126
Death Rally
  • Krisztiam #126
    szerintem a régi még mindig jobb.. kár, hogy nem azt csinálták meg csak jobb grafikával.. tuti sikere lett volna..
    csak annyit csináltak, hogy megy windows alatt..
  • Krisztiam #125
    jaja az 1996-os Death rally felújított változata
  • steweee
    ja, most látom hogy ez egy felújítás ?
  • steweee
    sose gondoltam volna hogy 2012-ben nyit vki ennek topicot :)

jelent meg vmi hasonló, igaz nincsenek benne fegyverek :

http://www.youtube.com/results?search_query=bang+band+racing+gameplay+pc&oq=bang+band+racing+gameplay+pc&gs_l=youtube-reduced.3...339921.342623.0.342723.16.16.0.0.0.2.144.1293.13j3.16.0...0.0...1ac.1.Vm79hw4Hxr0
  • fery02
    Elérhető a játék -90%-os akcióban Steam-en.
    Link.

Ja és gyors kérdés: Nem találok senkit sem online. lehet valami router beállítás kellene valyon? Vagy tényleg senki sem játssza már? :D
  • Krisztiam #121
    cd galaxis-ba vetted? ott 2990 ft :)
  • Árnyvadász
    Nos én ma benéztem, mert jött egy patch. A 99%-os állásom, most már 100%. Megvan a lelki békém. Multit próbálgattam, de még ugyanaz a szitu.
  • hugopareiros
    3000 Ft-ot bőven megért. :)
  • gvarga12
    eppen ezert idegorlo, rengeteg kihivast kell menni mire meg van mind...
  • Carlos
    Minden versenyzési forma megvan legalább egyszer?
    statisztikáknál láthatod... szerintem abból is kell legalább 1szer menni mindenen, hogy meglegyen a 100%.
    Én 98-on állok, de van még 2 boss meg pár ilyen verseny.
  • gvarga12
    hja 5-10 ora elejeig
    multi most mar jobb
    100%-ra kihuzni viszont eleg idegorlo...
  • hugopareiros
    jó kis cucc :) bele lehet feledkezni
  • gvarga12
    kihivas Marathonnak hivjak az ilyen hoszu :)
  • IXEMGabeo
    Peet hogy mentél te 42 kört? mire gondolsz?:O egy futam sajnos max 3 körös, vagy külön külön hozzáadva 42 kör?:D
  • Árnyvadász
    Statisztikát nézd át. Ahol 0 szerepel, azt kell még megcsinálnod.

• PeeTeR
    az biztos hogy minden maxon es mindenkit megoltem. de nem dol ossze a vilag ha megragad 99% -on csak gondoltam rakerdezek, mit maradhatott ki.
    elobb mentem egy maratont, valami iszonyat izgalmas 42 kor volt x.x
  • Carlos
    akkor bug. :)
    Vagy elnézünk valamit.
  • PeeTeR
    igen :x
  • Carlos
    összes boss megölve? összes fegyver felfejlesztve, összes verda felfejlesztve? Főboss legyőzve?
  • PeeTeR
    minden maxon van megis 99% -.- fuxxyyy :D
  • gvarga12
    igen
  • MauroN
    És a főboss leverése után ennek mi értelme van? :D
  • IXEMGabeo
    összes fegyvert és kocsit fel kell fejleszteni.
  • MauroN
    Én is megöltem Advesary-t de a progress csík 91%-on áll. Miért?
  • IXEMGabeo
    na sikerült megverni Adversaryt:) Tulajdonképp talán ez volt a 9. próbálkozás egész hamar sikerült. Rakétákkal és persze a Deliveratorral meg a nitrókkal sikerült
  • GregSB
    Nagyon ritkán áll össze minden úgy hogy meg tudd ölni. Nekem is kb 20. próbálkozásra sikerült.
  • IXEMGabeo
    rakétáim már 9-es szinten vannak...Nem is az a gond, mert a nitrókkal utol tudom érni nagy nehezen, de miután szétlőttem már még mindig vöröslik az élete aztán több nitro és dobozka nincs a pályán...
  • Masakari
    Ahogy olvasgatom kár hogy nem ugyanaz a hangulata mint a réginek,az valami örök kedvenc helyen van.
  • GregSB
    Én Deliveratorral és rakétákkal tudtam megölni. Rá kell menni a dobozokra, amikből töltényt kell felszedni a rakétavetőbe, és mellette gyorsnak is kell lenned (jól kell kanyarodni), hogy ne maradj le tőle.

Pont ezért szerencse is kell hozzá, mert a dobozok random dolgokat dobnak.
  • Árnyvadász
    Pályán lévő dobozokból szedj össze jó sok nitrót. Akkor meg tudod előzni. Nekem sikerült kilőnöm is, akkor is a dobozokra kell a hangsúlyt helyezni, csak legyen lőszer. Ez véletlen mikor mit ad, de meglesz az.

A death match volt nálam szívatós egy ideig, de kimaxolt terepjáróval és rakétavetővel már gyerekjáték lett.

Amúgy megszívtam, mert már simán 100% lenne a progress, de a prototype gun-t nem tudom már megszerezni. Hiszen minden fegyver lvl9. Egyéb iránt mindent megcsináltam, de emiatt nem kezdem újra. Feltehetőleg a 100% csak egy újabb achievement, azért meg nem éri meg.

Duke Nukem meg csak az ios verzióban van. Multi továbbra is tátong, de ahogy láttam az eladási listát a 20. helyen tanyázott a DR, szóval ez felejtős is. Mindenesetre klassz kis játék volt, azt hiszem 13 órát raktam bele, árához mérten ez rendben is van.
  • gvarga12
    probald meg sniperrel lassitani
  • IXEMGabeo
    maximum nitroval...kimaxoltam minden kocsit és talán még a Deliveratorral lehetne valahogy elkapni, meg a böhöm nagy Backstroke-al vagy melyikkel
  • gvarga12
    siman ment a deliveratorral igaz kiloni en se tudtam, mindig maradt egy hangyaf*sznyi elete
    de megelozni ugy nyerni azt lehet
  • IXEMGabeo
    Ezt az Adversaryt a világ legjobb járgányával se lehet megverni:S:S

A másik, hogy amikor vöröslött a csíkja 3x találtam még el rakétával és nem halt meg, menjenek a picsába
  • Piko888
    Milyen népszerű szó az addiktív ebben a topikban :)))
  • GregSB
    Telefonon végigtoltam, nagyon addiktív volt, alig tudtam én is letenni :)

Viszont ahogy nézem a videókat és képeket róla nagy különbség nincs a mobil verzió és a PC-s között, szóval nem hiszem hogy PC-n mégegyszer végigtolom.
  • gvarga12
    felporog 56556565656 aztan ujraprobalja???
    nem hinnem hogy nem vagyunk 2-en a szeron szombat este...
  • Carlos
    nem lehet,h ogy csak kevesen vették meg első nap?
  • gvarga12
    persze varni csak hogy a matchmaker nem mukodik naponta 2-3 multit tudsz jatszani ...
    en ezt nem neveznem multinak:(
  • Carlos
    Menüben állj át ONLINE-ra és akkor a sima versenyeken (nem DM) is mehetsz multiban.
    (persze várni kell a többi játékosra)