Itthon is teltházak az új Batmanen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem szuperhõsös mozi volt. A 20 percen keresztül ütjük egymást ököllel jelenetek meg unalmasak voltak. Meg a dragon ball szintû minél jobban erõlködünk, annál több az esély rá hogy valami nagy dolgot viszünk véghez részek is szánalmasak voltak.

A sztorival egyébként nincs baj. Nincs igazából véve gonosz karakter benne, valamivel árnyaltabb a helyzet ennél.

https://twitter.com/foodlfg

A Sugár-ban néztem. Elõadás elõtt 3 percel kaptam jegyet a legjobb helyre és a egész sorom üres volt. A terem 20%-ig sem volt. Persze lehet, hogy azért mert nem 3D volt.
Én hétvégén néztem meg, a terem felsõ harmada volt kb 70%-os kihasználtsággal - ez nem teltházas vetítés...

A film viszont tetszett, bár olyan volt, mintha pár mesélõs/nem túl mozgalmas szakasz kivágásra került volna a rövidebb játékidõ miatt.
Pretorian
Cinema City Szeged, Miskolc, Debrecen, Gyõr, Pécs. Ha eredeti nyelven akarod nézni felirat nélkül. Amennyiben feliratot akarsz, sajnos csak Pest marad.

Nézz be a film topikjába. Ez a film inkább a Batman Beginshez kapcsolódik, mint a TDK-hoz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Talán több is lehetne az eredeti nyelvû vetítések száma ha nem csak pesten játszanák így. 😞
Tervezem megnézni a filmet. Aki látta már írhatna valami véleményt róla. A Sötét Lovaghoz képest hogy sikerült?