Már készülget a Csúcsformában 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, meg igazán összehozhatna egy Nagy balhé/Gördülõ kung-fu/Kondor akció stb. filmekre hajazó jóféle bunyós vígjátékot a nagy öregek bevonásával (Yuen Biao, Sammo Hung, etc.).
😄
😄
Nem tudom Tucker mire veri a nyálát, én a stúdió helyében új színészt szerzõdtettem volna, Jackie-hez képest sehol sincs.
Jackie meg gondolom úgy értette azt amit mondott, hogy a mai akciófilmek inkább az erõszakosságra gyúrnak (ami nekem bejön 😄), az olyan könnyed mûfajra - ami rá jellemzõ - meg nem kíváncsi már senki. Lehet, hogy romantikus filmben gyenge, de a kínai újgenerációs mozijai nagyon jók.
Jackie meg gondolom úgy értette azt amit mondott, hogy a mai akciófilmek inkább az erõszakosságra gyúrnak (ami nekem bejön 😄), az olyan könnyed mûfajra - ami rá jellemzõ - meg nem kíváncsi már senki. Lehet, hogy romantikus filmben gyenge, de a kínai újgenerációs mozijai nagyon jók.
EGyszer próbált meg vmi romantikus alakítást nyújtani vmi filmjében de nagyon halovány lett. Azóta sztem rájött, suszter maradjon a kaptafánál.
Amúgy becsülöm hogy õ tényleg megcsinálja azt ami a vásznon látszik, nem dublõr meg számitógépes effektek amit mûvel (legalábbis a nagytöbbsége).
Mindíg várom a film végén a bakiparádét 😊
Amúgy becsülöm hogy õ tényleg megcsinálja azt ami a vásznon látszik, nem dublõr meg számitógépes effektek amit mûvel (legalábbis a nagytöbbsége).
Mindíg várom a film végén a bakiparádét 😊
Jaja, Jackienek járna a zsé nem a rappelõs/táncolós tuckernek... 😞
rá lehet,hogy kevesen,de Jackie még mindig húzónév 😊
3. rész is nagyon jó volt, örülök, hogy lesz 4.
Ez minek készül ? <#confused>#confused>
Ki kíváncsi (az alja-magyarokon kívül, akik minden sz@rt megnéznek a moziban) az gülüszemû idióta viccekkel dobálódzó Chris Tucker-re ?
Ki kíváncsi (az alja-magyarokon kívül, akik minden sz@rt megnéznek a moziban) az gülüszemû idióta viccekkel dobálódzó Chris Tucker-re ?
Na és az Ötödik elem?😊
Egyébként tényleg nem az a túlfoglalkoztatott ember,sõt..Chan kap kevesebbet,mikor egy legenda?😊
Amúgy meg Chan..melyik filmnél is mondta,hogy vége,visszavonul,mert a filmetúl erõszakosak?😊..Van az a pénz nála is... 😊
Egyébként tényleg nem az a túlfoglalkoztatott ember,sõt..Chan kap kevesebbet,mikor egy legenda?😊
Amúgy meg Chan..melyik filmnél is mondta,hogy vége,visszavonul,mert a filmetúl erõszakosak?😊..Van az a pénz nála is... 😊
Chris Tuckernek mire fel van ekkora igénye? 😄 Nem is emlékszem másik filmre tõle... talán volt egy közös filmje Charlie Sheennel anno, de abba se vagyok biztos.