Warriors of the North
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most amit töltöttem ubitról az rendesen mûködik ma is teszteltem és jó most.
Nem csak akkor ha a skaldod buffol a saját csapataidra?Ha igen az a játék hibája, mindenkinél ez van, javítás nem tudom mikor lesz.
ubiten van a játék.
A játék hova menti a mentéseket?, újra le kell töltenem mert kivág állandóan a windowsba.
Az online verzióját levették a megjelenési listáról.
Hogy kell ebbe a haragot fejleszteni?
Nincs mit, elsõre nagyon fura a játék, a csaták gyorsak nem tudom mért, az elõzõ résznél nem volt gyors.
A zenéket módosítsad mert nagyon gázak, most azt csinálom, még ha raktak is be új zenéket szerintem az elõzõnél is rosszabb, meg csomó zenét kimásoltak az eddigi részekbõl.
A zenéket módosítsad mert nagyon gázak, most azt csinálom, még ha raktak is be új zenéket szerintem az elõzõnél is rosszabb, meg csomó zenét kimásoltak az eddigi részekbõl.
Köszi a linket, otthonról megnézem majd, bár most egy hétig nem leszek, úgyhogy nagyon nem lesz idõm kipróbálni :S
Hát igen, de egy jó oka volt az ilyen stratégiáknál, hogy írdatlan mennyiségû ellenfelet ki lehetett nyírni benne.
http://thepiratebay.se/torrent/7761134/King_s_Bounty__Warriors_of_the_North-FLT
ez jobb gyorsabb.
http://thepiratebay.se/torrent/7761134/King_s_Bounty__Warriors_of_the_North-FLT
ez jobb gyorsabb.
Ebbõl is lesz már MMO? Mi a radai rossebnek csinálnak mindenbõl MMO-t? Így lehet egy jó játékot szépen elqúrni... az MMO-sítással.
Nézzétek meg hány játék lett eddig jó, ami eredetileg single volt MMO formájában? Egy sem!
Egyetlen talán a WOW, de azt meg döntse el mindenki, hogy jó-e.
Nézzétek meg hány játék lett eddig jó, ami eredetileg single volt MMO formájában? Egy sem!
Egyetlen talán a WOW, de azt meg döntse el mindenki, hogy jó-e.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://fenopy.eu/torrent/king+039+s+bounty+warriors+of+the+north+flt/ODk4OTQ4MQ
Kár mert úgy volt hogy lesz több mint két éve bejelentették már.
Kár én se találtam sehol se még, na majd holnap akkor.
Az online verzióról tudsz valamit?
Az online verzióról tudsz valamit?
Bár amit leszedtem kért telepítõkódot azt nem mûködik.
Már töltöm a netrõl fel van rakva.
Megjelenés: október 26. Nagyon várom!
jojjon ma'!!! (miko' jon, tenyleg) 😊
Nagyon birom a sorozatot!
Nagyon birom a sorozatot!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
grafika nem sokat változott, de talán nem is baj...jöjjön, mert már hiányzik 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Új King\'s Bounty játék készül!
Olyannyira készül, hogy még idén kijön az új King\'s Bounty PC-re! A remekbe szabott stratégiai RPG széria következõ epizódjának alcíme Warriors of the North. A 2008-as The Legend és az 1 évre rá érkezõ Armored Princess figyelemre méltó játékok voltak, így most bizakodva várjuk a folytatást az orosz fejlesztõktõl.
A King\'s Bountyban kaptok egy hõst, akivel lóháton szelhetitek át a játék méretes térképét, közben sereget, relikviákat, varázsitalokat gyûjtögetve és idõnként leverve az útban lévõ gonoszokat. A rosszak eltakarítása körökre osztott harcban, hexagonális rácsokkal felosztott csatamezõkön történik. Az egységeiteknek megvannak a maguk elõnyei és hátrányai és Ti, mint szintezésre képes vezetõk, rengeteg képességgel és varázslattal rendelkezhettek, hogy segítsétek õket. Egyszóval nagyon hasonlít a Might&Magic játékokra.
A Warriors of the North nagyjából 60 óra játékidõt tartogat és egy új világot, amit felfedezhettek. A fõ téma az északi mitológiája, nektek Olafot kell majd alakítanotok, a király fiát. Képesek lesztek valkûröket idézni, hogy segítsenek küldetésetekben, hogy megszabadítsátok a királyságot a gonosztól.
Forrás: Ipon
Olyannyira készül, hogy még idén kijön az új King\'s Bounty PC-re! A remekbe szabott stratégiai RPG széria következõ epizódjának alcíme Warriors of the North. A 2008-as The Legend és az 1 évre rá érkezõ Armored Princess figyelemre méltó játékok voltak, így most bizakodva várjuk a folytatást az orosz fejlesztõktõl.
A King\'s Bountyban kaptok egy hõst, akivel lóháton szelhetitek át a játék méretes térképét, közben sereget, relikviákat, varázsitalokat gyûjtögetve és idõnként leverve az útban lévõ gonoszokat. A rosszak eltakarítása körökre osztott harcban, hexagonális rácsokkal felosztott csatamezõkön történik. Az egységeiteknek megvannak a maguk elõnyei és hátrányai és Ti, mint szintezésre képes vezetõk, rengeteg képességgel és varázslattal rendelkezhettek, hogy segítsétek õket. Egyszóval nagyon hasonlít a Might&Magic játékokra.
A Warriors of the North nagyjából 60 óra játékidõt tartogat és egy új világot, amit felfedezhettek. A fõ téma az északi mitológiája, nektek Olafot kell majd alakítanotok, a király fiát. Képesek lesztek valkûröket idézni, hogy segítsenek küldetésetekben, hogy megszabadítsátok a királyságot a gonosztól.
Forrás: Ipon
← ElőzőOldal 4 / 4