11
-
kjhun #11 Nálunk, egyik tv-n sem lóg le. Pedig sima CRT-s tv-k és földi analóg. -
#10 Arról nem is beszélve hogy a magyar himnusz alatt folytatt a riportot a riporternő...fel sem álltak... -
#9 A Moszkvatéren is kinn volt a múltkor valamelyik, azt hittem valami Opel marketing.
-
Yodafon #8 Erről valami forrás?
Am nekem az átvezetők alatt hallható zene valami huszadrangú kábelcsatornára mint pl. Film+, Prizma, Echo TV -re emlékeztetnek. -
Etinger #7 Akarod mondani közszolgálati? :') -
liroy #6 Kezdem megérteni miért nézhetetlen a legtöbb kereskedelmi csatorna ha egy logót nem tudnak kreatívra,ötletesre megtervezni akkor hogy is várhatnám el hogy egy projektjük is nézhető legyen! még a 10éves unokaöcsém is ötletesebbet rajzol nevetséges:) -
Béka Benő #5 Lelóg az m1 új logója !
-
sajtosnudli #4 Jaja olyan mintha sittesek képeit mutogatnák
A tegnapi égés az időmérővel meg szégyen, ilyet 2012-ben ráadásul még nem is a világ másik végéről kellett közvetíteni hanem Mogyoródról. Ez Magyarország -
kiralysanyi #3 Sima, átlagos hétköznapi emberek, akik feltöltötték a saját profilképüket. Eme lehetőség bárki előtt nyitva áll. -
Voronyezs #2 Azt mondja el nekem valaki, hogy mi a franc akar lenni az a pár profilkép reklámoknál??? Ez a Kempi,László,Gabriella,Brigi meg tököm tudja kicsodák... -
Béka Benő #1 Nézhetetlen Marslakókra meg új arculata tervezésre bezzeg mindig van pénz...de közbiztonságra, utak rendbehozására, vidékfejlesztésre meg sosincs !