10049
-
Timakrisz #4159 Most már sosem fog kiderülni :) amúgy jól álltam, Ázsia, Afrika és Európa nagy része meg lett volna, csak elmentem nyaralni 10 napot, és a patch után egyből kilép játék, ha be akarom tölteni :( ... -
Kotomicuki #4158 Ugyan már, azok azért vannak, hogy aki nem érzi már így is elég szado-mazo-nak a "játékot" az tudjon még rátenni egy lapáttal! :P -
pocoksari #4157 aha, különben sima ügy lett volna :P -
Timakrisz #4156 kijött a patch :(( na akkor bukta a Bizanci world conquest :D -
Timakrisz #4155 Szerintem nem azért vannak a korlátozások, hogy "szopassanak", hanem hogy egy "mi lett volna ha..." lehetőséget bemutassanak, hogy te mint uralkodó, egy olyan országgal, aminek pl soha nem volt tengerpartja, se hajózási "történelme" meg tudnál valósítani egy "nagy" birodalmat, szerintem viccesek jórészt és j4fun... -
hitman1028 #4154 néhány fenn van,csak nézni kell verziószámot,h egyezzen -
#4153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet valahogy a virágbolti játékra modokat rakni? -
#4152 1. Sajnos nem. Vannak olyan patch-ek, amikor néha működnek, és van amikor a Local működik, de a Cloud többnyire nem.
2. Nekem csak grafikai mod-ok vannak fenn, olyanok, amik nem bántják a checksum-ot, azaz lehet velük Ironman-ezni.
Better UI 1.13
Better Fog of War Mod
TBARW EXTRA: User interface
TBARW EXTRA: Transparent political mapmode
TBARW EXTRA: Darker water
GFX Overhaul - Ironman v4.6
MapModeButtons -
kistothka #4151 Sziasztok!
Két dolog miatt írok:
1. Patch miatt elromlott mentést lehet valahogy javítani (ironman)?
2. Elkezdenék modokkal játszani, eddig csak az alap játékkal játszottam, ~1000órát :D mit ajánlotok kezdésnek? -
hitman1028 #4150 most éppen azon gondolkozok kivel folytassam,najddal nem akarok most még,
vagy shattered europe moddal,mert itt van a legtöbb ország
csak hre be 90 xd
de nem ausztriával,lehet választani h legyen hre v ne, ha ne ,akkor yorkkal,ha igen akkor brandenburg
régi terv random world andaluciával,ami kb spanyol déli része,itt a felfedezésre mennék
ill a réggi jó bevált francia,megpróbálni a legyél jobb mint napoleont,,de ahhoz sokmindennek kell összejönnie
-
#4149 Na ja, más célok, nekem az achi miatt Afrika felé kellett menni.
Anyagilag mondjuk annyira nem állok vészesen, persze lehetőség szerint a kereskedelmi központokat szereztem meg a környéken, meg a kereskedelmet a végletekig kellett finomhangolni, de van már pár tucat hajóm hozzá. Ki is próbálom megy-e a mentés, ha nem tökönszúrom magam. Bétás, szóval mennie kéne. -
hitman1028 #4148 ja és 200 év alatt mindig minuszba voltam,hiába volt kifejlesztve az economic idea,infláció az egekbe volt
-
hitman1028 #4147 de timurid szerencsére előbb utóbb mindenkinek útjába áll,igy tele van háborúval
a terv az volt h a part mentét megszerzem h átérjek baluchistánba és onnan indiába -
#4146 A Timuridokat nem szabad bántani, a perzsa lázadás mindig jön, olyankor besegíthetsz a lázadóknak kicsit :D
A perzsákban szövetségesre számítottam, aztán azzal kezdte, hogy riválissá tett. Képtelenség a környéken szövetségeseket találni más vallással. -
hitman1028 #4145 azért hagytam abba mert eltelt 200 év és 1 idea volt csak kifejlesztve xd,rájöttem utána h nem éri meg govermentet váltani,mert nagyon sok admin pontba kerűl
najddal való kezdés:qara quyunlu v kire kell előszőr coret csinálni,addig kell mamluknak nyalni mig szövetséges nem lesz,ketten már legyőzhetjűk,utána meg csak figyelni kel a szomszédokat,ki háborúz kivel,mamlukot időbe le kell váltani ottománokra,és ők mindig jönnek,szerencsére európai háborúikba be se hívnak
kell figyelni timuridot és mikor gyenge ,háború
itt vesztettem egy csomó időt ,felszabadítottam perzsiát,de timurid tele volt lázadással és mmég kb 15 tartomány perzsiához csapódott,igy kb 50 év volt mire be tudtam olvasztani,és persze akkor volt 0 dipl skillű uralkodóm,így olvasztás alatt nem tudtam csinálni semmit
Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2015.08.30. 18:33:41 -
#4144 Azon a részen igen, annyira alacsonyak a development szintek, hogy 1-2 ilyen értéktelen területtel szinte semmi AE-t nem váltasz ki. Oman-nal hajtok achi-ra, az Arab félsziget gyakorlatilag 3 nagyobb háború és a tiéd.
