A sötét lovag: Felemelkedés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"de nem is nõtt fel az elvárásokhoz, és a rendezõ eddigi legrosszabb filmje."

Kedves Viktor!
Te most a Sötét lovag - Felemelkedésrõl beszélsz?

Nolan legrosszabb filmje az Álmatlanság, de csak azért, mert nem engedték, hogy belenyúljon a forgatókönyvbe.

Egyszerûen nem értem meg, hogy mit vártak egyesek ettõl a résztõl.
Nincs benne Joker, ezért már szarabb mint a második rész.
Nevetséges.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

na tudtam, hogy megint lesz egy olyan idióta aki a "csinálj jobbat" dologgal jön
Na, te is nagyon okos vagy egy billentyûzet mögül. Kíváncsi vagyok, te mit hoztál volna össze.
konnyu okosnak elnni egy billentyuzet mogul...de kivancsi vagyok, hogy a sok nagyokos kritikus a rengeteg okos eszrevetellel mit hozott volna ki belolle(vagy ugy amugy akarmeik filmbol amit szetcincalnak)...

Siman EPIC volt pont mint az elso ketto 😊 hogy jobb e vagy rosszabb? Oszinten en el sem tudnam donteni...siman a harom film nekem egykent egesz...ugyhogy ugy tekintek rajuk...Nolan bacsi Batman-je pedig EGYkent TOKELETES es PONT 😊
Szerintem nagyon jó lett a film. Direkt megnéztem egymás után a három részt és azt kell mondanom, jól zárta le a trilógiát Nolan és csapata. Vannak benne buktatók (de melyik filmben nincsenek?). Én azt kívánom, hogy ha egyszer rendezek egy filmet, az pont annyira legyen rossz, mint a Felemelkedés.
Fresh Duke
Spoiler alert!

Nekem tetszett. Oké, volt benne némi butaság, de ne hogy azt mondjátok, hogy a többiben nem... (Pl, TDK legvége. Batman magára vállalja a gyilkosságokat. Miért nem kenik a Jokerre? Annyi embert öl meg, ez az 1-2 már nem osztott-szorzott volna.)

Bane motivációjával nem volt semmi gond, szerintem. A célja az volt, hogy megtegye, amit Ra's nem tudott, és hogy bosszút álljon.

A történet szempontjából volt 1-2 dolog, ami még nem tetszett, bár ez inkább ilyen ízlések és pofonok dolog, ezért fel se hozom.

A heavy cost. I pay it gladly.

galmat
Túl magasra tette Nolan magának a lécet. Nem sikerült neki átugrania, de ami legjobban zavart, az a klisés megoldások tömege.. Nolan nem errõl volt híres. Egy kicsit Michael Bay irányba mozdultunk el, ahol a cselekmény a felszínes, kidolgozatlan karaktereket zsinóron húzza a befejezés felé.
Nolan leggyengébb filmje szerintem az Álmatlanság volt. Utána meg ez. Az összes többi viszont zseniális. És ezt rajta kívül más rendezõ nemigen mondhatja el magáról.

1-2 zseniális rész felhúzta nálam 5/10-re, de többet meg nem nézném
hát igen Joker motivációja kicsit jobban ütött...
Az elõzõhöz képest jóval gyengébb lett, Jokerhez képest ez a Bane egy senki, nem is értem hogy miért pont ezt a karaktert választották..fõleg így hogy uccsó résznek szánta.
egyszer nézhetõ.

https://twitter.com/foodlfg

ha nem lett volna benne pár butaság és ha valami értelmesebb motivációt kapott volna Bane, jó lett volna. A kettõhöz nem tud felnõni...
Csak, hogy értsétek mirõl beszélek:
!!!!!!!SPOILER!!!!!: Amikor megjelenik a jégen 130 kilós ruhájában... wtf és meggyújt valamit az meg bat alakban ég a hídon... Batman felmászott szépen állvánnyal odamaszatolt egy kis gyúlékony anyagot, majd lemászot...? tiszta illúzió romboló. Bane:"Visszajöttél, hogy lásd városod pusztulását?"(vagy valami ilyesmi) Batman:" NEm! Azért, hogy leszámoljak veled" wooowww megmondta..

Na az ilyeneket kellett volna hanyagolni. Am. olyan 7.5/10
és Bane magyar hangja jobb mint az eredeti...
Gyengébb lett az elõzõnél tény, de szerintem így is az év legjobb filmje, nálam köröket ver a Bosszúállókra. Kicsit lassú a film tempója, de az utolsó 10 perccel megmentette Nolan. Kíváncsi vagyok lesz-e folytatás...<#vigyor2>
Én is fáradtságot éreztem a filmen, nem pedig a lelkesedést. Kissé tötymörgõ volt az elõzõhöz képest, de meg kell hagyni egy percre sem húztam a számat és észre sem vettem, hogy elszállt az a 165 perc.
Igen én is úgy éreztem hogy elfogyott a puskapor a lelkesedésbõl. Bale sem érezte már magát szerintem jól a bõrruhában. Egy képi zavarral élve, nem jött át.
hát azért nemhinném hogy olyan kiszámítható volt az egész film dehát a kritikusok mindig azt a dumát hajtják hogy klisés meg sablonos volt egy film.azért a közepesnél jóval jobb volt a film.például én a mementót biztos nembírnám mégegyszer végignézni de mindegy.
← ElőzőOldal 2 / 2