9
-
Wittgen #9 Ja, meg igazán összehozhatna egy Nagy balhé/Gördülő kung-fu/Kondor akció stb. filmekre hajazó jóféle bunyós vígjátékot a nagy öregek bevonásával (Yuen Biao, Sammo Hung, etc.).
:D -
Wittgen #8 Nem tudom Tucker mire veri a nyálát, én a stúdió helyében új színészt szerződtettem volna, Jackie-hez képest sehol sincs.
Jackie meg gondolom úgy értette azt amit mondott, hogy a mai akciófilmek inkább az erőszakosságra gyúrnak (ami nekem bejön :D), az olyan könnyed műfajra - ami rá jellemző - meg nem kíváncsi már senki. Lehet, hogy romantikus filmben gyenge, de a kínai újgenerációs mozijai nagyon jók. -
lammaer #7 EGyszer próbált meg vmi romantikus alakítást nyújtani vmi filmjében de nagyon halovány lett. Azóta sztem rájött, suszter maradjon a kaptafánál.
Amúgy becsülöm hogy ő tényleg megcsinálja azt ami a vásznon látszik, nem dublőr meg számitógépes effektek amit művel (legalábbis a nagytöbbsége).
Mindíg várom a film végén a bakiparádét :) -
lammaer #6 Jaja, Jackienek járna a zsé nem a rappelős/táncolós tuckernek... :( -
xido #5 rá lehet,hogy kevesen,de Jackie még mindig húzónév :) -
G22 #4 3. rész is nagyon jó volt, örülök, hogy lesz 4. -
Béka Benő #3 Ez minek készül ?
Ki kíváncsi (az alja-magyarokon kívül, akik minden sz@rt megnéznek a moziban) az gülüszemű idióta viccekkel dobálódzó Chris Tucker-re ? -
xido #2 Na és az Ötödik elem?:)
Egyébként tényleg nem az a túlfoglalkoztatott ember,sőt..Chan kap kevesebbet,mikor egy legenda?:)
Amúgy meg Chan..melyik filmnél is mondta,hogy vége,visszavonul,mert a filmetúl erőszakosak?:)..Van az a pénz nála is... :) -
AZTA #1 Chris Tuckernek mire fel van ekkora igénye? :D Nem is emlékszem másik filmre tőle... talán volt egy közös filmje Charlie Sheennel anno, de abba se vagyok biztos.