Viszont az eleje hihetetlen nehéz volt, talán nehezebb, mint Gelre-vel a Holland achi, mert majdnem egyedül vagyok a világon az Ibadi vallással. -
hitman1028 #4143 abbahagytam najdot,rájöttem hogy nem igy kellett volna,majd újrakezdem,ám uj patchbe csinálhatsz nagy háborús terjeszkedéseket,szomszédok nem nagyon szólnak -
hitman1028 #4142 már kb 2 éve igy megy ez -
HUmanHunter #4141 Én nem vállalnám be, lehet hogy észreveszik vmikor és banolnak. -
hitman1028 #4140 töltsd le,nekem legjobban rezmar torrentjei jönnek be,mert minden patchez csinál update-t
rezmar olyan mint a skidrow,google megmutatja
linket nem mondok xd
egészen 1.11-től 1.12.2-ig megvannak
szépen feltelepited,belépsz a játékba,elkezded,majd kilépsz,telepitésnél vigyázni kell mert a steam.api file-t nod néha virusnak nézi
felrakod eredeti játékot,steamen van olyan h játékon belűli átfedés engedelyezése,nem biztos h kell hozzá ,de kivan pipálva
elinditod eredeti játékot,és összes dlc megjelenik,működik mert mindig igy játszom
-
--deathstroke-- #4139 Leírnád nekem részletesen hogy a dlc-ket hogyan kell megvétel nélkül is hozzáadni az eredeti játékhoz? -
KOXI22 #4138 De valami 7 pontot ír ki rá de ha jól emlékszek nem mínusz csak pirosan írja . Ilyen drága lenne a beolvasztás ? Ja amúgy tört játékkal nyomom és 1.12 -vel ha számítana . -
Lysandus #4137 Igen. Az is dipo pontba kerül. -
KOXI22 #4136 5 Kapcsolat lehetne és 6 van eböl adódik 1 mínusz pont egy másik mínusz meg nem tudom miért adja de akkor is kéne ha 6 pontot kapni havonta . Az össze diplomata pontom nem nullán van hanem mínuszba megy . Uralkodó diplomata pontja 4 -es . Lehet az a baj hogy közbe megy egy beolvasztás is ? -
hitman1028 #4135 újabb 100 év
sokáig tartott perzsia beolvasztása
-
hitman1028 #4134 túl sok kapcsolatod van ,és uralkodódnak sincs valami jó diplomata skillje -
KOXI22 #4133 Sziasztok lenne egy olyan gondolom, hogy diplomata pontom mínuszba ment és hiba kapok havonta 8 és abból vonnak le még 2 így hatot kéne kapnom havonta de mínuszból nem mozdulok el sehogy . Játék hiba lenne ? és hogy tudom ezt meg oldani ? -
Töketlenfecske #4132 MEIOU&Taxes móddal tolja valaki? Egész jó, csak a Government fül alsó harmada kilóg a képernyőből. Erről tapasztalata, megoldása esetleg van valakinek? -
#4131 Igen ? A bétában nem kellett, ugyanúgy működött mint eddig, csupán egy értesítést kaptál olyan szövetségesekről, akiket eddig nem, de mostmár be tudtad hívni a háborúdba. -
hitman1028 #4130 lengyelek katonai fejlesztése 6,indiaiaké meg már 7 xd -
hitman1028 #4129 ám megfigyeltem uj patchbe hre-n belűl sok a tartomány visszadás -
hitman1028 #4128 najdi jihad a cél xd -
hitman1028 #4127 ottománok velem vannak xd
-
kissssss #4126 remélem vannak jó barátaid mert az a 3 nagy szomszéd nem valami bizalomgerjesztő. -
hitman1028 #4125 egész jól haladok xd
-
hitman1028 #4124 kicsit könnyebb lett a játék patch után,de idegesitő hogy szövetségeseket egyenként kell behívni háborúba -
hitman1028 #4123 van egy pár mod ,amikhez már annyira hozzászoktam ,hogy nélkűlűk már nem is kezdenék új játékot -
#4122 A grafikai mod-oknál többnyire elég átírni a verziót, a hosszú béta miatt meg szinte mindenhez van 1.13-as verzió is.
Nekem hozzá se kellett nyúlni, a bétás mod-ok működnek jól.
Viszont a mentések nem :(
A bétára írták, hogy az 1.12 Cloud-os Ironman mentések nem mennek, de az volt, hogy az 1.13-ban működni fognak, viszont kilép a játék betöltés helyett :/ -
hitman1028 #4121 ez még 1.12-be volt
de jó az összes mod nem kompatibilis 1.13-mal xd
legjobb változás az elmaradottak is 3 ról kezdenek nem 2-ről xd -
Lysandus #4120 Na, rákerestem. Megváltozott, a Pragmatica sanctio event most már másnak is elérhető.