Augusztusi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én rühellem a sportjátékokat, se objektív, se szubjektív cikk nem tudna rávenni, hogy 1999 után ismét ilyet telepítsek. A Fifa 99 és az NHL 99 volt az elsõ, és az utolsó.
Amúgy személy szerint se GS, se egyéb magazin kritikáira nem adok, nem is olvasom el. SG sem mérvadó, az is profitorientált. A magazinok meg az ingyen példányért az anyjukat is meglõnék BFG-vel, nem csoda, ha csak City Interactive-os címekrõl írnak rosszat, annak ellenére, hogy szerintem a War for Cybertron nem volt sokkal élvezetesebb, mint a Transformers: The Game.
Amúgy személy szerint se GS, se egyéb magazin kritikáira nem adok, nem is olvasom el. SG sem mérvadó, az is profitorientált. A magazinok meg az ingyen példányért az anyjukat is meglõnék BFG-vel, nem csoda, ha csak City Interactive-os címekrõl írnak rosszat, annak ellenére, hogy szerintem a War for Cybertron nem volt sokkal élvezetesebb, mint a Transformers: The Game.
Semmi stratégia, semmi manager progi - ez bizony ismét egy érdektelen hónap 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Darksouls talán jó lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem túl nagy a lista, nem úgy tûnik, mintha tényleg vége lenne az uborkaszezonnak.
Persze azért lesz pár remeknek tûnõ alkotás. 😊
Persze azért lesz pár remeknek tûnõ alkotás. 😊
Egy alkalommal a GS-esekkel össze is vitáztam hogy miért a kedvenc játékstílusukban írnak cikkeket az emberkék.. hiszen így nem tudnak objektívak lenni.
A válasz hogy jobban ismerik a stílust és tudják a "követelményeket". De kérdem én... ha én rühellem a fociprogramokat akkor azt nem adják nekem, ha imádom az rpgek azt se adják nekem, a többi meg lazán jöhet mert nem vagyok elfogult. Nekem a Fifa akármelyik része kb 10-15ponttal kevesebbet ér mint neki, és kb 20al mint egy rajongónak. A sokak által istenített wow nálam labdába sem rúg, ahogy az SC2 vagy a Diablo3 sem.. ellenben a Bloodbowl-t jobbra tartottam mint ami a cikkekben volt..
inkább nézz demo-t vagy kérdezz meg havert akinek ismered az ízlését, vagy töltsd le, és ha tetszik akkor megveszed... Nincs jobb ötlet. A videóknak és a marketingnek ne higgy. Sokszor a gameplay videó csak felbosszant mert ritka béna a játékos, és azt lehet hinni hogy a játék a szar..
A válasz hogy jobban ismerik a stílust és tudják a "követelményeket". De kérdem én... ha én rühellem a fociprogramokat akkor azt nem adják nekem, ha imádom az rpgek azt se adják nekem, a többi meg lazán jöhet mert nem vagyok elfogult. Nekem a Fifa akármelyik része kb 10-15ponttal kevesebbet ér mint neki, és kb 20al mint egy rajongónak. A sokak által istenített wow nálam labdába sem rúg, ahogy az SC2 vagy a Diablo3 sem.. ellenben a Bloodbowl-t jobbra tartottam mint ami a cikkekben volt..
inkább nézz demo-t vagy kérdezz meg havert akinek ismered az ízlését, vagy töltsd le, és ha tetszik akkor megveszed... Nincs jobb ötlet. A videóknak és a marketingnek ne higgy. Sokszor a gameplay videó csak felbosszant mert ritka béna a játékos, és azt lehet hinni hogy a játék a szar..
GS abból él, hogy hype-ol, és nagyobb cégeknek sose mertek õszinték lenni a játékaikkal kapcsolatban.
Magadnak higyj, esetleg barátaidnak, de ne egy profit alapú újságnak, oldalnak.
Magadnak higyj, esetleg barátaidnak, de ne egy profit alapú újságnak, oldalnak.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezek csak a hónap második felében kezdenek el megjelenni."
Azért az új pókember film játékadaptációját sem hagyjuk ki ami aug. 10-én végre PC-re is megjelenik. Ráadásul pozitív kritikát olvastam róla a GS-ben így mindenképp említésre méltó game 😄
Azért az új pókember film játékadaptációját sem hagyjuk ki ami aug. 10-én végre PC-re is megjelenik. Ráadásul pozitív kritikát olvastam róla a GS-ben így mindenképp említésre méltó game 😄
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB