Warriors of the North

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Passz, én nem próbáltam ki azt a DLC-t.

hali. Az ice and fire dlc-t próbálta má valaki? 2 dolgot nem értek vel kapcsolatban. az egyik hogy elcseszi a cstákat, mert mindíg kiakad a harc elsõ köre után. nem csinál semmit csak az ellen nem hajlandó lépni a körét.. a másik hogy folyamatban lévõ játék mellé lehet e telepíteni, vagy új játkot kell kezdeni ha a dlc-vel akarok játszani?
az elsõ fõellenséget hogy lehet kiynírni ? a nagy pókot a jégbarlangokban ?

pedig rájöttem hogy kellene, de elfogy a seregem. 16 szint és jól fejlesztett varázsló vagyok

a két lábát és a pofáját lehet 1-1 egységgel külön ütni hogy a viszsatámadása csak egyet sebezzen, de így se megy csak kb. 40%-ig utdom leverni

Én azt csak kódokkal csináltam végig az elõzõ részekben. XDXDXD
Én hardon toltam eddig a játék mindeggyik részét. Az Impossible sem lehetetlen de annyira azért nem akarok rákockulni.
A normal szint az olyan mint az easy tökre.
Bezony normál fokozaton
Cobra.
Nem, ezután már nem veszted el a gyûjtött katonákat. Viszont van majd még egy zavaró dolog, miszerint nem minden hajóval tudsz szigetek között utazni. Mire erre rájöttem már a hajamat téptem, mert így pl volt olyan sziget, ahova késõbb eljutva szinte minden ellenség weak kategóriás volt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mivel már kicsit hiányos volt a seregem , otthagytam ha jol rémlik 1 enemyt mert nem akartam még vesztegéset a pok elött. De ha ezt tudom h utanna mindenképpen oda a sereg akkor nem hagyom ott. Mi van ha visszamegyek arra a szigetre akkor ujra kicserélõdik a sereg ?
Cobra.
Én s meglepõdtem, de majd ha másodszor játszom, akkor tudom, hogy felesleges feltölteni a sereget elõtte, meg vigyázni se kell rájuk.

igen arra gondoltam , meglepõdtem h eltünt a sereg.
Cobra.
A pók után nem, csak amikor átkerülsz Verlonba.

üdv
kinyirtam a pókot a jeges barlangban ,és utánna eltünt a seregem . Ennek igy kell lennie ?
Aha értem.
Agamemnon
Passz, nem néztem, hogy virágboltiból volt-e patch update...

Kijavították már azt a temérdek búgot?
Sikerült már kijutnom a világba, most per pill a castle merlasarból nem tudok kijutni, valamiért nem enged ki valami spell kellene?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Megakadtam egy kicsit az arlania greenwort, vernom résznél, ezen a három helyen tudok menni, de nem tudok elmenni a szigetrõl, valaki esetleg, hogy lehet átmenni máshova?

köszönöm

Cobra.
Másik szigetre úgy tudsz átmenni, hogy amikor hajóban vagy, megjelenik egy kormánykerék a térkép fölsõ részén, azt megnyomod és onna nkiváalsztod az úticélt.

köszönöm megvan

Ja bocs a kérdésem Vestlig a warrior of the northba

hogy lehet átmenni verlonba, mert azt írja hajózzak, de úgy nem tudom hogy lehet körbe jártam a térképet

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni Elakadtam a játék elején. Még csak 15 ös szinten vagyok de nem tudok tovább menni ! 3 szigetem van meg és ott már a legyeket is lekaszaboltam ! 😞

A következõ küldetéseim vannak amivel nem tudok megbírkózni. :

Talking Bear
Quest for " The Mad Mullet"
Monster hunting
Help the Vikings Of Vestling

Tudna nekem ezekben valaki segíteni ?

Cobra.
Kijött a Prophet féle verzió a 650-es verzióval, ez eddig nem fagyott le. A steam_api.dll -re viszont azt modja a víruskeresõ, hogy fertõzött, szóval elõre be kell rakni a kihagyott fileok közé, különben törlõdik és nem lehet elindítani a játékot.

Arra kíváncsi lennék én is, mert ha igen akkor kurvára elbaszták ezt a kieget.
Cobra.
Az eredeti verzió is ennyire játszhatatlan, vagy csak a "teszt" verzióval vannak komoly gondok?

Sikerült kiakasztani a játékot, hát nem volt semmi a rengeteg kifagyásokkal meg kiakadások miatt.
De azért végig tudtuk csinálni az ellenfelekben kicsit csalódtam, mert miután kijöttünk a 3 szigetrõl semmi kihívás nem volt benne.
A küldetésekkel sincs baj, csak elrontottuk azokat a küldetéseket és azért nem sikerült megoldani õket.
Jó nehezek a küldetések, és rendesen meg kell gondolni hogy miket választunk, mert bukjuk a küldiket.
Azt tudom, most az ygyr seregét nyírtam ki onnantól vagyok elakadva.
Agamemnon
A szovetseg gyujtos fo kuldisorozaton kell vegigmenni. Meg en sem vittem vegig 😊

Nem arra gondolok hanem az ericet?, oda hogy lehet eljutni a megtámadásáig?
Agamemnon
Ha legyõzted a Razor-t védõ sereget, akkor utána már nem lehet megtámadni õket.

