Sokak szerint büntetően rossz lett az új Emlékmás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeretném felhivni a figyelmedet hogy a transformers eredetileg is a tizenkét éveseknek készült mondjuk fura hogy azt hiszed felnõtt film, lehet hogy a kilenvenes években születtél_?<#nevetes1>
Hát az elõzetes alapján nagyon a Csatahajó szintjén van a forgatókönyv,az-az ritka híg fos. A színészek játéka se éppen valami,olyan mintha mindegyik pofája be lenne botoxozva,mert olyan hideg pofával színészkednek mintha kényszerítenék õket. A végén majd adnak hozzá egy ritka béna magyar szinkront amikor a magyar mozikba kerül, amivel az alap fos filmre rádobnak majd még egy lapáttal.
Seth
Az új Dredd nekem már így látatlanba 10x jobban tetszik, mert nincs benne Roy Schneider hûdevicces karaktere 😄

PSN ID.: Beegabor

Elég gyépés gondolat. Mivel nem sokat beszélnek benne, nem fog sok minden röhögni. A történet lesz más, plusz gondolom keményebb is lesz, nem annyira dedós, mint a 12 évesek szintjére lebutított Transformers 2
Majdnem kiestem a székbõl😊)))))))
Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Gondolom a mostaniban Shakespeare idézetek fognak röpködni golyók helyett...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A régi rettenet röhejes film volt, elég iqnulla, az pláne nem hasonlított, de a lényeg, hogy ez nem feldolgozás lesz, új film annak is bejöhet, aki szerette a régi, de annak is, aki utálta.
A régi Dredd az baromi jó volt, ráadásul az új Dredd csak néhol hasonlít a képregényhez...
A Dredd jól néz ki, szerencsére semmi köze nem lesz a múltkorihoz. Simán lehet jó is.
TreDoR
Pont azt várom ettõl is, amit az új dreddtõl, semmit. Lehet meg se nézem õket.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls