Warriors of the North
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig rájöttem hogy kellene, de elfogy a seregem. 16 szint és jól fejlesztett varázsló vagyok
a két lábát és a pofáját lehet 1-1 egységgel külön ütni hogy a viszsatámadása csak egyet sebezzen, de így se megy csak kb. 40%-ig utdom leverni
Hide and fear, Cobra Commander is here !
kinyirtam a pókot a jeges barlangban ,és utánna eltünt a seregem . Ennek igy kell lennie ?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A következõ küldetéseim vannak amivel nem tudok megbírkózni. :
Talking Bear
Quest for " The Mad Mullet"
Monster hunting
Help the Vikings Of Vestling
Tudna nekem ezekben valaki segíteni ?
De azért végig tudtuk csinálni az ellenfelekben kicsit csalódtam, mert miután kijöttünk a 3 szigetrõl semmi kihívás nem volt benne.
A küldetésekkel sincs baj, csak elrontottuk azokat a küldetéseket és azért nem sikerült megoldani õket.
Jó nehezek a küldetések, és rendesen meg kell gondolni hogy miket választunk, mert bukjuk a küldiket.
A fogadóst megcsináltad hogy 2-õt kell becsábítani?
A kalózszigeten is van két kalóz akiket nem enged megtámadni.
Az lenne a kérdésem,hogy miután kivégeztem a démonokat,és visszatértem,átdob Arlaniaba,és elég erõs elf seregek vannak mindenhol. Rezo fõmágushoz küld a questben,de õnála egy elég erõs ellenséges hõs van,akit nem tudok megölni. nem tudom merre mit kéne tennem, egy nagycsomó elf horda van körül mindenfele,velük elvagyok,de nem értem merre tovább. A fõ várat 5 erõs necro sereg védi,de nem engedi leverni õket sem. Hepl pls. köszi elõre is
üdv,kaylamoy
Köszi az infókat
-A vendéglõs küldije nem mûködik jól.
-Darab jeget találsz az említett szigeten egy barlangban (olyan mintha ládát ásnál).
-a kiszabadítós küldi nálam sem mûködött.
-menj vissza az ent-hez a jutalmadért (gondolom elültetted a csemetéket).
-vegyél és vigyél elfeket az expedíciós arcnak valahol a kikötõbe
-dumálj Sírius-szal a toronyban (ha engedi).
-a holdlemezre nem emlékszem.
-a tinta az oké, oda fogod tudni adni Drotar-nak, de ez egy küldi része csak, és a papírnál megakad amúgy is szvsz.
-öld meg a fekete unikornist, az elfek szigetén kóvályog.
-erre sem emlékszem...de gondolom dumálni kell az elfek szigetén lévõ fûvésszel (herbaristával).
-keresd meg és ásd ki a gyökeret...ez a küldetést adó szigeten kell legyen sztem.
-itt sem vágom hol tart a dolog, de ki kell derítened hogy miért pöccentek be az orkok Tungsinn-n.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy az elsõ küldi ismételhetõ, azért akad be, eldobni meg nem lehet, így hiába beszéltél rá embereket, hogy menjenek a kocsmába, miután felveszed érte a jutalmadat, újrakezdi a számolást.
2. Find a piece of ice on fastland
3. release all the pirate prinosers
4. return to the ent for your reward
5. gather a crew for the expadition 25 elves
6. tell necromanters sirius pale that the undead will never become true pirates.
7. take the moonstate to etteilla so she can assemble the amulett.
8. find a bottle of ink for professor drotar.
9. kill the black unicorn at tungsinn
10. get a cat collar from hallotta the herbolist
11. find dig up the mandrake root
12. find out why the orcs waged war on tungsinn.
Ezeket a küldetéseket hol találom meg, mindent kinyírtam már az összes szigeten ahol csak lehetett bejárni.
A démonok földjén azt a fekete területet hogy lehet elmenni oda, még csak az van bejárva ahol az elsõ belépéskor engedte.