Nem mindenkinek jött be a közmédia új arculata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk, egyik tv-n sem lóg le. Pedig sima CRT-s tv-k és földi analóg.
tmk
Arról nem is beszélve hogy a magyar himnusz alatt folytatt a riportot a riporternõ...fel sem álltak...

aha...hát,persze...hihető volt

NEXUS6
A Moszkvatéren is kinn volt a múltkor valamelyik, azt hittem valami Opel marketing.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Errõl valami forrás?
Am nekem az átvezetõk alatt hallható zene valami huszadrangú kábelcsatornára mint pl. Film+, Prizma, Echo TV -re emlékeztetnek.

Akarod mondani közszolgálati? :')
Kezdem megérteni miért nézhetetlen a legtöbb kereskedelmi csatorna ha egy logót nem tudnak kreatívra,ötletesre megtervezni akkor hogy is várhatnám el hogy egy projektjük is nézhetõ legyen! még a 10éves unokaöcsém is ötletesebbet rajzol nevetséges😊
Jaja olyan mintha sittesek képeit mutogatnák<#nevetes1>

A tegnapi égés az idõmérõvel meg szégyen, ilyet 2012-ben ráadásul még nem is a világ másik végérõl kellett közvetíteni hanem Mogyoródról. Ez Magyarország<#mf1>
Sima, átlagos hétköznapi emberek, akik feltöltötték a saját profilképüket. Eme lehetõség bárki elõtt nyitva áll.
Azt mondja el nekem valaki, hogy mi a franc akar lenni az a pár profilkép reklámoknál??? Ez a Kempi,László,Gabriella,Brigi meg tököm tudja kicsodák...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Nézhetetlen Marslakókra meg új arculata tervezésre bezzeg mindig van pénz...de közbiztonságra, utak rendbehozására, vidékfejlesztésre meg sosincs !