Death Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehéz letenni ezt a game-t, már 55%-ig elvittem és már a Wraith nevû járgánynál tartok (ami nem is kedvenc)...

Pályák egész jók, csak rövidek és kevés a kör szám. Nyugodtan lehetne 6 körös, mint a régiben majd a nagyobb küzdelmek 9 körösek esetleg. Nem baj így is jó, mivel a fegyverek és a fejlesztések igencsak változatosak (Sniper ütõs csak pontosnak kell lenni) a lángszóró is nagyon aprít csak ott a nagy távolságnál használhatatlan a fegyver, a golyószóró az optimális fegyver tulajdonképp eddig, amiket tapasztaltam. Beginner, Easy és Medium futamokat sikerült már nyerni elég sokat, hardot még nem nagyon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Maxtreme
A fejlesztõknek nem volt ideje texturát rajzolni? <#banplz><#idiota>

gvarga12
LOL utolso palya

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Carlos
A missile nagyon jó. "hõkövetõ" egy range-en belül.

Þór vígi þessi rúnar

arty
+1, mindre.

- gamepadon egykaros a jármûirányítás, ez atomgáz.
- a kamera túlságosan rá van közelítve a pályára.

már értem miért nem volt demo :/ jó, hogy nem vettem meg látatlanban.

Forza.

gvarga12
majd ha unom mar akkor kihuzom a maradek fegyot is de nekem langos meg a rail az eleg

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Carlos
jaja.
Azért amig minden járgányt meg fegyót felhúzol maxra, plussz acsik... elvan az ember.

Þór vígi þessi rúnar

gvarga12
latod latod en keszultem tegnap jol bevasaroltam
hal krumpli sul a sutoben joghurtos kapros martas kesz
zoldseg parolva
12 kg dinnye behutve 😊

game fullos meg az achievmenteket befejezem aztan remelem multi 😊

Maxtreme
armageddon Riders! 😄 (cluth) Az pont ilyen. Jó kis agymenõs carmageddon feeling 😄

Carlos
Nekem sem volt mostanában semmi.
Pedig kerestem ilyen kis fejlesztgetõs autós lövöldözõst, de az amit találtam szar volt.

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
jaja 😄 Hiába van rengeteg hibája, akkor is játszatja magát 😄
Utoljára az Armageddon Riders-el voltam gy autósok közül h nem bírtam letenni <#banplz>

Maxtreme
jah, bazd azt nem is figyeltem 😄D

Carlos
túl addiktiv. 😊
De most rápihenek, mert ebédet kéne csinálni.

Þór vígi þessi rúnar

Nem fog így hamar vége lenni, hogy egy szuszra toljátok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nagy tapasztalat, ki is van irva a Statistics-ben... 😊
Új vas:

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Egy fegyver max 9-es szintig fejleszthetõ (tapasztalat)

Carlos
Majd lesz azis.
Akinek meg az irányítás a gond, az fejlessze a handlinget.
Az elején mit össze szenvedtem az új autóval amit most unlockoltam. Aztán fejlesztem és már egész jól irányítható.

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Mondjuk egy teherbevert grafikont, vagy leírást rohadt nehéz lett volna csinálni fegyver upgradehez.. 😊
Így aztán az ember csak fejleszt a nagyvilágba. 😊

Carlos
No fegyver upgrade, sniper:

nagyobb tárkapacitás, amikor armort veszel fel nem +1 lövést kapsz, hanem 2-t. És egy picit nagyobbat sebez.

Þór vígi þessi rúnar

<#wave><#vigyor2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Carlos
nekem nem jött be...
Majd a rakéta lesz a süti szerintem. Addig meg sniper. Irgalmatlant sebez messzirõl is. A lángoshoz közel kell menni és az arcodba rakja az aknát. 😊

Þór vígi þessi rúnar

gvarga12
jo ez most is csak a multit eleg nehezen adja be
en a langszorora eskuszom

fery02
Bal oldalt a neveknél: Barry Wheeler 😄

Jó fej srácok ezek a Remedy-sek tényleg. 😊
Kár, hogy nem merek most kiadni rá 2000-et, mert erõs kétségeim vannak a játékkal kapcsolatban (a klaszsikus Death Rally-t nem ismerem), "ledemózni" meg most nincs kedvem... év végén is jó lesz majd ez fillérekért.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Én itt tartok:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pontosan. Én most hummerral tolom.
Általában lemaradok és szépen kilövöldözöm az embereket. Felfejlesztem a fegyókat és átállok egy másik kocsira. Gyüjtöm az upgrade-eket.

Amúgy szerintem ezt majd patch-elik.

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Jelenleg itt tartok a fejlesztgetésben.

Így már van esély versenyt nyerni. De a játék elején....pfff.. lehetetlen.

Maxtreme
igen igen, ezt el is felejtettem. Teszem azt kapsz egy új autót, de mivel még nincs upgradelve, ezért több mint valószínû lassabb és gyengébb páncélzattal bír mint a jelenlegid. Esélyed nincs arra hogy pénzt gyûjts a fejlesztésére (mert mondjuk addig én nem biztos hogy használni szeretném amíg gyenge) mert rá vagy kényszerítve h elkúrd a pénzt.

