Ötvös Tibor

Augusztusi ajánló

Augusztusban hivatalosan is véget ér az uborkaszezon, hiszen rengeteg alkotás jelenik meg, melyeket érdemes lesz kipróbálni.

Mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezek csak a hónap második felében kezdenek el megjelenni. Az első a 17-én bemutatkozó, elég hányattatott sorsú Sleeping Dogs, mely igazából a True Crime: Hong Kong lett volna. A Sleeping Dogs főszereplője Wei Shen, a beépített zsaru, aki a Hong Kongban uralkodó Triádok közé épült be és belülről akarja szétverni azokat. Ám egy idő után Wei megkérdőjelezi az eredeti motivációit és egyre magasabb szinte jut a Szindikátusban. Látványos akciójelenetekből nem lesz hiány, reméljük maga a program is nyújt majd valami maradandót.

Ugyancsak 17-én jelenik meg a The Expendables 2, mely Amerikában már elérhető és így volt lehetőségünk a kipróbálására. Elöljáróban annyit róla, hogy nem éri meg a vesződést az alkotás. Elég gyenge lett... de a többit majd kritikánkban lehet elolvasni.



21-én jelenik meg a hónap másik nagyágyúja, a Darksiders II, mely a Vigil meglepetéssikerének folytatása lesz. Az Apokalipszis Négy Lovasa közül ezúttal Halál kerül veszélyes kalandokba, ráadásul Háborúval, saját testvérével is meg kell majd vívnia. Érdekes lesz, az első részt imádtuk és ezt is nagyon várjuk.

Szintén ezen a napon jelenik meg egy másik nagyon várt alkotás, a Counter-Strike: Global Offensive. Az ezúttal konzolokra is megjelenő alkotás a kultikus CS folytatása lesz, melyben természetesen számos új pálya, mód és fegyver lesz elérhető. Érdeklődve várjuk a végterméket.

Augusztus 24-én lát napvilágot a Transformers: Fall of Cybertron, mely hosszas huzavona után mégis megjelenik PC-re is. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen a War for Cybertron meglepően jól sikerült akciójáték volt. Sajnos a Dark of the Moonról mindez nem mondható el, de az a film miatt készült csak el, így nem is tekinthetjük a sorozat darabjának. Részletesebb bemutatónk itt olvasható.



Szintén 24-én jön a Dark Souls: Prepare to Die Edition, mely a világ egyik legnehezebb alkotásának kikiáltott konzolos program PC-s portja. Szerencsére elég sok extrát kapunk a várakozásért cserébe, így mindenképpen elégedettek lehetünk majd a végeredménnyel.

Augusztus 28-án pedig végre megjelenik a Guild Wars 2, mely az egyik legnépszerűbb MMO végleges változata lesz. Ezen a napon lát napvilágot a Damage Inc. Pacific Squadron, mely egy igen érdekesnek és hangulatosnak tűnő világháborús repülőszimulátor lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Én rühellem a sportjátékokat, se objektív, se szubjektív cikk nem tudna rávenni, hogy 1999 után ismét ilyet telepítsek. A Fifa 99 és az NHL 99 volt az első, és az utolsó.
    Amúgy személy szerint se GS, se egyéb magazin kritikáira nem adok, nem is olvasom el. SG sem mérvadó, az is profitorientált. A magazinok meg az ingyen példányért az anyjukat is meglőnék BFG-vel, nem csoda, ha csak City Interactive-os címekről írnak rosszat, annak ellenére, hogy szerintem a War for Cybertron nem volt sokkal élvezetesebb, mint a Transformers: The Game.
  • narumon #6
    Semmi stratégia, semmi manager progi - ez bizony ismét egy érdektelen hónap :(
  • davidka003 #5
    Darksouls talán jó lesz.
  • sempron07 #4
    Nem túl nagy a lista, nem úgy tűnik, mintha tényleg vége lenne az uborkaszezonnak.
    Persze azért lesz pár remeknek tűnő alkotás. :)
  • Szefmester #3
    Egy alkalommal a GS-esekkel össze is vitáztam hogy miért a kedvenc játékstílusukban írnak cikkeket az emberkék.. hiszen így nem tudnak objektívak lenni.

    A válasz hogy jobban ismerik a stílust és tudják a "követelményeket". De kérdem én... ha én rühellem a fociprogramokat akkor azt nem adják nekem, ha imádom az rpgek azt se adják nekem, a többi meg lazán jöhet mert nem vagyok elfogult. Nekem a Fifa akármelyik része kb 10-15ponttal kevesebbet ér mint neki, és kb 20al mint egy rajongónak. A sokak által istenített wow nálam labdába sem rúg, ahogy az SC2 vagy a Diablo3 sem.. ellenben a Bloodbowl-t jobbra tartottam mint ami a cikkekben volt..

    inkább nézz demo-t vagy kérdezz meg havert akinek ismered az ízlését, vagy töltsd le, és ha tetszik akkor megveszed... Nincs jobb ötlet. A videóknak és a marketingnek ne higgy. Sokszor a gameplay videó csak felbosszant mert ritka béna a játékos, és azt lehet hinni hogy a játék a szar..
  • RoyalPredator #2
    GS abból él, hogy hype-ol, és nagyobb cégeknek sose mertek őszinték lenni a játékaikkal kapcsolatban.

    Magadnak higyj, esetleg barátaidnak, de ne egy profit alapú újságnak, oldalnak.
  • JackSparrow88 #1
    "Mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezek csak a hónap második felében kezdenek el megjelenni."
    Azért az új pókember film játékadaptációját sem hagyjuk ki ami aug. 10-én végre PC-re is megjelenik. Ráadásul pozitív kritikát olvastam róla a GS-ben így mindenképp említésre méltó game :D