20
  • sanyicks
    #20
    ez nem kell olvasni okoska. A modern technikának köszhetően a videok a youtube-on vannak(új mondás: a szoci fröcsögés elszáll, a youtube video megmarad :D ). Az is amikor a ház előtt egymagában sétáló (rendőröknek háttal) emberkét (valszeg turista) vagy 10 sün letámadja és agyba főbe veri.

    "Te rendkívüli módon rajongsz Horthyért."
    Ejha, ezt hogy sikerült leszűrni a hozzászólásomból?
    Vagy most a náczyzás, fásisztázás, terroristázás helyett új divat a Horthyzás?
  • aaaaa
    #19
    Amíg van más lehetőség is mindenképpen kerülni kell az olyan fegyverek bevetését, amelyek maradandó károsodást okozhatnak. (Okoztak is !) Kifejezetten igaz ez olyan esetekben, ahol a tömegben olyan emberek is tartózkodnak, akik semmilyen módon nem lépnek fel támadólag, sőt lehet hogy nem is a tüntető tömeg részei. Idős , beteg emberek, gyerekek is voltak ott, sokszor csak a szerencsén múlt, hogy nem sérültek meg. A miért volt ott típusú cinikus beszólás nem mentesíti a szakszerűtlenül fellépő, és tudatosan súlyos bűncselekményeket elkövető rendőröket, akkor sem, ha parancsra cselekedtek.
    Az, hogy azonosító nélkül lettek kivezényelve egyértelműsítette, hogy törvénytelen akciót fogynak végrehajtani. A fideszes képviselő véresre verése mi volt, ha nem egyértelmű túlkapás és erő fitogtatás ? Ha nem kapnak rá engedélyt ezt saját elhatározásból egyik rendőr sem merte volna megtenni, ez gondolom mindenki számára világos.
    Az pedig egyáltalán nem érdekes, hogy a rendőrök milyen sérüléseket szenvedtek az előző napokban. Ez nem adok-kapok és bosszút állok játék. Aki ezt nem érti, javaslom nézze meg a Hetedik című filmet.
  • Tetsuo
    #18
    A kuruc.info-n tobb igazsag van, mint amit apad valaha mondott neked. Mert O valoszuleg ugyanazt mondta az '56-os forradalom aldozatairol, azert van ilyen beteg, bolsevista vilagnezeted.
    Az igazi bunosok, biszku, matsik, csermanek, lenin-fiuk, AVH stb. persze nem erdekel. Azokban az esetekben szemet hunynal, hiszen ok a szemedben (ahogy osod tanitotta) pozitiv dolgot cselekedtek, a magyar nemzetet tiportak.
    Csakhogy, amig a mult bunosei nem bunhodnek a tettekert, addig nem lesz rend soha, mert az a tarsadalom nem var el igazsagot es a demokracia neveben diktatura lesz vagy anarchia.
    A rend es a jo fogalmak pedig nem viszonyitas kerdese libsi modra, hanem minden emberi tarsadalom alapja es orokervenyu. A baj az, hogy nem tanulunk a multbol, elferditjuk annak tenyeit es ujra meg ujra tapasztalunk a sajat karunkon.

    Az, hogy egy mentoautobol lopnak egy GPS keszuleket kurvara nem egyenlo azzal, hogy valaki tuntet az aktualis politikai erok ellen. Eg es fold. Az egyik cselekedet elkovetojeben szandek van arra, hogy rosszabb legyen a kornyezete, leszarva masokat... mig a tunteto jobba karja azt tenni, megha rossz uton jar is.
    A "randalirozas" minden olyan tuntetesen megfigyelheto, ahol tenyleges uralkodo rendszer elleni tuntetesrol van szo es nem valami kamu liberalis nemzetromboloasrol, ugyanis mig az utobbit az urakodo cionista eszme tamogatja, addig a tenyleges felebreszto felhivasokat brutalis korulmenyek kozott nyomjak el a vilag osszes nagy "demokraciajaban". Nezzel meg egy G8, Bilderberg csoport vagy bankrendszer elleni tuntetest.
    Ha egy picit is tajekozodtal volna a 2006-os esemenyekrol, akkor tudnad, hogy amit annakidejen a kuruc.info lekozolt, azt kesobb sok mas hirforras is lekozolte ill. az alapjan indultak oknyomozasok. Igy rengeteg bizonyitek is lett, ami alapjan iteltek el rendoroket.
    Az is feltunhetett volna, hogy ebben az esetben (is) a fejetol buzlott a hal, vagyis a legmagasabb rangu rendorok, politikusok es ugyeszek is erintettek voltak (erintve vannak), igy nyilvan szubjetiv, amit ok es a veluk egy valyubol taplalkozo nemzetellenes media allitanak.

