126
Death Rally
  • gvarga12
    aha akkor jatszatok vele ha van :)
  • Maxtreme
    van, de:
    - nálam van "csepp" akadálya :D
    - Ebben a játékban az engem nem is érdekelt a többjátékos mód. Ha multizni akarok, valami komolyabbat szedek elő. :)
  • Carlos
    van benne
  • gvarga12
    en hulye azt hittem lesz benne multi...
  • Maxtreme
    nálam del lett a sorsa 86%nál. megvolt minden autóm, 3at (az utolsót is beleértve) maxra fejlesztettem.
    Innentől már nem volt kedvem ugyanazon az 5 pályán menni még vagy 500 kört. (megjegyzem DM-et 1x sem tudtam nyerni még a legfullosabb autóval se)
  • Fpocok
  • fery02
    Na ezeket most nagyon jó, hogy megemlítetted. Köszi szépen!
    Gamepadon, ha gázt nem lehet ravaszra állítani, akkor lehet én se gondolkozok tovább megvételén... majd ha lesz jó androidos telóm, esetleg azon majd csapatom. :)
  • IXEMGabeo
    amúgy nagyon nagyon korrekt remake lett, ugyanúgy az Advisert, kell megverni, kicsit szebb tálalásban élvezhető és ez a lényeg...;)
  • IXEMGabeo
    majd a D betűs kocsi lesz ütős ahogy láttam, arra mindent ráfejlesztek és leverem:D
  • Carlos
    igen, hardon nagyon meglép a "hős" autó. Általában azokon kinyirok mindenkit rajta kivül és második leszek. :(
    A körszámot énis keveslem. Simán lehetne legalább 5.
  • IXEMGabeo
    Nehéz letenni ezt a game-t, már 55%-ig elvittem és már a Wraith nevű járgánynál tartok (ami nem is kedvenc)...

Pályák egész jók, csak rövidek és kevés a kör szám. Nyugodtan lehetne 6 körös, mint a régiben majd a nagyobb küzdelmek 9 körösek esetleg. Nem baj így is jó, mivel a fegyverek és a fejlesztések igencsak változatosak (Sniper ütős csak pontosnak kell lenni) a lángszóró is nagyon aprít csak ott a nagy távolságnál használhatatlan a fegyver, a golyószóró az optimális fegyver tulajdonképp eddig, amiket tapasztaltam. Beginner, Easy és Medium futamokat sikerült már nyerni elég sokat, hardot még nem nagyon
  • Maxtreme
    A fejlesztőknek nem volt ideje texturát rajzolni?
  • gvarga12
    LOL utolso palya

• Carlos
    A missile nagyon jó. "hőkövető" egy range-en belül.
  • arty
    +1, mindre.

- gamepadon egykaros a járműirányítás, ez atomgáz.
    - a kamera túlságosan rá van közelítve a pályára.

már értem miért nem volt demo :/ jó, hogy nem vettem meg látatlanban.
  • gvarga12
    majd ha unom mar akkor kihuzom a maradek fegyot is de nekem langos meg a rail az eleg
  • Carlos
    jaja.
    Azért amig minden járgányt meg fegyót felhúzol maxra, plussz acsik... elvan az ember.
  • gvarga12
    latod latod en keszultem tegnap jol bevasaroltam
    hal krumpli sul a sutoben joghurtos kapros martas kesz
    zoldseg parolva
    12 kg dinnye behutve :)

game fullos meg az achievmenteket befejezem aztan remelem multi :)
  • Maxtreme
    armageddon Riders! :D (cluth) Az pont ilyen. Jó kis agymenős carmageddon feeling :D
  • Carlos
    Nekem sem volt mostanában semmi.
    Pedig kerestem ilyen kis fejlesztgetős autós lövöldözőst, de az amit találtam szar volt.
  • Maxtreme
    jaja :D Hiába van rengeteg hibája, akkor is játszatja magát :D
    Utoljára az Armageddon Riders-el voltam gy autósok közül h nem bírtam letenni
  • Maxtreme
    jah, bazd azt nem is figyeltem :DD
  • Carlos
    túl addiktiv. :)
    De most rápihenek, mert ebédet kéne csinálni.
  • ratgab
    Nem fog így hamar vége lenni, hogy egy szuszra toljátok?
  • Carlos
    Nagy tapasztalat, ki is van irva a Statistics-ben... :)
    Új vas:
  • Maxtreme
    Egy fegyver max 9-es szintig fejleszthető (tapasztalat)
  • Carlos
    Majd lesz azis.
    Akinek meg az irányítás a gond, az fejlessze a handlinget.
    Az elején mit össze szenvedtem az új autóval amit most unlockoltam. Aztán fejlesztem és már egész jól irányítható.
  • Maxtreme
    Mondjuk egy teherbevert grafikont, vagy leírást rohadt nehéz lett volna csinálni fegyver upgradehez.. :)
    Így aztán az ember csak fejleszt a nagyvilágba. :)
  • Carlos
    No fegyver upgrade, sniper:

nagyobb tárkapacitás, amikor armort veszel fel nem +1 lövést kapsz, hanem 2-t. És egy picit nagyobbat sebez.
  • IXEMGabeo

• Carlos
    nekem nem jött be...
    Majd a rakéta lesz a süti szerintem. Addig meg sniper. Irgalmatlant sebez messziről is. A lángoshoz közel kell menni és az arcodba rakja az aknát. :)
  • gvarga12
    jo ez most is csak a multit eleg nehezen adja be
    en a langszorora eskuszom
  • fery02
    Bal oldalt a neveknél: Barry Wheeler :D

Jó fej srácok ezek a Remedy-sek tényleg. :)
    Kár, hogy nem merek most kiadni rá 2000-et, mert erős kétségeim vannak a játékkal kapcsolatban (a klaszsikus Death Rally-t nem ismerem), "ledemózni" meg most nincs kedvem... év végén is jó lesz majd ez fillérekért.
  • Carlos
    Én itt tartok:
  • Carlos
    Pontosan. Én most hummerral tolom.
    Általában lemaradok és szépen kilövöldözöm az embereket. Felfejlesztem a fegyókat és átállok egy másik kocsira. Gyüjtöm az upgrade-eket.

Amúgy szerintem ezt majd patch-elik.
  • Maxtreme
    Jelenleg itt tartok a fejlesztgetésben.

Így már van esély versenyt nyerni. De a játék elején....pfff.. lehetetlen.
  • Maxtreme
    igen igen, ezt el is felejtettem. Teszem azt kapsz egy új autót, de mivel még nincs upgradelve, ezért több mint valószínű lassabb és gyengébb páncélzattal bír mint a jelenlegid. Esélyed nincs arra hogy pénzt gyűjts a fejlesztésére (mert mondjuk addig én nem biztos hogy használni szeretném amíg gyenge) mert rá vagy kényszerítve h elkúrd a pénzt.
  • Carlos
    igen, nekem is az a kérdésem, hogy a fegyvert minek fejleszteni. Továbbá nem lehet tartalékolni pénzt.
    Ha fullos az autód (hummer) és nem akarod fejleszteni a fegyvert, akkor nem tudsz továbbmenni a pályaválasztó screenre.
    Vagy csak én nem találtam meg. :)
  • ToCsEk
    nos kipróbáltam én is, nekem bejön kivéve ezt a 0hps fél körön át lövöd és meghal dolog nem gyere be csak :D
  • Maxtreme
    opp 1-2 dolgot kicsit elírtam, de azért kivehető a lényeg. :D