nem emlékezne a listára,ha 5 perccel ezelőttre nem emlékszik,hoy ki a Fincher:)) -
IXEMGabeo #67 jaj de mákjuk van áá:D -
#66 minek újság, ott a net! :D -
IXEMGabeo #65 komolyan fel mernek tenni egy szar Twighlight féle bulvár kérdést kivel csalta meg a színész a rendezőt az eszem faszom megáll:D és 5 milkóért. Mintha mindenki a bulvár lapokat lesné várva a sok amerikai hírt... -
xido #64 najó..akkor kizárásos alapon Kristen Stewart filmje..a többi 3 nem:) -
#63 Hófehér és a vadász a jó! A csaj is jó! -
IXEMGabeo #62 én nem követem nagyon...ez az egy amit nem tudtam remélem megbocsátasz:D:D -
#61 hetedik az jó szvsz.
harcosko klubja kevésbé tetzett nekem.
én az alkonyatot nem láttam:D -
xido #60 búlvár is tele volt vele,hogy Hófehér és vadász -
IXEMGabeo #59 se a harcosok klubját, se a hetediket nem láttam:OOO -
IXEMGabeo #58 Pattiszon:D:D:D:D
Hát a faszom ilyen kérdést 5 milkóért. Biztosan nem az Alkonyat:D -
xido #57 potya 5 millás kérdés:) -
IXEMGabeo #56 na ritka mákosak már 5 milkónál vannak és mindenre jól válaszoltak eddig -
xido #55 csoda,hogy reklám nem volt még -
#54 esztert megmutathatnák ruha nélkül is :DD -
xido #53 azaz..Lelloo Dallass multipass volt a csaja:))) -
IXEMGabeo #52 holland volt -
IXEMGabeo #51 Korben Dallas Bruce Willis alakította az melyik film? Ötödik elem? -
IXEMGabeo #50 ez jó volt ez a pánikszobás:) ment volna aránylag -
xido #49 na..ilyen potya pánikmezőt:) -
IXEMGabeo #48 ki sem néztem volna ebből a csajból h emelt szintezett:O -
IXEMGabeo #47 A vihar...basszemeg ki se jött és tudom -
xido #46 de okosat mondott a vasúttal..mert a másik 3 sínes jármű,ki is lehetett volna következtetni:) -
IXEMGabeo #45 gondoltam h bulvárban otthon lesz a csaj:D eddig nagyon könnyű kérdéseket kapnak -
IXEMGabeo #44 buszokra vonatkozik a D kat:) -
IXEMGabeo #43 háát nem volt azért olyan egyszerű, de 1-2 kivétellel illett volna tudni a magyar királyok fotóit:) -
IXEMGabeo #42 Ennél a 2 csajnál már most gondok vannak:D a2*b2 ilyet szól az egyik:D -
xido #41 na lássuk a 2.-at -
#40 Jó volt,de a maradj talpont jobban komálom -
Ironman2 #39 Jó -
IXEMGabeo #38 pedig Európában ez a menő manapság...
Szerintem ez nem rossz, nekem bejön
Külföldieknél még elég népszerű a The Chase nevű műsor, ami nálunk nem volt még.
Matyi: Kódokat igazságszerint tetszét szerint és egyenként kell 1 mezőnél visszamondaniuk, vagyis úgy egyenként, hogy ahol pl rossz választ adtak ott ugyebár a 4 rossz választ kell visszamondani, értelemszerűen, ha jó a válasz akkor azt az 1 választ kell a végén bemondani és csak 1 mezőnél. Visszamenetelnél nem mind1 melyik mezőbe lépsz. Ugyanarra kell menni, amerre bementél. Kapisse?:D -
IXEMGabeo #37 milyen volt az 1. műsor? -
Ironman2 #36 Ki volt száradva szegény.Mondta is.D -
Coolfire #35 Szerintem a Szerencskeréknek és a többi régi retró vetélkedőnek ezek a nyomában sincsenek.Esetleg a LÖIM.De az is csak Vágóval.
Ezek elég pusztulat műsorok. -
Coolfire #34 De 2-3 deci memóriaserkentő után már ment volna.. -
#33 ja, de akkor most hogy is?
nem figyeltem annyira a tvt, de úgy értelmeztem az elsőnél, hogy amelyik asztalnál mondtad a választ, azt csak ugyan annál az asztalnál mondhatod a végét, de akkor nem, hanem bárhol?!
viszont akkor nem értem miért kell ideoda szaladgálni, miért nem áll meg egy mezőbe aztán felsorolja az x címet?!