Elkészült a robotok álcázó mestere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alcazo mester....
vajon mit irna egy kavicsrol?
Tetten ertek a legrejetelyesebb alapveto kolcsonhatast, a gravitaciot.
én azt vártam hogy olyan színû lesz amilyen színû tárgy van alatta erre meg csak egyszínû festéket nyomnak bele xd
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Mintha egy felhõkarcoló papírmakettjére azt mondanátok, hogy mekkora hülyeség már, hát az elsõ komolyabb esõnél szétmállik. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Szóval nem értem, hogy miért lenne hidraulikus, vagy az álcázás miért csak egy extra funkció, ami nem igényelt lényegi átalakítást, mikor az eredeti BBC News cikk második videóján tisztán látszik, hogy az eredeti példányról még hiányzik az a bizonyos folyadékkal feltöltött vékony csövecskékkel sûrûn behálózott réteg, még csak a gázzal mûködtetett flexibilis test mászkál egy mérõszalag elõtt.
De biztos megint elsiklottam valami felett.
Nem mondták mire akarják használni mentésnél, de egy nagyobb példány akár hidraulikus emelõként is funkcionálhat. Ez a mozgékonyság már elég ahhoz, hogy segítséggel a megfelelõ helyre el tudjon jutni. A mai robotoknál nem tartom problémának a köldökzsinórt. Attól, hogy nem teljesen autonóm egy robot, még rengeteg mindenre lehet használni.
Az álcázás..., az az egy dolog jó benne, hogy lényegi átalakítás nélkül tudja.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Így együtt "jött" a test flexibilitásán alapuló helyzet- és helyváltoztatás és a kromatofórokkal történõ optikai álcázás leutánzásának ötlete.
Mondjuk lehet, hogy festék hatékonyabb lenne olyan mechanizmussal beleolvadni a környezetbe, ahogy az iridofórok vagy leukofórok mûködnek a fejlábúakban (purin kristálylemezekkel visszaverik a környezetbõl érkezõ fényt - ráadásul gerjesztéssel világítani is tudnak...)
Eseteleg ha ugynezzem ezt a fenomenalis korszakalkoto izet, hogy megmenti a seggem egy polipszeru ize amibe ha belekapaszkodok amikor huzz kifele es veletlen letepem az egyik labat majd az a loty ami kifolyik belole vagy szetmarja a pofam vagy belefulladok....
No meg felveszi a kornyezete szineit.. es ha mentes kozben pont az aldozat arcarol vesszi a mintat mind a ketten megilyednek es szornyet halnak. 😊
Sry az offert de annyira eroltetett baromsag az egesz hogy inkabb el bagatelizalom. No meg azon a hires egyetemen szinvakok vagy mi, ahogy nezem 2-3 kulonbozo szinu lotyot simman beletudtak volna paszirozni abba a szerencsetlen izebe.
"Alcazast elsosorban nem mentesre hasznalnak. 😉"
dehogynem ha tuszokat kell kiszabaditani.....
Hogy ehhez miért kell beleolvadni a környezetébe?! Mondjuk a hadsereg számára hasznos lehet...
http://vakond.hu/
Masreszt:
"-Es ki mentette meg (es hogyan?)?"
"-Nem tudom,nem lattam semmit."
Majd a katonasag meglatja benne a felhasznalasi lehetosegeket. Ha terepszinut is ki tud keverni maganak!
Mert egyáltalán nem mindegy, hogy az erdõben a robot barna vagy barnán világít.<#nevetes1>#nevetes1>
Biztos láttatok már szarvas méretû 4 lábú önjáró robotokat, amiben bõven elfér a festékes tasak meg a keringetõ rendszer is.<#wink>#wink>
- Nagyszerû! És hogy menti ki a túlélõt?
- öööö hát ööööö-izé, na most nem értem a kérdést pontosan...
<#idiota>#idiota>
Nem készült el és nem mester, de a gyereknek a fa alá 1500-ér jöhet egy 😊
-Ja, azok az akkumlátorok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM