94
  • Papichulo
    #94
    Egyebkent az a legszebb az Androidos table-ekkel, hogy az iPad kiadasa ota, mindig mar csak par hetet/honapot kell varni, hogy az iPad-killer megoldas megjelenjen. Erdekes, hogy azert meg mindig merfoldekkel az Apple vezeti a tablet eladasokat es az Android a tavolban kullog... de persze, majd most a 4.1-gyel, meg az Note2-vel, meg a... szoval most mar tenyleg alazni fogjak az iPad-et :)
  • Sir Ny
    #93
    Nincs rá semmilyen app vagy alkalmazás, ami csak a tollat érzékeli? Ennek nem hiném, hogy lenne bármilyen elvi akadálya ( persze nemtom az iOS mennyire transzparens az alkalmazások felé )
  • Sir Ny
    #92
    20 dodóért bármely almaboltban kapsz baltát, fűrészt igény szerint. Nem értem, olyanok fikázzák az iPadet, akiknek fogalmuk sincs. Szinte mindent meg lehet oldani, vannak programok és eszközök rá, csak kicsit kutakodni kell
  • narumon
    #91
    "Persze, apple pad a' mindent tud, az android csak kullog utana."

    Ezt senki nem állította.
    Itt is fordítva kezdődtek a hozzászólások, én csak helyretettem mielőtt elharapózott volna megint a hülyeség :)
  • lordsithlord
    #90
    Ezt valószínűleg azok írhatták, akik előtte a 2.2-es előtti verziók valamelyikét használták. Azoknál tényleg sokkal jobb volt. A 2.2-es verziótól nevezhető használhatónak az Android, de még a 2.3-as is stabilabb volt, mint a 3-as széria. Ez a széria lényegében zsákutcává vált a hibái miatt, igen gyorsan le is váltotta a 4-es széria (a 3-as megjelent 2011 februárjában, ezt igen gyorsan, már júliusban követte a 3.2-es verzió, de ez is túl problémásnak bizonyult, így már decemberben kiadták a 4.0-ás ICS-t, ami áttörést hozott és a legtöbb problémát megoldotta).
  • caius marius
    #89
    Nekem ugy tunt, hogy pl. a keztamasztas nelkuli tollhasznalat nem muxik az applenel.
    Persze, apple pad a' mindent tud, az android csak kullog utana.
    Ehh. Ezt Ti sem hiszitek szerintem. augusztusban kijon a 10.1 note aztan meglatjuk.
  • caius marius
    #88
    Ezt azok irtak akik nem hasznaltak...
    Hajlamos volt az akadasra, de ettol fuggetlenul hasznalhato volt. Tudott mindent amit egy atlag user vart tole. Sot annal tobbet is!
  • narumon
    #87
    "A 3-as széria hirhedten problémás volt a Androidból, sok volt a leakadás, lassulás. "

    Ez annyiból vicces, hogy most visszakeresném a régi hozzászólásokat akkor azok voltak, hogy a 3-as androidnál már minden hibát kijavítottak, soha nem fagy, soha nem lassul be és sokkal gyorsabb... :)
  • caius marius
    #86
    +1
  • lordsithlord
    #85
    Ha csak a Honeycomb van rajta, akkor az ICS-sel igen komoly sebességnövekedés is fellépett. A 3-as széria hirhedten problémás volt a Androidból, sok volt a leakadás, lassulás.

    Szóval mivel a boltok polcaira már 4.0.3-as ICS-sel vagy 4.1-es JB-vel fog kerülni, a teszten bemutatott sebességhez képest igen komoly tempónövekedés lesz.

    Emellett az elmúlt fél év, mint minden gyártónál és terméknél, a Samsungnál is az optimalizálás jegyében telhetett el. Szóval valós eredményeket majd akkor fogunk látni, ha végre kikerül a boltok polcaira és ténylegesen ki lehet majd próbálni.
  • lordsithlord
    #84
    Az, amit itt idéztél, nem a cikkben szereplő Samsung tabletről szólt, hanem az Apple üdvöskéjéről.

