5
  • kindlefanka
    #5
    Régen énis sima könyvmoj voltam, de elolvastam 1 cikket a Kindle előnyeiről, és ezóta e-könyv megszállott vagyok!
  • Szefmester
    #4
    Ha képeskönyvet akarsz olvasni/nézegetni akkor valami LCD alapú "vacakot" kell venned, ha csak a sok sok betűt akarod látni akkor e-inket.

    Csúnya dolgot fogok mondani.. de használd a netet. Nem túl legális? meglehet, de haszna a kiadónak akkor sem lenne rajtad ha könyvtárból kölcsönöznéd ki.. szóval. töltsd le, olvasd el, és töröld le. Ha meg akarnád tartani akkor meg vedd meg. Ennyi..
  • öregharcsa
    #3
    @Zolly75

    Nem kell aggódni, ha nincs olyan amit megvehetsz lelkes kis emberkék úgyis megcsinálják, max 1-3 hónapon belül kint van a neten... onnan meg már azt csinálsz vele amit akarsz. Persze sokkal jobb lenne ezt legálisan megvenni, de ha a kiadók nem akarják, hát az már az ő bajuk.

    Előbb-utóbb majdnem minden landol a könyvtárakban is, lehet ott is keresgélni és khmmm digitalizálni(ej, de csúnya dolog! :D )

    3 éve van olvasóm és nem bántam meg. Amihez meg akarok ahhoz hozzájutok ha kis késéssel is. :)
  • Sheltem
    #2
    Már megint a könyv vs ekönyv téma. -.-

    Én egy dolgot tudok, mióta megvan a Kindle4em jóval többet olvasok mint azelőtt.
    Egyszerűen imádom.
  • Zolly75
    #1
    Nem tudom mennyire érvényes ez az állítólagos áttörés mifelénk. Én szivesen vennék e-könyv olvasót, de nem tudom megitélni mennyire kapható hozzá tartalom. Pl. új könyveket amik nyomtatásban megjelentek mostanában (ismeretterjesztő könyvek) próbáltam megkeresni e-könyv kínálatban is, de nem jártam sikerrel.