GRID 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ezért írtam, hogy az akar lenni, de nagyon nem sikerült annak 😄

"Nulla tenaci invia est via"

arty
csíterek ettõl még vannak, max a jóhiszemû moddereket sikerült kinyírni vele 😄

Forza.

Mayorpapa
én pc-n játszom, billentyûzettel, erre is van valami megoldás?
a csalás elleni védelmet még meg is érteném, de ezzel elveszik a lehetõséget attól is, aki csak offline akar játszani. Gyakorlatilag még egy kameranézet modot se lehet berakni, vagy pl. kicseréltem pár fájlt, hogy ne legyen intro, erre nem ment a játék 😞 gáz...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Szabi
- csalás elleni védelem akar lenni
- lehet mozgatni a kamerát, gémpadon pl. a jobboldali karral

Mayorpapa
azóta kijött a 0.4-es változat is!
MÁS. Miért van az, hogy bármit módosítok a játék fájljain (kivéve festések), utána már nem hajlandó elmenteni a játékállást? Így gyakorlatilag moddolhatatlan a játék 😞
MÁS. A játék készítõi komolyan gondolták, hogy úgy módosítsak a festésen, kerekeken stb, hogy közben nem látom a kocsit teljesen, csak szembõl egy motorháztetõt? Nem lehet ezt valahogy javítani, hogy egy totál képet kapjak a kocsiról, miközben módosítgatom?
Köszönöm annak, aki válaszol!!!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Bayetas Mod v0.3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GRID2 BayetasMod 0.3 PC - GRID2 Bayeta's Immersive Mod by Milincho
BayetasMod tested in a Fanatec GT2 Wheel (FW 756 - 600º😉

Completed cars:

Ford Mustang Mach 1 Twister Special

This mod features:

New physics and car settings/handling for higher realism
Immersive Camera Views
TrackIR support
No Intro logo videos
No Engineer speech during the race
Realistic used tyres textures
Auto reset remover (free roaming)
HQ Settings
Mayorpapa
foglakozik itt valaki autó festésekkel? érdekelne, hogy hova menti a játékban elkészített festéseket, illetve az is érdekelne, hogy ha berakok egy festést, az miért nem jelenik meg? (a "livery_00" mappába berakott festés megjelenik, de a "livery_user" mappába berakott festés nem jelenik meg).

Mayorpapa
még egy kérdés: hol tárolja a játék a dlc autók fájljait? (ki akarnék cserélni egy livery-t)

Mayorpapa
közben megtaláltam...lehet törölni mindkét hozzászólásomat!

Mayorpapa
sziasztok! meg tudná valaki mondani nekem hogyan kell ebben csak egy quick race-t menni? tehát a karrieren kívül lehet menni "csak úgy" egy - két kört bármelyik pályán bármelyik autóval?

RatBaG
na ezt is totál felesleges megvenni, playlist rotációba úgyse kerül be, custombe meg senki se jár...

Per Aspera Ad Inferi.

arty
lassan a játék árába kerül 1-1 addon ....

Forza.

Szabi
Spa-Francorchamps Track Pack 7 Euroért..... <#wilting>

Szabi
ma jön a Spa dlc

Szabi
tegnap jött valami frissítés.. de még mindig nem sikerült elárulni hogy mi változott 😄D

viszont az új fájlokba spa_francorchamps és bathurst szövegek vannak

arty
DD-ben aligha lehet ilyen megkötést hozni 😊

max ha haverokkal nyomod 😉

Forza.

WinT
Hát nem azt, hogy a 12 versenyzõbõl 6 szembõl próbál agyonzúzni, éppen elég oldalra meg hátulra figyelni.
arty
DD-ben .... te mégis mit vársz??? 😄DD

Forza.