És a fõküldetéseknél még hova kellett menni, hogy megtámadjuk azokat a dögerõs ellenfélcsapatokat?
Agamemnon
Igen, de az ismételhetõ, nincs vége :S

Pffffff már nem ad senki semmi küldit.
A fogadóst megcsináltad hogy 2-õt kell becsábítani?
Agamemnon
Hát, ha nem találod meg hozzájuk a küldetést, ami "ellenségessé" teszi õket, vagy nem úgy válaszolsz az egyik kérdésre, akkor nem.

Az kár és a várakban lévõ hõsöket meg egyébb helyeken lévõ hõsöket se lehet kinyírni?, mert elég sok helyen ott vannak és nem csinálnak semmit se.
A kalózszigeten is van két kalóz akiket nem enged megtámadni.
Agamemnon
Késõbb már nem, mert amint beszélt Razor-ral neutral-ra váltanak és nem támadnak.

Nazgul1980
varázsló

Nazgul1980
Pár napig el voltam akadva a jég barlangos póknál, de végül nagy nehezen levertem<#vigyor3> Aztán jöttek az imerõs tájak, és egy szellemhajó fedélzetén belebeotlottam a jó öreg Evil Bokk varázslatba. Mert amúgy varázskó vagyok. Még csak Chaos 2 es szintû vagyok, de már így is nagyon kemény a könyv, mindíg jól teljesített<#eljen>

Azokat ha nem nyírtam ki akkor már késõbb nem is lehet?
Agamemnon
Vagy kicsit még gyúrsz, és tovább fejlõdsz az elfek leverésével, és csak a végén küzdesz meg a Rezort védõ sereggel 😊

A rezornál lévõ sereget kell leverni teletankkal azt átváltoznak ártatlan lényekké az elf seregek.
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem,hogy miután kivégeztem a démonokat,és visszatértem,átdob Arlaniaba,és elég erõs elf seregek vannak mindenhol. Rezo fõmágushoz küld a questben,de õnála egy elég erõs ellenséges hõs van,akit nem tudok megölni. nem tudom merre mit kéne tennem, egy nagycsomó elf horda van körül mindenfele,velük elvagyok,de nem értem merre tovább. A fõ várat 5 erõs necro sereg védi,de nem engedi leverni õket sem. Hepl pls. köszi elõre is
üdv,kaylamoy
http://rpgames.hu/cikk/king-bounty-legions-ingyenesen-mar-androidra-is
A démonok földjén hogy lehet felfedezni a maradék részét?
Köszi az infókat
b-type
😊
-A vendéglõs küldije nem mûködik jól.
-Darab jeget találsz az említett szigeten egy barlangban (olyan mintha ládát ásnál).
-a kiszabadítós küldi nálam sem mûködött.
-menj vissza az ent-hez a jutalmadért (gondolom elültetted a csemetéket).
-vegyél és vigyél elfeket az expedíciós arcnak valahol a kikötõbe
-dumálj Sírius-szal a toronyban (ha engedi).
-a holdlemezre nem emlékszem.
-a tinta az oké, oda fogod tudni adni Drotar-nak, de ez egy küldi része csak, és a papírnál megakad amúgy is szvsz.
-öld meg a fekete unikornist, az elfek szigetén kóvályog.
-erre sem emlékszem...de gondolom dumálni kell az elfek szigetén lévõ fûvésszel (herbaristával).
-keresd meg és ásd ki a gyökeret...ez a küldetést adó szigeten kell legyen sztem.
-itt sem vágom hol tart a dolog, de ki kell derítened hogy miért pöccentek be az orkok Tungsinn-n.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor az felejtõs értem.
Agamemnon
Én még nem jutottam el mindenhová, de az elsõ 3 küldit én sem tudtam megcsinálni, gondolom a késõbbiekben sem fogom... a virágbolt ára 😛

Amúgy az elsõ küldi ismételhetõ, azért akad be, eldobni meg nem lehet, így hiába beszéltél rá embereket, hogy menjenek a kocsmába, miután felveszed érte a jutalmadat, újrakezdi a számolást.

1. to attract customers: 2
2. Find a piece of ice on fastland
3. release all the pirate prinosers
4. return to the ent for your reward
5. gather a crew for the expadition 25 elves
6. tell necromanters sirius pale that the undead will never become true pirates.
7. take the moonstate to etteilla so she can assemble the amulett.
8. find a bottle of ink for professor drotar.
9. kill the black unicorn at tungsinn
10. get a cat collar from hallotta the herbolist
11. find dig up the mandrake root
12. find out why the orcs waged war on tungsinn.

Ezeket a küldetéseket hol találom meg, mindent kinyírtam már az összes szigeten ahol csak lehetett bejárni.
A démonok földjén azt a fekete területet hogy lehet elmenni oda, még csak az van bejárva ahol az elsõ belépéskor engedte.
Oldal 1 / 4Következő →