Szekeres Viktor

Nem mindenkinek jött be a közmédia új arculata

Új arculattal jelentkezett a közmédia az olimpia kezdetére. A rádiós és televíziós csatornák, az MTI, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) egyaránt új logót kapott.

Az MTVA kedden mutatta be sajtótájékoztatóján új arculatának elemeit, s pénteken a közszolgálati csatornák már át is öltöztek "új ruhájukba", hiszen az m1, m2, Duna és Duna World is új logóval jelentkezett. Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója elmondta, hogy az arculatváltás egyben a közmédia közösségi médiává válásának első állomása. A Vida Zoltán vezette csapat által tervezett egységes arculat alapmotívumait a tűz, a víz, a levegő és a föld jelképrendszere adja, mindegyik alapja a kör.

Klikk ide!

Az új grafikai elemek mindenféleképpen letisztult és egységes arculatot mutatnak, azonban nem volt egyöntetűen pozitív a fogadtatás a közönség részéről, vannak, akik éppen az egyszerűséget rótták fel az MTVA-nak, mások pedig azt, hogy nem volt ok a váltásra, hiszen az előző arculat sem volt ősrégi, ráadásul annak elég jó volt a fogadtatása anno.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kjhun #11
    Nálunk, egyik tv-n sem lóg le. Pedig sima CRT-s tv-k és földi analóg.
  • tmk #10
    Arról nem is beszélve hogy a magyar himnusz alatt folytatt a riportot a riporternő...fel sem álltak...
  • NEXUS6 #9
    A Moszkvatéren is kinn volt a múltkor valamelyik, azt hittem valami Opel marketing.
  • Yodafon #8
    Erről valami forrás?
    Am nekem az átvezetők alatt hallható zene valami huszadrangú kábelcsatornára mint pl. Film+, Prizma, Echo TV -re emlékeztetnek.
  • Etinger #7
    Akarod mondani közszolgálati? :')
  • liroy #6
    Kezdem megérteni miért nézhetetlen a legtöbb kereskedelmi csatorna ha egy logót nem tudnak kreatívra,ötletesre megtervezni akkor hogy is várhatnám el hogy egy projektjük is nézhető legyen! még a 10éves unokaöcsém is ötletesebbet rajzol nevetséges:)
  • Béka Benő #5
    Lelóg az m1 új logója !
  • sajtosnudli #4
    Jaja olyan mintha sittesek képeit mutogatnák

    A tegnapi égés az időmérővel meg szégyen, ilyet 2012-ben ráadásul még nem is a világ másik végéről kellett közvetíteni hanem Mogyoródról. Ez Magyarország
  • kiralysanyi #3
    Sima, átlagos hétköznapi emberek, akik feltöltötték a saját profilképüket. Eme lehetőség bárki előtt nyitva áll.
  • Voronyezs #2
    Azt mondja el nekem valaki, hogy mi a franc akar lenni az a pár profilkép reklámoknál??? Ez a Kempi,László,Gabriella,Brigi meg tököm tudja kicsodák...