176
Warriors of the North
-
#176 Passz, én nem próbáltam ki azt a DLC-t. -
Dragonman #175 hali. Az ice and fire dlc-t próbálta má valaki? 2 dolgot nem értek vel kapcsolatban. az egyik hogy elcseszi a cstákat, mert mindíg kiakad a harc első köre után. nem csinál semmit csak az ellen nem hajlandó lépni a körét.. a másik hogy folyamatban lévő játék mellé lehet e telepíteni, vagy új játkot kell kezdeni ha a dlc-vel akarok játszani? -
steweee #174 az első főellenséget hogy lehet kiynírni ? a nagy pókot a jégbarlangokban ?
pedig rájöttem hogy kellene, de elfogy a seregem. 16 szint és jól fejlesztett varázsló vagyok
a két lábát és a pofáját lehet 1-1 egységgel külön ütni hogy a viszsatámadása csak egyet sebezzen, de így se megy csak kb. 40%-ig utdom leverni -
Carmageddon #173 Én azt csak kódokkal csináltam végig az előző részekben. XDXDXD -
kenyeresdani #172 Én hardon toltam eddig a játék mindeggyik részét. Az Impossible sem lehetetlen de annyira azért nem akarok rákockulni. -
Carmageddon #171 A normal szint az olyan mint az easy tökre. -
Carmageddon #170 Bezony normál fokozaton -
#169 Nem, ezután már nem veszted el a gyűjtött katonákat. Viszont van majd még egy zavaró dolog, miszerint nem minden hajóval tudsz szigetek között utazni. Mire erre rájöttem már a hajamat téptem, mert így pl volt olyan sziget, ahova később eljutva szinte minden ellenség weak kategóriás volt. -
kenyeresdani #168 mivel már kicsit hiányos volt a seregem , otthagytam ha jol rémlik 1 enemyt mert nem akartam még vesztegéset a pok elött. De ha ezt tudom h utanna mindenképpen oda a sereg akkor nem hagyom ott. Mi van ha visszamegyek arra a szigetre akkor ujra kicserélődik a sereg ? -
#167 Én s meglepődtem, de majd ha másodszor játszom, akkor tudom, hogy felesleges feltölteni a sereget előtte, meg vigyázni se kell rájuk. -
kenyeresdani #166 igen arra gondoltam , meglepődtem h eltünt a sereg. -
#165 A pók után nem, csak amikor átkerülsz Verlonba. -
kenyeresdani #164 üdv
kinyirtam a pókot a jeges barlangban ,és utánna eltünt a seregem . Ennek igy kell lennie ? -
Carmageddon #163 Aha értem. -
#162 Passz, nem néztem, hogy virágboltiból volt-e patch update... -
Carmageddon #161 Kijavították már azt a temérdek búgot? -
Rusy #160 Sikerült már kijutnom a világba, most per pill a castle merlasarból nem tudok kijutni, valamiért nem enged ki valami spell kellene? -
Rusy #159 Megakadtam egy kicsit az arlania greenwort, vernom résznél, ezen a három helyen tudok menni, de nem tudok elmenni a szigetről, valaki esetleg, hogy lehet átmenni máshova? -
Rusy #158 köszönöm -
#157 Másik szigetre úgy tudsz átmenni, hogy amikor hajóban vagy, megjelenik egy kormánykerék a térkép fölső részén, azt megnyomod és onna nkiváalsztod az úticélt. -
Rusy #156 köszönöm megvan -
Rusy #155 Ja bocs a kérdésem Vestlig a warrior of the northba -
Rusy #154 hogy lehet átmenni verlonba, mert azt írja hajózzak, de úgy nem tudom hogy lehet körbe jártam a térképet -
Andris0216 #153 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni Elakadtam a játék elején. Még csak 15 ös szinten vagyok de nem tudok tovább menni ! 3 szigetem van meg és ott már a legyeket is lekaszaboltam ! :(
A következő küldetéseim vannak amivel nem tudok megbírkózni. :
Talking Bear
Quest for " The Mad Mullet"
Monster hunting
Help the Vikings Of Vestling
Tudna nekem ezekben valaki segíteni ?
-
#152 Kijött a Prophet féle verzió a 650-es verzióval, ez eddig nem fagyott le. A steam_api.dll -re viszont azt modja a víruskereső, hogy fertőzött, szóval előre be kell rakni a kihagyott fileok közé, különben törlődik és nem lehet elindítani a játékot. -
Carmageddon #151 Arra kíváncsi lennék én is, mert ha igen akkor kurvára elbaszták ezt a kieget. -
#150 Az eredeti verzió is ennyire játszhatatlan, vagy csak a "teszt" verzióval vannak komoly gondok? -
Carmageddon #149 Sikerült kiakasztani a játékot, hát nem volt semmi a rengeteg kifagyásokkal meg kiakadások miatt.
De azért végig tudtuk csinálni az ellenfelekben kicsit csalódtam, mert miután kijöttünk a 3 szigetről semmi kihívás nem volt benne.
A küldetésekkel sincs baj, csak elrontottuk azokat a küldetéseket és azért nem sikerült megoldani őket.
Jó nehezek a küldetések, és rendesen meg kell gondolni hogy miket választunk, mert bukjuk a küldiket. -
Carmageddon #148 Azt tudom, most az ygyr seregét nyírtam ki onnantól vagyok elakadva. -
#147 A szovetseg gyujtos fo kuldisorozaton kell vegigmenni. Meg en sem vittem vegig :) -
Carmageddon #146 Nem arra gondolok hanem az ericet?, oda hogy lehet eljutni a megtámadásáig? -
#145 Ha legyőzted a Razor-t védő sereget, akkor utána már nem lehet megtámadni őket. -
Carmageddon #144 És a főküldetéseknél még hova kellett menni, hogy megtámadjuk azokat a dögerős ellenfélcsapatokat? -
#143 Igen, de az ismételhető, nincs vége :S -
Carmageddon #142 Pffffff már nem ad senki semmi küldit.
A fogadóst megcsináltad hogy 2-őt kell becsábítani? -
#141 Hát, ha nem találod meg hozzájuk a küldetést, ami "ellenségessé" teszi őket, vagy nem úgy válaszolsz az egyik kérdésre, akkor nem. -
Carmageddon #140 Az kár és a várakban lévő hősöket meg egyébb helyeken lévő hősöket se lehet kinyírni?, mert elég sok helyen ott vannak és nem csinálnak semmit se.
A kalózszigeten is van két kalóz akiket nem enged megtámadni. -
#139 Később már nem, mert amint beszélt Razor-ral neutral-ra váltanak és nem támadnak. -
#138 varázsló -
#137 Pár napig el voltam akadva a jég barlangos póknál, de végül nagy nehezen levertem Aztán jöttek az imerős tájak, és egy szellemhajó fedélzetén belebeotlottam a jó öreg Evil Bokk varázslatba. Mert amúgy varázskó vagyok. Még csak Chaos 2 es szintű vagyok, de már így is nagyon kemény a könyv, mindíg jól teljesített