Carlos
igen, nekem is az a kérdésem, hogy a fegyvert minek fejleszteni. Továbbá nem lehet tartalékolni pénzt.
Ha fullos az autód (hummer) és nem akarod fejleszteni a fegyvert, akkor nem tudsz továbbmenni a pályaválasztó screenre.
Vagy csak én nem találtam meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

ToCsEk
nos kipróbáltam én is, nekem bejön kivéve ezt a 0hps fél körön át lövöd és meghal dolog nem gyere be csak 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maxtreme
opp 1-2 dolgot kicsit elírtam, de azért kivehetõ a lényeg. 😄

Maxtreme
Kipróbáltam hát nem tudom. Számomra ez a játék inkább idegesítõ mint élvezhetõ.
Pár gondolat hogy mi vele a bajom:
- A gép csal. nem kicsit. Fõleg deatmachbe (az elején elhúzok 800 ponttal, meghalok, és mire odaérek a gépnek 1000 van, negyed annyi idõ alatt se. Hápersze)
- Billentyûzettel használhatatlan, nem kicsit. Gamepaddal valamivel jobb a helyzet, de nem az igazi.
- Sok pályán rohadtul nem lehet belátni a kanyarokat, és ha 1x falnak ütközöl, cseszheted az egész kört.
- Remek dolog a fegyvereket fejleszteni, de minek is? Semmiféle változást nem veszek észre a semmi különbséget. Ráköltöttem már egy vagyont a Gatling gunra, 8az 1-es szint felénél vagyok, ugye az alap 0) de nem sebez nagyobbat, nem ad több lõszert hozzá. Minek?
- ha lelõsz egy ellenfelet, és a halálán van (az életcsíkja mutatja) utána még legalább 1 percig kell lõnöd ahhoz h valóban meghalljon. Jó eséllyel erre már vég az adott pályának.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van már release!
http://www.rlslog.net/death-rally-v1-00-20-023-outlaws/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pár = már
Most pár 84 perce tolom, de szimplán kurva zseniális kis játék lett ez.

Az egy dolog, hogy nem lehet abbahagyni, de a kampány egyszerûen odaszögez. A másik pedig a multi. Hatalmas csaták vannak, ha már persze sikerül csatlakozni. Sajnos az SG csatorna valamiért nem akar mûködni, de csak rendbe lesz ez hozva.

Sokat csevegünk gvraga12-vel steamen, és neki teljesen másokat ad be (cuccok), mint nekem. Neki már aknája, lökhárítója, lézerirányzéka van, amikrõl én még csak hírbõl sem halottam. Én egyelõre a második kocsit maxoltam most ki, de még a gatling sincs meg, csak a shotgun. Az mondjuk maxon és igen hatásos.

Remek, hogy az alap fegyverrel már kell lõni, mikor fel van téve a második, mert ezt a program automatán elintézi.

Fegyver egyre erõsebb lesz. Hamarabb szétkapod vele az ellenfelet.

Vegyétek, vigyétek. 😄
Carlos
szerintem megveheted most nyugodtan
én azóta is ezzel játszom
nagyon jó

Þór vígi þessi rúnar

Smithwarden
"Ja és tényleg addiktív. Jó kis játék."
Akkor biztos hasonlo mint a regi volt. Szuperul hangzik. 😊
Az "ingyenes demot" ha lesz akkor megsasolom, utana lehet vasarlas lesz belole. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Carlos
a fegyver fejlesztése mit ad?

Þór vígi þessi rúnar

<#eljen>

gvarga12
csainaltam sg csatornat

gvarga12
nalam mar lvl 3, neha betolt de csak max 2 jatekos es az nyer akinek magasabb a szintje ...

Ez tényleg nagyon jó lett.

Irányítást igencsak szokni kell. Van kétféle kameranézet, de a pályakövetõs talán barátibb. A fejlõdés nagyon ügyesen van megoldva. V-Sync-et alapból nem támogat, de driverbõl már jó és a grafikai is pofás.

Viszon senki nem csatlakozik be játékba és nekem sem sikerül, pedig emberek ellen biztos jobb lenne, de az AI-nak sincs persze szégyelnivalója.

Felvettelek steamen: S74 vagyok.

Szerintem megérte.

Zene jó, bár fogalmam nincs ez a régié e, de adja az ívet. Ez a lényeg végülis.

Egyelõre a legelsõ kocsival nyomulok, azt felfejlesztettem maximumig és lvl2 a szint. Ja és tényleg addiktív. Jó kis játék.
gvarga12
aki steam-en jatszana felvehetne Deuvox

Carlos
Ez kibaszott jó!
DM-et nem próbáltam.

Þór vígi þessi rúnar

gvarga12
hja a grafikahoz kepest igen...

+1

Beszámoló is lesz. Ha nem ragadok oda.<#buck>

Gépigényén azért dobtam egy hátast:

Memory: 4GB RAM
Graphics: DirectX 10 compatible with 512 MB memory, or faster
DirectXŸ: 10

Kicsit durva.
gvarga12
hihetetlen addiktiv
DM idiota kergetozes 😊

Egy kis beszámoló jól esne. pl. zenék maradtak? reggelig meló sajna 😞

Carlos
Najó csorog lefelé. 😊
2000-et megér.

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Mobilon ingyen van 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás