10
-
zord01 #10 Baszki ez szánalom. Az Underground után azt mondtam, ennél nincs jobb játék. Aztán jött a UG2 és rájöttem, hogy tévedtem. Utána jött a MW és bár már sok helyen le volt butítva az U2-höz képest (nem lehetett magazinok címlapjára tenni a kocsit, nem volt a városban szabadon kószálós missziók, és a tuningelemekből is jóval kevesebb volt), mégis imádtam. Mert iszonyat jó grafikája volt, mert baromi jó verdák voltak benne, és jó zenéje volt. A story persze nevetségesen primitív volt, de motiváló.
Aztán jött a carbon és hánytam. Hogy az utána jövőket már ne is említsem... szánalom...
Nagyon örültem, mikor bejelentették a MW2-t. Gondoltam, lesz végre fasza tuningolós játék megint. Hát egy nagy xart.
Komolyan ez átverés. Adjanak neki más nevet. Ezt én így nem fogom megvenni.
Az évek alatt ahelyett, hogy egyre több és több tuning lehetőség lett volna, egyre kevesebb lett. Eltüntek a SUV-ok, a motortér, és a csomagtartó tuning, a neonok, sőt idővel a fesések, matricák is egyre kevesebbek lettek, hogy a kb 5 féle hátsó szárnyról, meg 3 féle motorháztetőről már ne is beszéljünk.
Ami különösen fájó, hogy a készítők ott spóroltak a mukával ahol tudtak. Egyrészt a legtöbb karosszériaelem már rég benne volt az U2-ben, másrészt az összes autóhoz ugyan azok a dizájnelemek vannak, tökéletesen figyelmen kívül hagyva, hogy egy Renault-t, egy BMW, egy Porsch-t, vagy egy Aston Martint tuningolt az ember. Nagyon szánalmas volt, hogy képtelenek voltak kinyitni egy tuning újságot, és megnézni az adott típus egyedi tuningelemeit.
No ezt vártam én a MW2-től, ehelyett idelöknek valami vacakot. Hát akkor kedves fejlesztő ura, azt javaslom vegyék meg Önök, nekem (nekünk) nem kell. -
Szefmester #9 sajnos sokan.. nagyon sokan.. -
Ender Wiggin #8 van valaki, aki élvezi a fizika nélküli, színes matchboxok pattogását? -
Ez.... Nagyon gáz... -
Szefmester #6 Azért nem tetszik ez az embereknek, mert ez nem a most wanted, hanem egy új burnout másik címmel! Hasonlítsd össze a brunou paradise-t vagy a takedownt ezzel, meg a most wantedet, vagy a carbont ezzel, és látni fogod miről beszélek! -
tomboy013 #5 Ha az eredeti Most Wantedot adják ki csak új grafikával, hamarabb veszem meg mint ezt. Nagyon gáz amit a Most Wanted óta a Need For Speed sorozattal csináltak. Az volt az utolsó élvezhető része a szériának. -
Ez nem Most Wanted. Én az igazi MW-ben azt szerettem hogy szarrá tuninggolhattam az autómat, itt meg semmilyen tuningot sem láttam.
-
saki04 #3 Mondjuk nem azért a két forintért, de a Most Wanted volt tényleg az utolsó élvezhető NFS rész. A Carbon és Nitro elég gyatrán szerepelt utána. Viszont nem reboot kellene szerintem. Annyira nem vagyok vevő a "na, már nem keresünk olyan sok pénzt, nézzük meg mi hozott egy kis befőttet legutóbb a spájzba és adjuk el újra szebb dobozban" próbálkozásokra. -
tomcsa4 #2 Igen, reboot. Ugye a mai napig sok csicska szereti az MW-t és rebbotolják (már évek óta tervezik). -
Hát nem erőltették meg magukat a címadásnál. 2005-ben már volt egy Need for Speed: Most Wanted. Vagy ez most akkor reboot? :)