London 2012

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Na, én még errõl a videóról sem tudtam. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

palinho96
Sziasztok! Van egy kis problémám!

Ez alapján a videó alapján megcsináltam mindent, hogy menjen egy nem támogatott GamePaddal, de mikor belépek és ahol entert lehet nyomni meg startot, ott megnyomom a startot és kidob a játék.. ://
Nem tudnátok segíteni? 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Frászkarika bele...akkor hagyom a fenébe

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lacee86
Aha, sztem is így van.

Maximus4
Ha jól tudom az összes szám csak a legnehezebb fokozaton érhetõ el.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Azt nem értem, kezdek egy olimpiai karriert...nem is volt benne minden versenyszám, ami benne van a játékban. Hogy van ez? Kissé logikátlan.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lacee86
Aha. A mentési rendszere elég szar mondjuk. Ha karriert csinálok, sokszor nem is engedi újra megpróbálni, ha meg másik módban versenyszámokkal eseményt mentek el, akkor a részeredményeket nem jegyzi meg, ha félbehagyom, vagy lehet, h vhol még menteni kellett volna, csak nem tettem meg.

Maximus4
Kipróbáltam és tényleg nem rossz játék.Az irányítás egy kicsit nevetséges,de meg lehet szokni.

A futószámoknál a 400 méteres sprintelés külön tetszik😊
Viszont a magasugrással szenvedek most,képtelen vagyok 1,90 fölé menni és így max 4. tudok lenni.
Majd a többi számot is megnézem szépen sorban.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lacee86
Egy próbát megér sztem.

Maximus4
Akkor hanyagolom,bár nagyon jól néz ki.

Lacee86
Sajnos nagyon látszik, h PC-re csak összegányolták. 😞

Lacee86
Ha valakinek van türelme hozzá, h kicsit szórakozzon vele, akkor meg lehet szokni. Gamepaddal viszont biztos sokkal élvezetesebb lenne. Sajnos az én gamepadomat nem ismeri fel, mivel nem joystickos, csak a legegyszerûbb Logitech Precision.

Maximus4
Billentyûvel mennyire játszható?

Lacee86
Gépigény:

Minimum:
Operációs Rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processzor: 2.8 GHz Dual Core CPU
Memória: 2 GB RAM
Videókártya: ATI 2600 / NVIDIA 8600
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Egér
Billentyûzet

Ajánlott:
Operációs Rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processzor: 2.4 GHz Quad Core CPU
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: ATI 4850 / NVIDIA 8800
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Gamepad

Lacee86
A 2012-es londoni olimpia hivatalos játéka, amely az ismert konzolok mellett PC-re is megjelent.
Cikk a játékról: itt

Trailer:

← ElőzőOldal 2 / 2