    A tesztelt verzió ára 219900 forint az Apple webboltjában (mobil + WiFi verziós iPad3, 32gb-os kiadás).
  • MacropusRufus
    #83
    "Ez a hiba íráskor is előjön, előszeretettel zárja le a programot, dobja el a már leírt anyagot, stb., hála annak, hogy azt hiszi, hogy kiadtunk egy parancsot, pedig gyakorlatilag egy véletlen érintés történt. "
    hát nem is tudom... mennyié' is adják ezt az izét? :o
    a teszted alalpján ez mindennek nevezhető, de munkaeszköznek nem. Max. valami baszottdrágacsilivilimultimédiaizének. Vitz.
  • narumon
    #82
    Azért amit rögtön le lehet abból szűrni az a méret. Hiszen a méret ugyanakkora mégis egészen mások az arányok mint az itteni videon. A másik az eszköz sebessége ami nem hiszem, hogy jelentősen változott volna február óta, de persze meglehet. Azért szerintem garantálható, hogy a valódi felhasználás a közelében sincs a fenti animációnak. (szerintem pár nap és kiderül), azt meg már lentebb megbeszéltük, hogy gyak semmi olyan dolgot nem mutat ami nem érhető el jelenleg is egy apple tablettel. (vagy gondolom bármelyik másikkal)
  • a_n_d_r_e_w
    #81
    Kerlek augusztusban ne egy februari videora hivatkozz, mint valosag.
  • lordsithlord
    #80
    Felhívnám egy fontos momentumra a figyelmedet: az se a valós működést mutatja be. A készítő kapásból kihangsúlyozza a videó elején, hogy nem egy végleges verziót mutat be, hanem egy bemutató darabot, sőt, ugyanez elhangzik a videó vége felé is, mikor hibába futnak. Ráadásul ez a videó körülbelül fél éves, szóval azóta elég sok dolgon változtathattak. Az csak az alap, hogy azon a készüléken még 3.2-es Honeycomb Android futott (már ha jól láttam), a piacra pedig már a 4.0.3 ICS-sel vagy a 4.1 JB-vel jön ki.
  • narumon
    #79
    Én lentebb belinkeltem a valódi működését bemutató videot. Miért nem nézed meg, hogy mi a valóság?
  • a_n_d_r_e_w
    #78
    Ja ertem, tehat csak ez a gond. OK
  • cloud.strife
    #77
    Valószínüleg nem animált grafika lesz rajta. Vagy szerinted az lesz?
  • a_n_d_r_e_w
    #76
    WoW, te mar probaltad? Meselj hogyan mukodik valojaban?
  • cloud.strife
    #75
    Ügyes kamureklám. Ahogy szokás a jó öreg koreaiaktól....

    Az életben egyáltalán nem így működik, de nem baj. Birka vevők beindításához pont elég ez is.
  • coolbboy83
    #74
    El lett kanyarodva a dologtól, de ami lényeg - hogy a Tabletek sokmindenre nagyon is jók lehetnek... csak legyen megfelelő App.
  • coolbboy83
    #73
    Egyébként, koncerten mellékesnek beütni effektet egy iPad, vagy egyéb eszközzel is jó lehet a 2 oktáv, de önmagában profi célra nem kielégítő egy profinak.
  • coolbboy83
    #72
    2 oktáv, az max hangokat jó felütögetni egy DAW-ba... semmi komoly.
    Élő dolgokhoz, már 4 a minimum, amin lehet csinálni valamit - bár azon is sokminden nehéz :-)
    61 billentyűs keyboard vagy 88 az igazi persze... de DJ-knek akik csak felütnek hangokat, effekteket azoknak a 2 oktáv is elég lehet.

    A Magyar Rádióban van egy 97 billentyűs Bösendorfer Imperial :-) igaz az rendes zongora.
  • Vers
    #71
    azert a 2 oktavos akai billentyu arulkodo jel az amatorizmusra :)
  • narumon
    #70
    Pedig a professzionalizmus nem eszközfüggő.
  • Vers
    #69
    a jatek zeneszerzes a cel,de egyelore megelegszek a jatekban levo hangok eloallitasaval es keveresevel is
  • Papichulo
    #68
    "a professzionalizmus meg az ipad osszeegyeztethetetlen szamomra, pedig nem zenelek regota, csak 1 eve tanulok zongorazni "

    A hivatasos zeneszek szamara meg nem... de azert megtisztelo reszedrol, hogy 1 ev zongoratanulas utan ilyen konnyen leszolsz olyanokat akik ebbol elnek.