    Dehat en nem akarlak folvilagositani, nem akarom megvaltoztatni a velemenyed, csupan reagaltam, mert folhaborito a muveletlenseget es ahogyan megis ontod az ostobasagokat valoszinuleg egyfajta rombolo, demagog propagandat folytatva.
  • Narxis
    #17
    Akkor legyél te is fogva tartott. :D
  • Tinman #16
    Ma Magyarországon egyetlen fogva tartott 1 éves eltartásának összege több mint 3 000 000 forint (vagyis az egy fogvatartottra eső havi költség 250 000 forint)!

    Informatikában dolgozom napi 9-10 órát. Álmomban nem keresek ennyit!
  • thrawnguru
    #15
    Egyetértek... Minek ide 10-12 év dutyi? Hogy addig a mi adónkból éljenek kényelmesen? Ezek még 2 menüből is válogathatnak a börtönben kajáláskor... Levágni a kezét, és garantáltan nem lop többet!
  • Cat #14
    "semmilyen elfogadható ok nem volt arra, hogy gumilövedékkel lőjenek"

    Azért azt ne felejtsük el, hogy a gumilövedékeket kilövő puskákat csak az MTV székház ostroma után vették elő a raktárból.
  • aaaaa
    #13
    ÁÁÁ nem. Csak kitalálta magának az a pár ember, aki megvakult, biztos magukat lőtték fejbe gumilövedékkel, különben is egy gaz nácifasista volt mind valószínűleg... Keress rá, hogy hányan sérültek meg. Hagyjuk már, ezt a csak a bűnösöket verték össze hazugságot. Kapott ott mindenki, aki épp arra járt, a golyó nem válogat. Persze miért ment oda, meg miért lakott ott. Nem a távolság számít, hanem az, hogy semmilyen elfogadható ok nem volt arra, hogy gumilövedékkel lőjenek. Máshogy is meg lehetett volna fékezni az embereket, jóval kevesebb maradandó sérülést okozva. Másrészt nem adhattak volna le célzott lövéseket az emberek fejére, amit megtettek, látva a sérülteket. Ha pedig "véletlenül" sikerült" ennyi embernek fejsérülést okozni, akkor alkalmatlanok a feladatukra, tanuljanak meg célozni előbb a rendőrök, vagy szereljenek le , ha ennyire nem megy. A földön fekvő megbilincselt emberek rugdosásáról meg több videó is van, Kuruc nélkül is. Persze erről is a gaz nácik tehetnek, ha nem videózták volna le, akkor ugye meg sem történt volna.
  • teddybear
    #12
    "Emberek szemét célzottan többszáz méterről gumilövedékkel kilőni"

    Ez igen! A kuruttyinfón olvastad ugye?
    Gumilövedékkel eltalálni valakit marha nehéz. Nem többszáz méterről, hanem egy-két tucatról is. Messzebb ugyanis nemigen repül. Akit meg ezzel lőnek pofán, az ott őrjöng a rohamrendőrök előtt. Persze a tárgyaláson "békés bámészkodó"-nak vallja mindegyik magát.

    Persze, ha valaki most szervezne egy hasonló tüntetést, te élessel lövetnél közéjük.
  • teddybear
    #11
    Te rendkívüli módon rajongsz Horthyért.

    Azt tudod, hogy hasonló helyzetben Horthy csendőrei élessel lőttek a tüntetők közé? Például a Véres Vasárnapon?
  • Lack
    #10
    Nyilvános kézlevágás, közvetítse a tv is, a kábeltolvaj cigányoknak, meg áram általi halál, vagy karóbahúzás, felakasztás, annyi lámpaoszlop van az országban...

