Death Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Persze olyan kiadotol aki nem irrealisan dragan nyomja be a free2play fejleszteseket.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
de a verseny kiralynak tunik kivancsi leszek a multira
A DM az nem tetszik, de a verseny és az upgrade rendszer jónak tûnik.
Remedy DR faszbuk oldala szerint már csak pár óra és kijön steam-re.
"The trees move. Do you not see it?"
Már csak egy interstate feldolgozás kell és én többet nem kérek feldolgozást
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Warez ne lenne ebbõl? Az is fent lesz már ma este, legkésõbb holnap. Mondjuk az online miatt lehet megéri megvenni. 2500 Ft körül számoltam az árát, az nem olyan vészes.
Regards,
Ha nagyon nem lesz, lehet hogy megér 2300 Ft-ot nekem...
Þór vígi þessi rúnar
régi kedvencem
remélem a remake is jó lesz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
WHY NO PRE-ORDER???!!! I NEED TO GIVE YOU MY MONEY RIGHT NOW!!!
TheBrowndExperience 5 órával ezelõtt 13
Don't worry - I can give us your money in less then 24 hours 😊
RemedyGames válasz a következõre: TheBrowndExperience 5 órával ezelõtt 9
😄D
Parasite Eve 2, best game EVER!