    Ennel amugy meg en is tovabb tanultam zongorazni es eszembe sem jutna, hogy beszoljak valakinek, aki peldaul az "NBC's Late Night With Jimmy Fallon show"-ban zongorazik hetrol-hetre. Olyanokra, mint te szoktak azt a szot hasznalni angol nyelvben, hogy "douche" ;)
  • coolbboy83
    #67
    Az nagyon jó, a zene szuper jó dolog! Én imádok zongorázni :-) egyébként iPad-on meg jó könnyű a pdf kottákat lapozni. Persze arra is van app, de nem kell feltétlen :-) a papír meg adott és megbízható.

    Jazz ? mit tanulsz ? Csak magad szórakoztatására ?
  • Vers
    #66
    csak azert vitatkoztam mert a professzionalizmus meg az ipad osszeegyeztethetetlen szamomra, pedig nem zenelek regota, csak 1 eve tanulok zongorazni
  • narumon
    #65
    Ismerem ofkorsz, magam is zenélgetek :)
  • narumon
    #64
    Te vers te most miről beszélsz egy Galaxy Note cikknél? Vagy ha már nincs mibe belekötni akkor belekötsz abba is amiben az ipad a legjobb a tabletek közül? Ez elég vicces.
  • narumon
    #63
    Ketté, már volt róla szó lentebb.
  • coolbboy83
    #62
    Az Akainak van egy olyan Midi keyboardja amin van iPad dokk... ott sok jó dolgot lehet csinálni ezáltal, és a software felhozatal által is...
    Tehát azért ez nem rossz dolog, maradjunk annyiban... mégha nem is egy MOTIF, vagy hasonló dolog..
  • Papichulo
    #61
    Hagyd mar abba a kulonbozo videok linkelgeteset! En egy percig sem allitottam, hogy az iPad mindenre jo lenne, mindenki ezt hasznalja es nincs ennel jobb.

    En azt allitottam, hogy hasznaljak profi zeneszek. Ha elolvasod az altalam linkelt cikkeket, akkor pontosan le is irjak, hogy kik, es mire hasznaljak. Vagy tenyleg nem beszelsz angolul? Ezert trollkodsz meg mindig?

    Nem tudom, hogy te mit tudsz profi zeneben felmutatni, de velemenyem szerint barmelyik zenesz - akikrol azokban a cikkekben szo van - joval tobbet fel tud mutatni a temaban, mint te. Ezekutan meg hadd vegyem oket komolyabban, mint itt egy 'Vers' nevu forumozot...
  • caius marius
    #60
    Ketté tudjátok osztani a képernyőt az ájpadon?
  • coolbboy83
    #59
    Na ebben egyetértek veled! De a képen viszont nem Windows van... nem is tudom miért nem :-D
    Kivételesen nem fogom azt mondani, hogy hülyeség az állításod a profizmusrol :-)

    De remélem azért egy F majort még le tudtok ütni egy keyboardon :-)
  • narumon
    #58
    Nem azon kell pötyögni, lehet hozzá keyboardot csatlakoztatni (mármint zenei billentyűt).
  • Vers
    #57
    ez nem trollkodas, csak nem ertunk egyet, egyszeruen azt az ipados nyomkodast nem tudom komolyan venni, a professzionalizmus meg teljesen mashol van

  • Papichulo
    #56
    "Azert mondom mult idoben, mert allitolag a 4.1 ezt fixalja"

    Ennek oszinten orulok... ideje volt ;)

    "mondjuk a smuszsag"

    "smuszsag"? Eletemben nem hallottam ezt a szot :)

    "Akik viszont igenyeltek, azok most nagyon orulnek, kerdes az oromkodes kitart-e vagy sem."

    Velemenyem szerint mivel sokan mar hozzaszoktak az iPad-hez es aki fogekony volt erre az mar kiepitette az infrastrukturajat, azonkivul a rendelkezesre allo software-ek is sokkal fejlettebbek - raadasul keszen vannak - iPad-en, ezert eleg nehez lesz meggyozni a felhasznalokat az atallasrol.

    Egyebkent en ebbe az egesz temaba nem akartam belemenni, csak cafolni akartam lordsithlord szokasosan elfogult nagyotmondasat.
  • Papichulo
    #55
    "ki az a barom aki egy tablakepernyon potyog a profi billentyuk helyett"

    Itt is a legkevesbe keyboardnak hasznaltak az iPad-et!

    Amugy meg ha erdekel a tema, akkor olvasd el a linkelt cikkeket... vagy meg le is forditsam neked oket? Nem beszelsz egyaltalan angolul? Vagy mi a gondod?

    Ugy erzem, hogy az allitasomat maximalisan alatamasztottam. Most mar abbahagyhatod a trollkodast!