WinT
Na akkor most hivatalosan is dögöljön meg az összes impotens nyomorék amelyiknek Demolition Derbyben az a játék, hogy forgalommal szemben rommátorpedózza a normálisan játszani próbáló pilótákat.
Szabi
jöttek új acsik, a lényeges infók belõle: Spa-Francorchamps, Bathurst, Pagani Zonda Revolución, Koenigsegg CCGT <#finom>

bpeti72
köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Szabi
alt+enter 😄

bpeti72
sziasztok
Tud valaki arra valamit hogy mikor indítom a játékot miért ablakban nyílik meg, és miért fagy le miután beállítom a teljes képernyõre? Volt valakinek hasonló?
köszi

Szabi
elméletileg még ebben a hónapban jön a spa dlc

Szabi
<#fejvakaras>

arty
JA, marhajó. Kellemesen szaggat tõle a scrollozás.

Forza.

Jó lett az oldalsó wallpaper, grat!
Szabi
<#eljen>

TBTPumpa
Drága! <#idiota>

Itt olcsóbb!

Grid 2 (+ Indycar DLC + poszter)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
4600ft-ért van már steam-es kulcs!

Szabi
16játszó magyar van a barátlistámon... szerintem összelehetne hozni privát háziversenyeket 😊

RatBaG
kár , hogy nincsenek ilyen "márka kupás" versenyek, ahol mindenki kötelezõen egy típussal megy.
most ha nem sokkal bénábbak ellen mész, akkor szinte muszáj vagy az adott tier legjobb kocsiját választani, mert egyébként esélyed sincs, hiába vagy jó. így kimarad egy csomó érdekes autó. pl az NSX-el se mentem 2-3 versenynél többet.

egyébként mire kijön a patch a beépített anticheattel, meg a maradék dlc-k, addigra teljesen halott lesz a multi.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
pár tuningolt járgányom 😄

Szabi
hihetetlen, hogy még nincs se videó se lista a tuningokról.. :-/

Gis80s
Királyság...köszi, csak jobb így, mint angolul 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

bpeti72
Nekem is xarakodik valamiért. Mindig ablakban indul és mikor beállítom a teljes képernyõt rányomok az elfogadásra utána le fagy az egész . Ati kártyám van.

Gis80s
Én az alábbi "összetevõket" nézném meg a helyedben...
1. Direct X
2. Visual C++
3. videókártya driver

Szerintem ezek közül valamelyik megoldja a gondodat. <#papakacsint>

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Sziasztok! Nekem indításkor ezt írja ki a játék:
"Az alkalmazás nem tudott megfelelõen elindulni (0xc0000142). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra.
Mi a hiba?
RatBaG
lesz bathurs?! omfg!!! <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
#753 vagy a fejléckép alatt a készülõ dlc-k link.. 😄

RatBaG
a következõ dlc állítólag valami új pálya+kocsi lesz...

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
pack, de a Civic ingyen jár 😄

én egy újabb nagy akcióra tartogatom a steam wallet-ben a zsetonokat.. hátha hamarosan újra akciós lesz.. teljes árat nem adok egyik dlc-re se.. 😄

LeventeV
Szerintetek melyik DLC-t érdemesebb megvenni?
A Nissan Skyline R35-öt, vagy azt a pack-ot amiben a Mazda/Subaru/Civic/Skyline R32 négyes van?

Illetve ezeket az autókat lehet Single Playerben is használni?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RatBaG
szólhattál volna bmeg 😄
csak arról volt szó, hogy bekerült, aztán kivették.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
igen, hétfõn 😄

RatBaG
úgy tûnik hogy élesítették a demo derbyt...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
jó, ho végre ismét vannak zászlók. így legalább még egyszerûbb kiszûrni a csalókat.
bejön az orosz gyerek, elsõ versenyen yas marina egyenesben a full ugyanolyan corvette-el kb úgy gyorsult le, mintha ageraval ment volna...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
na legalább a mentésem megmaradt, mûködött a felhõ.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
passz, még nem próbáltam õket, csak volt 2euro steam wallettemben a kártyák eladásából :'DD