    Csak az a baj, hogy mindenki ezeket a munkakerülő, élősködő, dögevő férgeket védi, gyengék a törvények.
  • aaaaa
    #9
    Ha sok a randalírozó, akkor azokat kell elkapni, akik csinálják a balhét, nem azt, aki épp ott van és bámészkodik, nem is csinál semmit, ellenben könnyen el lehet kapni. Persze a balhésokat biztos jóval nehezebb kiszedni a tömegből, mert ők felkészültek, veszélyesek, és óvatosabbak.
    A tüntetések kicsit más téma, mint a békésen intézkedő rendőrök megtámadása kaszával. Ahogy a tüntetők ellen a végletekig tudták szigorítani a törvényeket, a köztörvényes támadók ellen is meg lehetne tenni, és ami a fontosabb alkalmazni is, függetlenül a támadó származásától.
  • sanyicks
    #8
    persze hogy rendőröket ítéltek el többet, mert ők támadtak...
  • danesz234
    #7
    Én több jogot adnék a rendőröknek már nem azért. A nagy demokrácia hazájában az USA-ban is ha a rendőr megállít igazoltatni amíg nem szólít fel hogy szállj ki a kocsiból addig a seggeden ülsz és meg se gondolod hogy kapával kaszával nekiess. A 2006-os cirkuszhoz meg persze voltak sokan akik véletlenül kerültek bele a tömegbe de egy csomó randalírozó is volt közben. Arról nem lehetett hallani hogy a kődobáló emberkéket vagy akik kordont építettek elítélték volna. A büntetés felemelésével viszont egyetértek veled mivel vérlázító hogy egyáltalán ilyen ma megtörténhet az országban.
  • aaaaa
    #6
    Emberek szemét célzottan többszáz méterről gumilövedékkel kilőni, mi ha nem bűncselekmény ? Csak azt ne mondd, nem lett volna más megoldás a tüntetők megfékezésére. Persze lőhettek volna éles lövedékkel is , vagy dobhattak volna kézigránátot is a tüntető tömegbe... Köszönjük meg, hogy nem tették ?
  • aaaaa
    #5
    Az egy teljesen más történet. Ott a rendőrök szó nélkül nekiestek teljesen ártatlan embereknek is. Bizonyított, hogy emberek százait ért súlyos sérelem, vagy maradandó sérülés a rendőrök akciója miatt, olyanoknak is, akiknek valóban semmi köze sem volt a tüntetéshez. Kár ferdítened... Talán volt is alapja a elítéléseknek. Nézz meg csak pár videót, mit műveltek védekezésre képtelen emberekkel. Egy rendőr nem verhet meg senkit bosszúból. Ez önbíráskodás, amit a civileknek is büntetnek. Egy feladta van, ártalmatlanná tenni és elfogni a támadóját. A földön fekvő embert megrugdosni bűncselekmény, és kiemelten az, ha ezt hivatalos személy követi el. A megbilincselt tömeggyilkost sem lehet fejbe lőni ha már benn ül a rendőrautóban, bármennyire is ellenszenves az intézkedő rendőrnek.
    Másrészt a szándékosan azonosító nélküli akcióik egyértelműsítették számukra, hogy nem lesznek felelősségre vonhatók bármit is művelnek.
  • teddybear
    #4
    Ha a hivatalos személyek elleni erőszakot ilyen komolyan büntetnék, az itt sünöző társaság epét okádna egyből. Emlékszetek a 2006-os cirkuszra? Meg arra, hogy mennyi "ártatlan, éppen csak arra sétáló" személy volt?
    Végül több rendőrt ítéltek el, mint tüntetőt.
  • aaaaa
    #3
    Régen, ha valaki katonai területre merészkedett, bármilyen célból, felszólítás után lelőtték a francba. Normális országokban a mai napig így van. Senkit nem érdekelt, hogy ez mennyire demokratikus, de mindenki tudta, ezzel nem jó játszani, mert könnyen az életébe kerülhet. Ha a mentők, tűzoltók, járműveinek megrongálásáért is indulásból 10-15 év járna, és nem egyszerű lopásként kezelnék az esetet, szerintem azért többen elgondolkodnának.
    A képviselőknek is inkább a közfeladatokat ellátó személyek, illetve eszközök ellen elkövetett bűncselekmények büntetésének maximális szigorításával kellene foglalkozni, nem csak egy új GPS-t vásárolni.
  • KRTuning
    #2
    Mérákkú lé lezsnek rássistázva! Bezzeg más UNIÓS országban helyben agyonverik őket, így félnek a rendőröktől ezek a tetvek, nemhogy nekik mennek. Köszönjük narancsvérűek. Ti rájuk én meg a BÜDÖS KURVA ANYÁTOKra szavazok legközelebb.
  • uniu
    #1
    Biztosan nem "integrálódásra vágyó" cigányok voltak.
    Remélem ez a mentaautó lenne szolgálatban, ha majd neki lesz rá szüksége.

    Mindeni jól tudja, hogy ezek az esetek amelyek nagy részét a sajtó elhallgatja de ennek ellenére naponta vannak ilyen hírek, csak a jéghegy csúcsa.

    Miért impotens ennyire a rendőrség ?