GRID 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,olyan kérdésem volna hogy a játék mentését hol találom meg?

Szabi
a játék és minden dlc -40%-os akcióban van Steam-en még ~8órán át

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi

arty
hol vetted 10 fontért??

Forza.

jetblack
En mar banom azt a 10 fontot amit kifizettem a jatekert mert a multi leirhatatlanul szar ..... a single unalmas egy pre-alpha jateknak erzem :S

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Ennek kapcsán (és igazából az F1 2012 sok patch-e miatt is) megfordult a fejemben, hogy azért csináljak, hogy szívassák a warezosokat. És jól teszik <#rolleyes>

jetblack
We've just released a PC patch via Steam that will grant everyone that owns GRID 2 with a FREE Drift car, the Chevrolet "Tyler McQuarrie" Camaro.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Gabisan666
nem megy a multi,tegnap meg lazan nyomtuk ejjel....

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

JohnnyNapalm
remek játék, de erre a sok pofázásra nincs valami patch? 😄

Szabi
elérhetõ már steam-en a Super Modified DLC és automatán letölti a 5Zigen Honda Civic-et, beteg egy dög 😄

Szabi

Szabi
PS3-ra ma jön a Super Modified dlc

Auto Gallery Nissan Skyline GT-R (R32)
Tomei Cusco Subaru Impreza WRX STI
Mazda RX-7 PANSPEED
5ZIGEN Honda Civic Super Modified

az ára 5.99 usd

de a civic ingyenes

RatBaG
- LiveRoutes now appear in playlists more often.

a másik amit nem értek, hogy brands hatch hosszabb verzióját miért nem adta be még egyszer sem.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
June 21st - PC

- Fixed an issue with Hong Kong that was causing issues with frame rate.
- Pausing the game for an extended period causes proximity arrows to remain on screen after unpausing., this has now been fixed.
- Fixed an issue with the PC Benchmarking tool where control of the car was given incorrectly.
- Fixed livery issues, all colours should now display correctly.
- When upgrading a car online no visual cue was given, this has been corrected.
- Fixed an issue regarding host migration.
- Fixed an issue where transitioning straight from purchasing a livery to an online lobby causes the livery to be reset.
- LiveRoutes now appear in playlists more often.
- Fixed an issue where upon completing a vehicle challenge the vehicle appears in the garage but is not in the custom livery the player has created.
- Fixed camera issue within garage 1.
- Fixed an audio issue on the results screen.
- Fixed an issue with NVIDIA Surround that caused cars to become cut off in split screen and custom events.
- Fixed an issue with music cutting out early.
- Fixed audio issue with Engineer incorrectly saying that you’ve come first after winning round 1 or 2 in a faceoff event.
- Cars acquired from successfully completed Vehicle Challenges are now marked as "NEW" on the Vehicle Select screen afterwards.
- Previous Race Results Reversed order will place players in the grid based on their overall score in multi round events, not the previous race results.
- Miscellaneous: many various tracks / car geometry, stability, string, UI and difficulty balancing fixes.

arty
nabasszus 😊)

mindegy, ez nekem ennyit nem ér, jó lesz "majdegyszer".

Forza.

Szabi
#282 és nyitogasd le a válaszolt részeket 😄

egyébként azon az oldalon €19.89 😄

arty
és szóltál??? 😄

egyébként day1 lehet beleugrottam volna és a wrzdemo alapján meg is bántam volna... ugyhogy örülök, hogy vagy nem volt infom a helyrõl vagy csak elsiklottam az info felett 😊

Forza.

Szabi
megjelenés napján vettem ennyiért 😄

arty
grid 2 steamkulcs, 20eur

(eddig csak ms pontot vettem az oldalról, azzal nem volt gond)

Forza.

Sorry, megoldódott... 😊
Elkezdtem a GRID 2-t. Career módban az elsõ monitoron lévõ összes futamot végigvittem elsõ helyen, objectives-t mindhármat teljesítettem, 10500fanom van. Mégsem enged következõ futamokat. Miért nem?
RatBaG
megjött a brutális méretû, 22 mb-os patch. gyakorlatilag semmi sincs benne, amit tényleg vártunk.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
jaja, bízzunk benne 😊

RatBaG
azt olvastam, hogy a pc-s online chat is tervben van.
remélem ez nem azt jelenti, hogy még hónapokig várhatunk rá.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
valószínû holnap jön végre frissítés, hétfõn meg dlc infók

remélem jön beszéd teljes kikapcsolás funkció 😄

RatBaG
DAFUQ

Per Aspera Ad Inferi.

arty
mindenbõl pay2win-t csinálnak ...

Forza.

Szabi
egy hete van már unlock csomag steam-en :-/

RatBaG
nem tudom, hogy bug vagy cheat, de elõbb kicsit meglepõdtem, mikor egy lvl 17 és lvl 12-es tag indianapolis endurance tier 4-ben lazán kiválasztották a königsegg-t, és azzal is tolták a versenyt... <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

davis98

nickname: doki09

jetblack
Csak nekem van szerencsem hogy minden balfasz aki nem tud vezetni annyit csinal neme egyszeruseggel hogy felken a falra semmi tobb elso 5 verseny alatt 5 ilyen ember alsohangon .....

davis98

nickname: doki09

ha nem GRID 2 lenne a topik neve simán Burnout Paradise lehetne.
arty
😄

Forza.

RatBaG
francba! eddig tartott a titkos racing style, amit a men in blackbõl lestem el... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi

...
<#idiota>

Nem elég, hogy egy mocskos kör is, de legalább átengedett:

Gis80s
1-2 apróság javítva 😊

BMW 320 WTCC - Michelisz Norbert - 1.1

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

a mentést hogyan lehet törölni, hogy a profil se látszódjon játékon belül belépésnél?
Shiver
még mindig lehet csatlakozni a "grid 2 hun" csoporthoz steamen aki nem tudná. azon belül administrátorra rákatt és fel tudtok venni friendsnek, aztán majd a groupba be tudlak tenni.

A felhők felett mindig süt a nap

Szabi
néha nálam is, de alt-enterrel kirakja teljesbe és automatán visszarakja 1080p-be

Nem az a baj hogy ablak módban megy, hanem hogy nem fullHD ban indul el.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Mikiller
Eredeti játék? Milyen gamepad? (Nekem nem eredeti de megjegyzi)
Ha eredeti, nem lehet, hogy steam-ben valami írásvédett? Vagy maga a játék mappa írásvédett és nem tudja elmenteni a beállítást.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Szabi
na ezért vettem xbox gémpadot, formailag utálom (bár már megszoktam), viszont tökéletes vele minden játék alapból 😄

Lacee86
Sajnos nem. Próbáltam, de nem reagál a gamepadra az elején. Utána a menüben már lehet vele mozogni, viszont az átállított dolgokat visszateszi alapértelmezettre.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

RatBaG
nem az a gond, mint anno a dirt 3-ban, hogy a menü legelején nem a gamepaddal okézod le, hanem entert nyomsz?

Per Aspera Ad Inferi.

Lacee86
Nekem a gamepad beállításokat nem jegyzi meg sosem. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szabi
<#eljen>

Janihunk: alt+enter 😊

Hogy lehet azt beállítani hogy fiullHD ba induljon alapból? Mert mindig az asztal felbontásában indul 1280x720 és elég zavaró hogy belépve mindig állítgatni kell.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.