Az urbanizáció a felelős a pekingi viharokért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Temetõkben én már régóta a sírkövek helyett fákat ültetnék. Nagyobb ugyan a helyigény de hangulatosabb, kivágva hasznosabb, és nem olyan komor. Persze gyertyát ne akarj gyújtani egy zárt doboz nélkül. 😄
Ez már picit reálisabb képet fest arról, hogy mire képesek a "zöld" erõmûvek. Elsõ látásra is nyilvánaló, hogy azokra nem lehet alapozni. Van helyük a rendszerben, de nem lehet ezekkel stabil alaptermelést egyáltalán nemhogy gazdaságosan megavalósítani...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szélnél meg szépen kinyög olyan baromságot, hogy jó EROEI. Aha. Az ára a széleenrgiának meg viccbõl kétszerese-háromszorosa az atomáramnak úgy, hogy kötelezõ átvétel van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az meg rohadtul vicces, hogy a széntermelésnél milyen vad becslésbe bocsátkozik...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De az is lehet, hogy a terroristák, akik már jól tudják, hogy minmeghalunk, mera a Föld mint valami kis hangyát elpusztíccsa a zembert (igaz abból is sok van, meg a Föld nem pusztíccsa de az allegória, vagy mifaxom a lényeg), mer annyi bûne van az embernek, hogy... hogy csak na, szóval kúrva sok, Pl a 10 éves srácok is környezetszennyezõ zacskós, meg dobozos tejet isznak, pedig ihatnának akár üveges sört is, pláne csapoltat, de a kormány és a multik direkt olyan törvényeket hoznak, amivel csak rombolják a környezetet és magunkraharagíccsák a Gályát, és ehhez az ifjúság tudattyát használják fel, amit átalakítanak a médiák.
A reklámok is tele vannak rejtett üzenetekkel, pl amikor lácc egy mekireklámot ami azt mondja, hogy vegyél bigmekket, akkor a tudatosan terjesztett konteós elméletekkel azt hitetik el, hogy van valami extra rejtett üzenet, és amíg azt keresed benne, addig nem figyelsz a lényegre annyira koncentrálsz, és a vége az, hogy belopódzik a tudatotba az, hogy vegyél bigmekket, és ez a nagyátbaxás, amit senkise nem vesz észre!
<#merges2>#merges2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
De hogy a cikkhez is szóljak: csak nehogy az afrikai éhezõk kezébe kerüljön!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
egy idõ után már úgysem marad senkinél sem lõszer! de egy jó kard érték
a nagy terület szerintem önmagában semmit nem ér, víz, fa meg rendes technológia nélkül akármekkora területed lehet. de a vizeket eddig pumpáltuk, a kivágott erdõk helyén majd gaz nõ búza helyett, technológiát meg se nem lesz honnan, se nem lesz mibõl.
DE egyszerûen az a vérlázító hogy pl magyar médiában mégcsak szóba sem kerül. Egyáltalán. Mindig elviszi a falut az ár meg a termést az aszály de még csak meg sem említik a lehetséges okát. Egyszerüen úgy érzem hogy egy új középkor felé haladunk, szándékosan butitják a népeket tré mûsorokkal, és még csak nem is kíváncsi senki az okokra.
Most hiába készülünk mindenre fel, ezzel állami szinten kell foglalkozni,
már bocs a szó-játékért de nehogy már a Parasztoktól várjuk hogy a Királyok dolgát végezzék. B*zmeg.... mind meghalunk. Kataszrófa.
És teljesen feleslegesen, mert ahhoz semmi köze.
az az igazság hogy ilyen felkészülést kevés ember tud megcsinálni, és a tömeg õket fogja támadni ha éhezik
tehát fegyverkezni kell, bár sok értelme ennek sincs, olyan nagy lesz az éhezõ tömeg
amúgy kínát, usa-t szerintem nem kell félteni, mert hatalmas területeik vannak, az marha sokat számít... ruszkikat se... délamerikát se... ausztráliát se... mi is marad? japán? õk átvészelnek mindent... áá megvan! marad Európa... szerintem itt lesz a legnagyobb gáz
Úgysem tudják hova tenni a pénzt, meg a gazdaságuk sem gyorsul már évi 10%-ot.
A vizet meg elvezethetik az Észak-nyugati sivatagokba (Kínához képest ÉNY) és ott is építhetnek városokat, hogy elférjenek otthon. :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én továbbra is azt mondom mindegy mitõl van, érdemes készülni a legrosszabbra. tartalékok, szerszámok, valamennyi otthoni energia, valamennyi otthoni étel. esetleg minimál menekülõs csomag, bár ha innen a paradicsomból menekülnünk kell akkor már úgyis reszeltek. még akkor is, ha szerintem logikusan jóval szárazabb klíma várható nálunk (mint minden medencében). és nem azért mert holnap ránkdõl az ég, hanem mert sok mindent kell beszerezni addig, csak apránként lehet.
tudom, ez épp nem errõl szól, de pont ugyanezt a melegítést csinálja minden egyes erõmûvûnk 60+%-a is.