47
  • caius marius
    Hájásirás bammeg...
  • EnxTheOne
    SZellemi képeségeidröl mintdent elmond hogy személyeskedsz.

ENgem pl személy szerint nem érdekel hogy hány 20 ezer forintos szart el a samsung, csak a csucskategoria lényeges. Ezekszerint számodra az is nagy hir hogy a suzuki több autot ad el mint a rolls royce?
  • okosan gyerekek
    kedves apple buzikáim, ennek igazából örülnötök kellene, nektek nem az a lényeg, hogy az ő zsebük tele legyen, vagy hogy azt mondhassátok, hogy a piacvezetőtől van telefonotok -- normáli esetben. hanem az, hogy jobb és jobb készülékhez jussatok.

mivel nekik -- az apple-nek --, veletek ellentétben, az az érdekük hogy tele legyen a zsebük és elmondhassák, hogy piacvezetők, nekik ők a lemaradásukat jó eséllyel kompenzálni próbálják majd, ti pedig esetleg jobb készüléket kaptok tőlük. fordított esetben, ti, kedves apple buzi barátaim, nagy szarban lennétek, mert akkor a következő telefonotok is egy rakás szemét lenne, így viszont eséllyel pályáztok egy jobb iphone-ra legközelebb.

szóval ne próbáljátok a tudatalattitokba tuszkolni az itt olvasottakat, inkább örüljetek, én szomorú vagyok, mert lassabb Samsung fejlődést jelent ez.
  • cateran
    Cikk:A Samsung tobb okostelefont gyart, mint az Apple
    Felmerul a kerdes, hogy szimplan hulye vagy (erre igen nagy osszegben mernek fogadni)vagy el sem olvastad meg a cikk cimet sem?
  • Andr0
    ez az összes okostelefon.

Apple-nek egy előnye volt bárkivel szemben, tudott jó dizájnt csinálni, amúgy semmi extra.
  • skinnyman
    Nem simán többet, az már rég óta fent áll. Hanem kb kereken kétszer annyit.
  • EnxTheOne
    AZ apple csak 1 tipust gyárt, csucs kategoriát.
    A samsung a szemétöl csucs kategoriáig.
    Szoval a samsung adataiban a 20 ezer forintos gagyik is benne vannak, vagy csak az sII (4s konkurenciája)?