A sötét lovag: Felemelkedés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"de nem is nõtt fel az elvárásokhoz, és a rendezõ eddigi legrosszabb filmje."
Kedves Viktor!
Te most a Sötét lovag - Felemelkedésrõl beszélsz?
Nolan legrosszabb filmje az Álmatlanság, de csak azért, mert nem engedték, hogy belenyúljon a forgatókönyvbe.
Egyszerûen nem értem meg, hogy mit vártak egyesek ettõl a résztõl.
Nincs benne Joker, ezért már szarabb mint a második rész.
Nevetséges.
Kedves Viktor!
Te most a Sötét lovag - Felemelkedésrõl beszélsz?
Nolan legrosszabb filmje az Álmatlanság, de csak azért, mert nem engedték, hogy belenyúljon a forgatókönyvbe.
Egyszerûen nem értem meg, hogy mit vártak egyesek ettõl a résztõl.
Nincs benne Joker, ezért már szarabb mint a második rész.
Nevetséges.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
na tudtam, hogy megint lesz egy olyan idióta aki a "csinálj jobbat" dologgal jön
Na, te is nagyon okos vagy egy billentyûzet mögül. Kíváncsi vagyok, te mit hoztál volna össze.
konnyu okosnak elnni egy billentyuzet mogul...de kivancsi vagyok, hogy a sok nagyokos kritikus a rengeteg okos eszrevetellel mit hozott volna ki belolle(vagy ugy amugy akarmeik filmbol amit szetcincalnak)...
Siman EPIC volt pont mint az elso ketto 😊 hogy jobb e vagy rosszabb? Oszinten en el sem tudnam donteni...siman a harom film nekem egykent egesz...ugyhogy ugy tekintek rajuk...Nolan bacsi Batman-je pedig EGYkent TOKELETES es PONT 😊
Siman EPIC volt pont mint az elso ketto 😊 hogy jobb e vagy rosszabb? Oszinten en el sem tudnam donteni...siman a harom film nekem egykent egesz...ugyhogy ugy tekintek rajuk...Nolan bacsi Batman-je pedig EGYkent TOKELETES es PONT 😊
Szerintem nagyon jó lett a film. Direkt megnéztem egymás után a három részt és azt kell mondanom, jól zárta le a trilógiát Nolan és csapata. Vannak benne buktatók (de melyik filmben nincsenek?). Én azt kívánom, hogy ha egyszer rendezek egy filmet, az pont annyira legyen rossz, mint a Felemelkedés.
Spoiler alert!
Nekem tetszett. Oké, volt benne némi butaság, de ne hogy azt mondjátok, hogy a többiben nem... (Pl, TDK legvége. Batman magára vállalja a gyilkosságokat. Miért nem kenik a Jokerre? Annyi embert öl meg, ez az 1-2 már nem osztott-szorzott volna.)
Bane motivációjával nem volt semmi gond, szerintem. A célja az volt, hogy megtegye, amit Ra's nem tudott, és hogy bosszút álljon.
A történet szempontjából volt 1-2 dolog, ami még nem tetszett, bár ez inkább ilyen ízlések és pofonok dolog, ezért fel se hozom.
Nekem tetszett. Oké, volt benne némi butaság, de ne hogy azt mondjátok, hogy a többiben nem... (Pl, TDK legvége. Batman magára vállalja a gyilkosságokat. Miért nem kenik a Jokerre? Annyi embert öl meg, ez az 1-2 már nem osztott-szorzott volna.)
Bane motivációjával nem volt semmi gond, szerintem. A célja az volt, hogy megtegye, amit Ra's nem tudott, és hogy bosszút álljon.
A történet szempontjából volt 1-2 dolog, ami még nem tetszett, bár ez inkább ilyen ízlések és pofonok dolog, ezért fel se hozom.
A heavy cost. I pay it gladly.
Túl magasra tette Nolan magának a lécet. Nem sikerült neki átugrania, de ami legjobban zavart, az a klisés megoldások tömege.. Nolan nem errõl volt híres. Egy kicsit Michael Bay irányba mozdultunk el, ahol a cselekmény a felszínes, kidolgozatlan karaktereket zsinóron húzza a befejezés felé.
Nolan leggyengébb filmje szerintem az Álmatlanság volt. Utána meg ez. Az összes többi viszont zseniális. És ezt rajta kívül más rendezõ nemigen mondhatja el magáról.
Nolan leggyengébb filmje szerintem az Álmatlanság volt. Utána meg ez. Az összes többi viszont zseniális. És ezt rajta kívül más rendezõ nemigen mondhatja el magáról.
1-2 zseniális rész felhúzta nálam 5/10-re, de többet meg nem nézném
hát igen Joker motivációja kicsit jobban ütött...
Az elõzõhöz képest jóval gyengébb lett, Jokerhez képest ez a Bane egy senki, nem is értem hogy miért pont ezt a karaktert választották..fõleg így hogy uccsó résznek szánta.
egyszer nézhetõ.
https://twitter.com/foodlfg
ha nem lett volna benne pár butaság és ha valami értelmesebb motivációt kapott volna Bane, jó lett volna. A kettõhöz nem tud felnõni...
Csak, hogy értsétek mirõl beszélek:
!!!!!!!SPOILER!!!!!: Amikor megjelenik a jégen 130 kilós ruhájában... wtf és meggyújt valamit az meg bat alakban ég a hídon... Batman felmászott szépen állvánnyal odamaszatolt egy kis gyúlékony anyagot, majd lemászot...? tiszta illúzió romboló. Bane:"Visszajöttél, hogy lásd városod pusztulását?"(vagy valami ilyesmi) Batman:" NEm! Azért, hogy leszámoljak veled" wooowww megmondta..
Na az ilyeneket kellett volna hanyagolni. Am. olyan 7.5/10
és Bane magyar hangja jobb mint az eredeti...
Csak, hogy értsétek mirõl beszélek:
!!!!!!!SPOILER!!!!!: Amikor megjelenik a jégen 130 kilós ruhájában... wtf és meggyújt valamit az meg bat alakban ég a hídon... Batman felmászott szépen állvánnyal odamaszatolt egy kis gyúlékony anyagot, majd lemászot...? tiszta illúzió romboló. Bane:"Visszajöttél, hogy lásd városod pusztulását?"(vagy valami ilyesmi) Batman:" NEm! Azért, hogy leszámoljak veled" wooowww megmondta..
Na az ilyeneket kellett volna hanyagolni. Am. olyan 7.5/10
és Bane magyar hangja jobb mint az eredeti...
Gyengébb lett az elõzõnél tény, de szerintem így is az év legjobb filmje, nálam köröket ver a Bosszúállókra. Kicsit lassú a film tempója, de az utolsó 10 perccel megmentette Nolan. Kíváncsi vagyok lesz-e folytatás...<#vigyor2>#vigyor2>
Én is fáradtságot éreztem a filmen, nem pedig a lelkesedést. Kissé tötymörgõ volt az elõzõhöz képest, de meg kell hagyni egy percre sem húztam a számat és észre sem vettem, hogy elszállt az a 165 perc.
Igen én is úgy éreztem hogy elfogyott a puskapor a lelkesedésbõl. Bale sem érezte már magát szerintem jól a bõrruhában. Egy képi zavarral élve, nem jött át.
hát azért nemhinném hogy olyan kiszámítható volt az egész film dehát a kritikusok mindig azt a dumát hajtják hogy klisés meg sablonos volt egy film.azért a közepesnél jóval jobb volt a film.például én a mementót biztos nembírnám mégegyszer végignézni de mindegy.
← ElőzőOldal 2 / 2