5
 • kindlefanka
  #5
  Régen énis sima könyvmoj voltam, de elolvastam 1 cikket a Kindle előnyeiről, és ezóta e-könyv megszállott vagyok!
 • Szefmester
  #4
  Ha képeskönyvet akarsz olvasni/nézegetni akkor valami LCD alapú "vacakot" kell venned, ha csak a sok sok betűt akarod látni akkor e-inket.

  Csúnya dolgot fogok mondani.. de használd a netet. Nem túl legális? meglehet, de haszna a kiadónak akkor sem lenne rajtad ha könyvtárból kölcsönöznéd ki.. szóval. töltsd le, olvasd el, és töröld le. Ha meg akarnád tartani akkor meg vedd meg. Ennyi..
 • öregharcsa
  #3
  @Zolly75

  Nem kell aggódni, ha nincs olyan amit megvehetsz lelkes kis emberkék úgyis megcsinálják, max 1-3 hónapon belül kint van a neten... onnan meg már azt csinálsz vele amit akarsz. Persze sokkal jobb lenne ezt legálisan megvenni, de ha a kiadók nem akarják, hát az már az ő bajuk.

  Előbb-utóbb majdnem minden landol a könyvtárakban is, lehet ott is keresgélni és khmmm digitalizálni(ej, de csúnya dolog! :D )

  3 éve van olvasóm és nem bántam meg. Amihez meg akarok ahhoz hozzájutok ha kis késéssel is. :)
 • Sheltem
  #2
  Már megint a könyv vs ekönyv téma. -.-

  Én egy dolgot tudok, mióta megvan a Kindle4em jóval többet olvasok mint azelőtt.
  Egyszerűen imádom.
 • Zolly75
  #1
  Nem tudom mennyire érvényes ez az állítólagos áttörés mifelénk. Én szivesen vennék e-könyv olvasót, de nem tudom megitélni mennyire kapható hozzá tartalom. Pl. új könyveket amik nyomtatásban megjelentek mostanában (ismeretterjesztő könyvek) próbáltam megkeresni e-könyv kínálatban is, de nem jártam sikerrel.