GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Vagy próbáld ki elösször az óra melletti steam ikonon a beállítás menüben a felhőket kikapcsolni ideiglenessen.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.12.25. 20:47:59
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Wot: Totti93
Nem szigorúan a játékkal kapcsolatos...
FaceTrackNoirral kapcsolatosan tud esetleg valaki segíteni?
Beállítás megvan, de mégsem tudok életre kelteni a játékban.
Aki tudna segíteni, legyen kedves megkeresni privátban.
Előre is köszönöm!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Már csak a multis achievment-ek vannak hátra, ha valaki még játszik a játékkal és van kedve multizni, az írjon légy szíves.
Köszi! :)
most a plusz 18% os energiafogyasztáson gondolkodok hogy elég e a 450-es táp ha van bent 4vinyó meg egy buíró:)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
grid2 sountrack 20 szám ingyé..
"Nulla tenaci invia est via"
Letöltöttem a roncsderbis dlct de gondolom az a hangot nem tesz rendbe.
Le lehet szedni valahonnan a frissítést?
SpeedDeamon eredményei még itt is fejbevágóak:)
Fent vagy steamen nálam vagy játszol még ezzel a játékkal a world mellett?
http://steamcommunity.com/id/robokutya/
ha nem csekkolj legalább te is felkerülsz a listába.
állitólag a Microsoft oldaláról letöltött DX11 megoldotta valakinél a hanghibát
állitólag a Microsoft oldaláról letöltött DX11 megoldotta valakinél a hanghibát
Elkezdtem vele egy kicsit játszogatni
Viszont van egy über problémám vele
A hang recseg mit atom van rá valami megoldás?
Nekem olyan problémám van, hogy a menüben nem mindíg látom a kiírásokat, mert a kamera nem azt mutatja ahova esetleg írnom vagy klikkelnem kellene, hanem csak a játékon belüli "laptom monitor" tetejét. És hát nem mindíg tudom hogy mit is csinálok. Valaki tudna megoldást??

Célunk, hogy megfelelõ létszám esetén, privát (roncsderby mentes) gurulásokat napi szinten folyamatosan, és késõbbiekben akár bajnokságokat indítsunk. Kötelezettség nincs, mindenki egyformán számít!
Csatlakozz hozzánk, ha van kedved.
Itt megtalálsz rólunk mindent:
http://itcafe.hu/tema/grid_2/friss.html"

steamen nemrég a full dlc pakk 3000ft volt (nem volt idõm beírni, mobil appban láttam meg ésmár csak 15 perc volt az akciobol)
Forza.
illetve online versenynél nem lehet beletenni gépet ellenfélnek még pluszba?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert itt elég kevés adat van a GRID egy mentéseihez képest.<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy órán belül Win 7 újratelepítés lesz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
playlistbe úgyse kerül be, tehát senki se fog rajta menni. <#rinya>#rinya>
Per Aspera Ad Inferi.
Forza.
és mint kiderült megjelent a Classic GRID Pack és a Bathurst Track Pack dlc is még 12.én :D
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Intel Promo kulcsokat szórnak az indonéziaiak 3.5 euro alatt hozzá lehet jutni egy cd kulcshoz.
Szereztem is 1-et 2.21 euroért <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Next PC upgrade: 2022
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)