Íme a World of WarCraft: Mists of Pandaria nyitánya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz... én inkább Diablo 3-azom, ott meg egyenesen ravaszul van ez megoldva. Olyan érzésem van mint a honfoglalóba.. keres nekem játékosokat... ami azért hát picit röhej. A WoW azért nyilván más, majd kipróbálom ezt a 15 napos verziót aztán visszajövök okoskodni, ha kijött a cikk 😊)

Mindenesetre nekem a világ amiben vannak tetszik, maga a pandák is klassz ötlet, de csak mint egy valami új dolog része. Szóval teljesen más fogadtatása lett volna ennek az egésznek, ha valami komorabb/komolyabb dologra helyezik a hangsúlyt, és mellette újdonság, hogy játszható fajként ott a Panda.
edios
Ez egy nagyon színvonalas videó, és nagyon jó ötlet, hogy egy n-edik gonosz szörny helyett most világosabbra vették a hangulatot.

Ettõl nem eltávolodott, hanem épp közelebb került a warcraft világhoz/hangulathoz.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

legutoljára a borostás transzfesztita volt rám ilyen hatással..........................mentem hányni, ez undoritó, kössz, hogy megosztottad velünk............
http://youtu.be/iUHHwv9Por4
New Continent: China

haha milyen igaz. 😄

Még jó, hogy ilyen kardozós bohóckodások továbbra sem érdekelnek.

https://twitter.com/foodlfg

röhelyes ez a "harcolunk a népünkért, barátainkért" akármi

ez a wow meg az összes blizzard izék totálisan üres, mû világ, legalább ne erõltetnék az ilyen morális dolgokat

fostenger... barátok közt pandákkal bakker, de ennél még a barátok közt is komolyabban vehetõ...

és a nép habzsolja kétpofára...

azert nem annyira, nem veletlenul lettek berakva a X realm funkciok, limitalja oket a server merete, ha mmot akarsz sok emberrel menj eve onlineozni😄 tudom h a blizznek a server nagysaga titok, de ha korbenezel, en korulbeblul oan 50Kra tippelnem

Az a baj, hogy egy MMO akkor jó, ha sokan játsszák. A WoW-nak ez meg hatalmas elõnye marad jó ideig. Picit úgy érzem mintha ezzel visszaélnének a Blizzardnál.. Ergo "akármit csinálunk úgyis veszik" 😊
A legtöbb magazin, és online lap sajnos lesz@rja a wowon kívül az összes MMO-t. Õk azzal játszanak, azt ismerik, a többi meg hát kit érdekel.. És akkor még megy a csodálkozás hogy miért játszák annyian. Mert mindenki csak arról hall.
Igen, nekem is leesett az állam, sajnos az SG valamiért nagyon leszarta a WoW idei legnagyobb ellenfelét..
am csak en nem latok egyetlen GW2 hirt se vagy tenyleg nincs egy se?😄

A stílus maga az ember..

és milyen akkurátusan ki van emelve az enyhén szétnyíló szeméremajkak közt megcsillanó csikló 😊

Hm, lehet, hogy a blizz lead ilyen furry-perverz, és azért ez az új kieg témája?
Kb igen, sajnos errõl van szó...
szerintem bele kéne venni valahogy harry pottert is (hiszen varázslás úgyis van, emberek is, minden), meg még a transformert is (hiszen azok végülis csak nagy gólemek), meg az alieneket is (pl. silithuson megférnek).

Szóval ez mind jó ötlet lenne, és nem is lore-idegen egyáltalán
Azt kellene megérteni, hogy teljesen más dolog 1-1 karakter erejéig behozni egy humoros-komolytalan figurát, mint egy teljes kiegészítõt építeni rá.

Mert így maga az egész válik komolytalanná. Leginkább az arányokkal van probléma. Kis humor, komolyság felborulni látszik, kis komolyság, és humoros összesség.

Ezzel sem lenne persze gond, csak mintha próbálná komolyan venni magát, ami enyhén szólva is... :')
Kedves troll! Most megetetlek.
Ha a MoPot ázsiaiaknak készítik, akkor Northrend a skandináv népeknek készült? Uldum az egyiptomiaknak készült zóna? Lol! Gilneas a korabeli londoniaknak készült város? Plusz ezekhez hozzájön a rakás korábban felsorolt lény is, amik mellett legalább annyi létjogosultsága van a pandareneknek, mint az összes többinek. Semmivel sem valósabb alapokon nyugszik ez a kieg, mint a northrendi. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire makacsul szapulják, mert "nem illik bele a lore-ba".
...
Az a vagina...! <#ijedt>

Narxis
<#szeret>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mellesleg 2003-ban jelent meg a War3:TFT, amiben már volt pandarien brewmaster. A film pedig 2008-as...

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

nekem bejön... a trailer is király... mikor átadja az ember az orknak a fegyót az epic 😄 De igy vhogy n tudom elképzelni hogy ösellenségemet kérem h segitsen -.- 😄 talán ha akkor a baj... de igy nem 😄
DE azért király... itt a wow a polcomon az akkomat elveszitettem.. kedves blizzard nem segit h szerezzek újat XD mert õk ilyen jó fejek.
Sõt, pandarenek is voltak már eddig is.
JaSoN HuNTeR
Ázsiaiaknak készítik-

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Azért lássuk be, CGI videók esetén még mindig a Blizzard az etalon 😊

Egyébként ami pedig a tartalmat illeti, én annyira nem értem, mire ez a nagy felháborodás a pandákkal. A Warcraft világában eddig is voltak helikopterek, csirkeszerû hátasok, marhaemberek (tauren), kutyaemberek (gnoll), békaemberek (murlock), vicces robbanó rakétás goblinok. Aztán most jöttek a pandaemberek (Pandaren), és mindenki hirtelen "Úristen, hová jutottunk!!"

Most nem azért, mert egyébként engem abszolút nem vonz az MMORPG mûfaja, a WoW-val is csak pár 10 órát játszottam, szóval nem védeni akarom.

te jo isten ekkora fostengert meg eletemben nem lattam lolz

anti hero

Harcmûvészet+virtuális világ? Akkor ezt már csak egy lépés választja el a Mátrixtól <#vigyor>

bejon a trailer, ha nem wowrol lenne szo, inkabb vlmi kungfupandarol, jo is lehetne, de nem illik az orckok es emberek koze, szokatlan, viszont nem vicces inkabb jo volt, hogy az utan mutatta meg a szigetet , hogy latta h az ember es ork egymassal harcol ellene, ramutatott, hogy egyutt fognak egy kozos ellenseg ellen hracolni, ugyan ugy mint BC, WoTLKban, Cataclysmben viszont akkor mar csak egy kerdes marad, ha ugyan az az ellenfel, akkor miert kell meg egymas ellen is harcolni?